Ürün Geliştirme ve Ar-Ge’de 2023 Yılında Neler Olacak?
Abone Ol 

Ürün Geliştirme ve Ar-Ge’de 2023 Yılında Neler Olacak?

Mitalon firması otomotiv sektöründe eriştiği 20 seneyi aşan tecrübesi ve gerçekleştirdiği mühendislik tabanlı çalışmalar ile kendisinden hizmet alan firmalara teknolojik çözümler sunmaya devam ediyor. Mitalon firması geniş bir yelpaze içerisinde farklı kategorilerde bulunan firmalara yedek parça imalatı, 3d tarama ve yazma vb. birçok konuda hizmetler sunmaktadır. Mitalon firması Türkiye’de genel olarak otomotiv, makine, kozmetik, sağlık, […]

Mitalon firması otomotiv sektöründe eriştiği 20 seneyi aşan tecrübesi ve gerçekleştirdiği mühendislik tabanlı çalışmalar ile kendisinden hizmet alan firmalara teknolojik çözümler sunmaya devam ediyor. Mitalon firması geniş bir yelpaze içerisinde farklı kategorilerde bulunan firmalara yedek parça imalatı, 3d tarama ve yazma vb. birçok konuda hizmetler sunmaktadır.

Mitalon firması Türkiye’de genel olarak otomotiv, makine, kozmetik, sağlık, beyaz eşya, tekstil, savunma sanayi, kozmetik sektörlerinde yer alan firmalar ile çalışmalar yapmaktadır. Mühendislik anlamında tasarım ve firmaların üretim ürünlerine yönelik özel üretim hizmetleri alanında destekler vermeye devam etmektedir.

Tasarım anlamında yaptığı çalışmalarda hizmet alan firmaların iş potansiyelini ve verimliliğini artıran farklılıklar oluşturmayı amaç edinmektedir. Mitalon firması üretim tasarımı açısından hizmet alan firmalara makine parkurunda yer alan ekipman bazlı incelemeler yapmaktadır. Mitalon yaptığı araştırma ve incelemeler neticesinde üretilen ürünlerin daha hızlı ve yüksek verimli elde edilmesi için hizmet verdiği firmalara mühendislik bakış açısıyla ürün geliştirmelerine destekler sunar.

Mitalon firması mühendislik anlamında ürün geliştirme ar-ge projelerinde, yeni ürün geliştirme ve özel makine imalatı konularında uzman kadrosuyla hizmet alan firmaların yanında yer almaya devam etmektedir. Mitalon firmasından destek alan firmalar arasında makine üretimi yapan firmalarda yer almaktadır. Seramik sektöründe özellikle mühendislik çalışmalarının yoğunlaştığı alan teknik seramik üretimi yapan makineler olarak dikkat çekmektedir.

Teknik seramikler düşük yoğunlukta ve yüksek saflığa sahip olma özellikleriyle havacılık, uzay,savunma, medikal, elektronik ve enerji alanlarında kendisine kullanım alanı bulmaktadır. Teknik seramiklerin ayırt edici kimyasal özellikleri arasında mukavemetinin yüksek olması ve dış etkenlerden kaynaklı korozif aşınmaya karşı dirençli olmalarını gösterebiliriz. Teknik seramik üretimi yapan firmalar sahip oldukları makineler eşliğinde belirlenen kimyasal özellikler neticesinde üretimlerini gerçekleştirirler.

Mitalon firması teknikseramik üretimi yapan makinelerin geliştirilmesi açısından 3d tarama ve modelleme yöntemi ile bu makinelerin modellemelerinin bilgisayar ortamına aktarılmasına teknik destek sunmaktadır. Bilgisayar ortamına aktarılan makinelerin ar-ge gelişimleri ve tasarımsal anlamında ileri teknoloji montajı çok daha basit bir şekilde gerçekleştirilir.

İşte tam da bu noktada mühendislik tecrübesi ile yıllardır hizmet veren Mitalon firması teknik seramik üreticilerinin kullandığı makinelerinin tasarımlarını 3d tarama ve modelleme yoluyla bilgisayar ortamına aktararak hizmet alan firmaların tasarım anlamında istediği değişiklikleri mevcut ekipman üzerinde uygulanmasını sağlar. Sağladığı hizmetler neticesinde verimliliği ve ürün çeşitliliğini artıran Mitalon firması hizmet verdiği firmaların kendi sektöründe söz sahibi olmasına yönelik önemli katkılar sunmaya devam etmektedir.

Sizde firmanızın üretim verimliliğini tasarımsal anlamında geliştirmek istiyorsanız Mitalon firmasının internet sayfası olan https://www.mitalon.com/ adresinden detaylı bilgiler alabilirsiniz. İnternet sayfasında Mitalon firmasının yaptığı seramik parça üretimleri, tekstil seramik üretimleri, tekstil makinelerine yönelik yapılan parça imalatları noktasında verilen ayrıntı bilgilere erişmeniz mümkün olacaktır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM