Workshop ve Atölye Etkinlikleri Kimler İçin Uygundur?
Abone Ol 

Workshop ve Atölye Etkinlikleri Kimler İçin Uygundur?

Workshop ve atölye etkinlikleri kimler için uygun ise kelimenin açıklama amacı eğer; Atölye etkinliklerini açmak isteyen her bir bireyin detaylı bilgiler alması gerekmektedir ve her gün binlerce kişinin boş vakitlerini değerlendirmek amacıyla çeşitli uğraşlar belirleyebilen kişiler Bu tasarım için gayet uygun bir iş olacaktır. Atölye etkinlikleri bu uğraşların yanı sıra kişilerin hobilerini profesyonel bir biçimde atölye […]

Workshop ve atölye etkinlikleri kimler için uygun ise kelimenin açıklama amacı eğer; Atölye etkinliklerini açmak isteyen her bir bireyin detaylı bilgiler alması gerekmektedir ve her gün binlerce kişinin boş vakitlerini değerlendirmek amacıyla çeşitli uğraşlar belirleyebilen kişiler Bu tasarım için gayet uygun bir iş olacaktır.

Atölye etkinlikleri bu uğraşların yanı sıra kişilerin hobilerini profesyonel bir biçimde atölye etkinliklerini sağlayan kişinin değerlendirebilmesi gerekmektedir. Maddi açıdan kazanmayı sağlamak ve iyi bir meslek edinmeyi sağlayacaktır.

Workshop kursları ile kişinin hayatında yepyeni bir hobiler kazandırabilmektedir eğlenceli kurslar yardımı ile hayata daha farklı bir gözden bakmaya çalışan bir kişi almış olduğu kursunu başarı ile tamamladı ise bu atölyeyi açmak için bir adım atılabilmektedir.

İlham Veren Konuşmacılar

ilham veren konuşmacılar hayata yep yeni bir pencereden bakabilmek bir insan için, kültürlenmenin önemini ve iyi hissetmek amacı ile hobi kurslarını iyi tercihler olarak kabul etmek ve  karşımıza çıkmaktadır.

Çeşitli sanatları ve dersleri ile çocuk ve büyük yaş grup olan öğrencilerin kendilerini geliştirmeye ve sosyalleşmeye fırsatlar vermektedir. Resimlerden müziğe, danslardan tiyatroya daha pek çok sanat eseri dalında eğitimler görülmektedir.

Sırf bu yüzden sıklık ile tercih edilebilen kurslar gereken şartlar itibari ile sağlandığı anda ve sanat atölyesi açmak için gerekli belgelerin bulundurulduğunda herkes tarafından kolay bir biçimde açılabilmektedir.

Workshop atölyesinin semineri ve workshoplarına katılım yaparak Mindfulness ve MBSR ile tanışması, kişinin fikir sahibi olması ve eski bilgilerin tazelenmesi mümkün durumdadır.

Sadece 8 haftalık programların ardından ve bunun haricinde 1-3 saatlik atölyelerde çeşitli alanlarda mindfulness pratikleri ve bunun deneyimleyebilir mindfulness’ın temel kavramları ile tanışabilmektedir ve bilgilerini pekiştirebilmektedirler. Bu çalışmalarda bütün şartların ve deneyimlerin çalışmalar için genelde bir arada sunulmaktadır.

Bir Atölye Nasıl Tasarlanır?

Atölye tasarım çalışmaları yaratıcı bir süreç olarak kabul edilmiştir. Her eğiticinin bu süreç zamanında bunu yapmak için kendi yöntemlerini kullanmaktadır.

Açacak olacağınız atölyenin liderine grubun hâl ve hareketlerini bu atölyeden beklentilerini bilmesi gerekmektedir. Bir kişi daha uzun bir vakit ayıramayacağı durumlarda ve öncelikle mindfulness ile tanışmak isteyeceğiniz ve istediğinizde bu atölye ve webinarlar oldukça çok yol gösteren olmaktadır. Konuşmacı ajansıbazı yaş gruplarına özel olarak tasarlanmış çalışmalarda temel anlamları ile kavramın ve basit pratikleri ile taşınmaktadır.

Workshop atölyesi ile kişilere nasıl bilgiler verebileceği konusunda bilinçli bir hâlde yaklaşabileceklerini keşfetmeleri gerekmektedir.

Her atölyenin kendine özgü bir eğlenceleri ve somutlaştıran anlatımlar ile sunmakta olan bir konuşmacı ajansı bulunur. İlk önce hedef kitlesini belirlemek neye ihtiyacının olduğu ve ne istediğine yönelecek hedefler insanı olumlu tarafı ile motive etmektedir.

Bir atölye tasarımı için etkinliklerin araçlarını ve beyin fırtınasını belirlemek hedefe ulaşımın en doğru seçimi olacaktır. ivk.com.tr sitemizden hizmet alabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM