İstinye İçin Hizmet Veren Pati Palace’ı İnceleyelim
Abone Ol 

İstinye İçin Hizmet Veren Pati Palace’ı İnceleyelim

Pati Palace hayvan hastaneleri veteriner hizmetleri profesyonel veteriner kadrosu ve medikal teknoloji imkânları ile evcil hayvan dostlarımızın tedavilerini sağlamaktadır. İstanbul’un farklı semtlerinde yer alan Pati Palace veteriner klinikleri veteriner hekim Mehmet Çiftçi liderliğinde ve çok sayıda sağlık personeliyle 7 gün 24 saat hayvan dostlarımıza sağlık hizmetleri sunmaktadır. Pati Palace Veteriner Hizmetleri olarak kedi, köpek, kafes […]

Pati Palace hayvan hastaneleri veteriner hizmetleri profesyonel veteriner kadrosu ve medikal teknoloji imkânları ile evcil hayvan dostlarımızın tedavilerini sağlamaktadır. İstanbul’un farklı semtlerinde yer alan Pati Palace veteriner klinikleri veteriner hekim Mehmet Çiftçi liderliğinde ve çok sayıda sağlık personeliyle 7 gün 24 saat hayvan dostlarımıza sağlık hizmetleri sunmaktadır.

Pati Palace Veteriner Hizmetleri olarak kedi, köpek, kafes kuşu, tavşan başta olmak üzere birçok evcil hayvanın genel sağlık kontrolü açısından muayene hizmeti vermektedir. Sahip olunan sağlık teknolojileri sayesinde özellikle cins olarak belli bir yaşın üzerindeki evcil hayvanlar için hastalıkların erken teşhisi açısından muayene programları uygulanmaktadır.

Pati Palace hayvan hastanesi İstinye veteriner hizmetleriyle evcil hayvanlarınıza en üst düzeyde bakım sağlayabilmek için son teknoloji sağlık ekipmanlarına sahiptir. Gerekli sağlık hizmetlerinin evcil hayvanlara sunulabilmesi amacıyla tam donanımlı laboratuvar, dijital röntgen, ultrason ve ameliyathane Pati Palace hayvan hastanelerinde sunulan sağlık hizmetleri arasında yer almaktadır.

Pati Palace veteriner kliniklerinde Schirmer gözyaşı testi, floresein boyama, tonopen tonometri, göz dibi muayenesi ve göz hastalıklarının teşhisinde katarakt, göz içi basıncı, göz kapağı ve kornea cerrahisi gibi ameliyatlar uygulanmaktadır.

Pati Palace veteriner hizmetleri olarak hayvan dostlarımız için rutin ve belirli zaman aralıklarında uygulanan aşılama programı mevcuttur.

Evcil hayvanlara yönelik aşı programının uygulanması sırasında hasta kayıtlarında uygulanan prosedürler sayesinde aşı zamanı gelen hayvan sahiplerine telefon ile aşı zamanı hatırlatılmaktadır. Pati Palace veteriner hizmetleri içerisinde yer alan aşı uygulamaları arasında farklı evcil hayvan türlerinin ihtiyaç duyduğu ithal aşı uygulamaları da yer almaktadır.

Pati Palace hayvan hastanesi veteriner ve sağlık ekipleri ilk yardım ve kritik bakım konusunda uzmandır böylelikle evcil hayvanınızın her durumda mümkün olan en iyi sağlık hizmetini alacağından emin olabilirsiniz.

Sağlık ekibi evcil hayvanınızın bireysel ihtiyaçlarına göre uygun olan tedavi planı geliştirerek vakit geçirmeden tedavi sürecini uygular.

Ayrıca Pati Palace hayvan hastaneleri verdikleri veteriner hizmetleri içerisinde erken teşhis anlamında bir dizi önleyici bakım ve tedavi seçenekleri sunmaktadır.

Pati Palace veteriner kliniklerinde evcil hayvanlara yönelik diş tedavileri de uygulanmaktadır. Evcil hayvanların diş bakımları yeterli beslenmeleri açısından oldukça önemlidir. Veteriner kliniklerinde diş taşı temizliği, diş çekimi, periodontal tedavi, acil veteriner çene cerrahisi operasyonları yapılmaktadır.

Pati Palace kliniklerinde sağlık hizmetlerinin dışında hayvanların günlük hayatlarında kullandıkları kum, tasma, aksesuar ve evcil hayvanlar için geçerli reçeteli mamaların tedarikini de sağlanmaktadır.

Pati Palace hayvan hastanelerinin İstanbul’un birçok semtinde evcil hayvanlara yönelik vermiş olduğu sağlık, bakım hizmetleri konusunda detaylı bilgi almak isteyenler www.patipalace.com internet sayfasına girerek Pati Palace web sitesini ziyaret edebilirler. Web sitesi üzerinden uygulanan tedaviler, randevu sistemi hakkında bilgiler almanız mümkün olacaktır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM