KPSS 2023 Güncel Bilgiler Deneme Sınavı 12
Abone Ol 

KPSS 2023 Güncel Bilgiler Deneme Sınavı 12

2023 KPSS Güncel Bilgiler Deneme Sınavı 12 adlı testimiz Behçet Hoca tarafından çözümlü test olarak hazırlanmıştır. 5 Şubat 2023 tarihinde online test şeklinde yayınlanmıştır. Ücretsiz bir şekilde çözebilirsiniz. Bu deneme sınavı hakkındaki görüşlerinizi sayfanın altında yer alan yorum formundan yararlanarak bizlere ulaştırabilirsiniz. Deneme sınavını arkadaşlarınız ile sosyal medya araçlarınızda paylaşarak bizlere destek olabilirsiniz. Bu deneme sınavından 2023 […]

2023 KPSS Güncel Bilgiler Deneme Sınavı 12 adlı testimiz Behçet Hoca tarafından çözümlü test olarak hazırlanmıştır. 5 Şubat 2023 tarihinde online test şeklinde yayınlanmıştır. Ücretsiz bir şekilde çözebilirsiniz. Bu deneme sınavı hakkındaki görüşlerinizi sayfanın altında yer alan yorum formundan yararlanarak bizlere ulaştırabilirsiniz.

Deneme sınavını arkadaşlarınız ile sosyal medya araçlarınızda paylaşarak bizlere destek olabilirsiniz. Bu deneme sınavından 2023 yılında sınava girecek olan KPSS Lisans adayları yararlanabilir.

Soru sayısı: 6
Süre: 6 dakika
Hazırlayan: Behçet Hoca, biriktirdiklerim.com adına
Yayınlanma Tarihi: 5 Şubat 2023


YASAL UYARI: Bu testte yer alan soruların tüm hakkı www.biriktirdiklerim.com‘a aittir. Bu testte yer alan soruların 5846 ve 2936 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası hükümleri gereğince tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilerek dahi olsa hiçbir şekilde, yazılı bir izin olmadığı sürece, herhangi bir web sitesinde, herhangi bir kitap da ya da elektronik ortamda kullanılamaz, çoğaltılamaz, yayınlanamaz veya yayımlanamaz. Testte yer alan soru veya soruların her türlü hakkı saklı olup yasal uyarıya uymayanlar her türlü sorumluluğu peşinen kabul etmiş sayılırlar. Soruların tamamını ya da bir kısmını kullanmak isteyen kişi ya da tüzel kişiler bizimle şu adresten irtibata geçebilirler.

Telegram Kanalımız : @kpssguncelakademi

Youtube Kanalımız : @kpssguncelakademi

instagram Sayfamız: @kpssbehcethoca

Facebook Sayfamız : https://www.facebook.com/groups/kpssguncelakademi

Diğer Güncel Bilgi Denemelerimiz : Tıkla

KPSS 2023 Güncel Bilgiler Deneme Sınavı 11

KPSS 2023 Güncel Bilgiler Deneme Sınavı 10

KPSS 2023 Güncel Bilgiler Deneme Sınavı 9

KPSS 2023 Güncel Bilgiler Deneme Sınavı 12

Başla
Tebrikler - KPSS 2023 Güncel Bilgiler Deneme Sınavı 12 adlı sınavı başarıyla tamamladınız. Sizin aldığınız skor %%SCORE%% en yüksek skor %%TOTAL%%. Hakkınızdaki düşüncemiz %%RATING%%
Yanıtlarınız aşağıdaki gibidir.
Geri dön
Tamamlananlar işaretlendi.
12345
6Son
Geri dön
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM