Yeğen Sözleri – Yeğene Güzel Sözler
Abone Ol 

Yeğen Sözleri – Yeğene Güzel Sözler

İster yeni olun, ister önceden… Hala, teyze, dayı veya amca olmanın zamanı hiç önemli değildir. Kardeşlerimizin çocuğu olarak sahip çıktığımız yeğenlerimiz bazen kendi evladımızdan ötedir. Bu yüzden de yeğen sözleri paylaşmak sanki birer borç gibidir bizlere. Yeğenlerimize bazen sırdaş oluruz, bazen de arkadaş. Dertlerini dinler, gerektiğinde harçlık veririz. Onları evlatlarımızdan ayrı tutmayız. Tam olarak bu […]

İster yeni olun, ister önceden… Hala, teyze, dayı veya amca olmanın zamanı hiç önemli değildir. Kardeşlerimizin çocuğu olarak sahip çıktığımız yeğenlerimiz bazen kendi evladımızdan ötedir. Bu yüzden de yeğen sözleri paylaşmak sanki birer borç gibidir bizlere.

Yeğenlerimize bazen sırdaş oluruz, bazen de arkadaş. Dertlerini dinler, gerektiğinde harçlık veririz. Onları evlatlarımızdan ayrı tutmayız. Tam olarak bu nedenle de onların sevgisine layık oluruz. Bazen yeni doğmuş bir bebek, bazen de boyunuz kadar olabilir. Her yaştaki yeğene güzel sözler söylemek veya bunları paylaşmak bizleri mutlu eder.

Bizlerin olduğu kadar çoğu zaman çocuklarımızın da en iyi arkadaşı olurlar. Birbirlerine kuzen diye hitap eder, birlikte keyifli vakitler geçirirler. Çocukken beraber oynar, büyüyünce de beraber takılırlar. Ortak arkadaşları olur bazen. Çocuklarımıza bu kadar yakın olan yeğenlerimizi onlardan nasıl ayrı tutalım?

Ortada böyle bir yakınlık varken , böyle bir sevgi ve ilgi alaka varken, bunu dile getirmek de gayet doğal bir duygudur. Bu yüzden halalar ve teyzeler kadın olarak biraz daha duygusal oldukları için sık sık yeğenleriyle ilgili güzel sözler paylaşırlar. Amca ve dayıların da hakkını yememek gerek. Yeğenlerine duyduğu sevgiyi paylaşan dayı ve amca sayısı da hiç az değildir.

Teyze yeğen sözleri

Teyze ile yeğen arasında da önemli bir bağ vardır.O yüzden bu başlığa özellikle yer verdik.Google arama motorunda arama yapanlar teyze yeğen sözleri diye arıyorlar ve teyzelerine özellikle çok önem veriyorlar.Bu teyze yeğen sözleri birçok siteden harmanlanmış sözler olup işinize çok yarayacak ve teyzenizi mutlu etmeye sebep olacaktır.Şimdi bu güzel teyze yeğen sözleri ile sizleri başbaşa bırakıyoruz.

Mesafeler önemli değil, önemli olan kalpten yazılacak olanlardır sevgili teyzeciğim. Doğum günün kutlu olsun biricik teyzeciğim.

Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun doğum günün kutlu olsun benim canım teyzem.

Hayatımıza bir güneş gibi girdin. En derin karanlıklardan çıkardın aldın bizi.

Merhaba güzel prenses uzaklarda bir yerlerde bir yeğenin tarafından delice özlenmektesin.

Sen benim annem gibisin, beni büyüten, benim dertlerimi, sırlarımı paylaştığım teyzeciğim seni çok seviyorum.

Bazen benim için bir arkadaş oldun oturup dertlerimi dinledin. Bazen bir anne oldun bana nasihatler verdin. Senin sayende hayatı, yaşamayı öğrendim canım teyzem.

Teyzeler bulutların arkasında olan güneşler gibidir, ne zaman bizi koruyan bulutlar giderse o zaman teyzemizin sıcacık yüreğinde oluruz.

Hem anne yarısısın hem de canımın yarısı. İyi ki varsın teyzem

Ailemizin renkli yüzü, anne yarısı teyzem, seninle hayatımız rengarenk geçiyor.

Annem hep teyzenizle iyi geçinin derdi, ben ne kadar annenizsem o da teyzeniz diyordu.

Sevgili teyzem, annemin yokluğunu hiç aratmadın, yeri geldi annemiz oldun bize sahip çıktın. Sana olan minnet borcumuzu ömrümüz boyuna ödeyemeyiz.

Merhaba güzel prenses, uzak diyarlardan bizi tekrar ziyarete gelecek misin?

Evrene ne verirsen sana geri dönermiş, ne verdiğimi bilmiyorum ama bana senin kadar değerli kutsal teyzemizi verdi.

Saf ve temiz su gibisin teyze, hayatımda olduğun için binlerce kez şükrediyorum.

Annem olmadığı zaman sen bakardın bana. Emeğini hiçbir zaman ödeyemem canım teyzem.

Doğum günün sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara teyzelerin bir tanesi.

Teyzelerin teyzesi annemden sonra en değerlimsin doğum günün kutlu olsun.

Yeğen sözleri

Dünya güzelleri seni görse kendilerinden utanırlar. Güzelliğin ile ailemizi temsil eden biricik teyzem.

Annemin vefatından sonra hayatımızdan hiç çıkmadın. Seninle birlikte hayatımız rengarenk oldu. Gökyüzümüz karanlıktan aydınlığa ulaştı.

Kelebeklerin kıskandığı bir güzelliğin var teyzem.

Dünyanın en tatlı insanı olan teyzeciğim seni tüm kalbimle sevmekteyim.

Bizi annemiz kadar çok seviyorsun. Ne zaman içimiz hüzün kaplasa senin varlığınla kendimize gelir olduk. Çünkü teyzeciğim sen anne yarısısın. Seninle hayata sımsıkı tutunarak mücadeleye kaldığımız yerden devam ettik.

Seni yanında mutluluk buluyorum, içimi bir huzur kaplıyor. Seninle yaşadıklarımız hayatımda hep iz bırakıyor, canım teyzem bu yiyenin seni çok seviyor.

Bende büyüdüğü zaman senin gibi hayat dolu, güldüğü zaman çevresindeki herkesi mutlu eden, iyi kalpli biri olacağım. Hayat sana istediklerini bir gün değil her gün versin.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM