Ekonomik Şarj’ın Kolay Kurulan Şarj İstasyonları İncelemesi
Abone Ol 

Ekonomik Şarj’ın Kolay Kurulan Şarj İstasyonları İncelemesi

Ekonomik Şarj Türkiye genelinde yenilenebilir enerji konusunda müşterilerine çözümler üreten bir sitedir. Ekonomik Şarj online yenilenebilir enerji alışveriş konusun da müşterilerine kredi kartı ile alışverişte 9 taksit imkanı sunmaktadır. Ekonomik Şarj. com yenilenebilir enerji konusunda satmış olduğu elektrikli şarj istasyonlarında müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Sitede satışı yapılan elektrikli şarj istasyonlarına yönelik herhangi […]

Ekonomik Şarj Türkiye genelinde yenilenebilir enerji konusunda müşterilerine çözümler üreten bir sitedir. Ekonomik Şarj online yenilenebilir enerji alışveriş konusun da müşterilerine kredi kartı ile alışverişte 9 taksit imkanı sunmaktadır.

Ekonomik Şarj. com yenilenebilir enerji konusunda satmış olduğu elektrikli şarj istasyonlarında müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Sitede satışı yapılan elektrikli şarj istasyonlarına yönelik herhangi bir sebepten dolayı memnun kalınmaz ise müşteriler aldıkları ürünleri belirli süreler içerisinde iade edebilme hakkına sahiptir.

Ekonomik Şarj.com sitesinde elektrikli araba şarj üniteleri satışı yapılmaktadır. Elektrikli araçlar günümüzde kullanım yaygınlığını her geçen gün arttırmaktadır. Elektrikli araç kullanan sürücüler elektrikli araç istasyonları hakkında daha çok bilgiye ihtiyaç duymaktadır.  Elektrikli araçlar fosil yakıt tüketen araçlara göre çevre ve doğa dostudur. Elektrikli araçların bir diğer avantajı ise fosil yakıt tüketen araçlara göre çok daha ekonomik olmasıdır.

Elektrikli araç şarj istasyonlarının kurulumları açısından evlere, iş yerlerine,  alışveriş merkezleri uygun yerler olabilmektedir.

Elektrikli araç şarj istasyonları 7 kilovat ila 22 kilovat arasında akım gücüne sahip olması gerekmektedir. Elektrikli araçların normal elektrik şebekelerinde şarj süresi daha uzun olmasına rağmen elektrikli araç istasyonlarında elektrik akımı daha yüksek olması sebebiyle şarj süreleri azalmaktadır.

Türkiye’de dileyen yatırımcılar bağlı bulundukları elektrik dağıtım hattına bağlantı yapılarak araç şarj istasyonu kurabilmektedir.

Ekonomik Şarj Bursa elektrikli araç şarj istasyonları 2 model olarak üretilmektedir. Bu modeller duvar tipi ve dikili tip olarak karşımıza çıkmaktadır. Ekonomik Şarj.com sitesinde satılan bu 2 tip elektrik şarj modeli IP 55 standartlarına uygun olarak üretilmiş olup çelik gövdeye sahiptir.

Elektrikli araç şarj istasyonlarının kurulum maliyetleri diğer enerji sistemlerini kullanan istasyonlara göre oldukça uygundur. Elektrikli araç şarj istasyonlarının maliyetleri birçok farklı unsura bağlı olarak değişebilmektedir. Elektrikli araç şarj istasyonun elektrik gücünün ve istasyonun genel büyüklüğü maliyetleri etkileyen unsurlar arasında yer almaktadır.

Ekonomik Şarj sitesinde satışı yapılan elektrikli şarj istasyonları 3 fazlı elektrik giriş sistemine sahip olduğu için şarj süreleri açısından fark yaratmaktadır.  Kullanılan alternatif akım ve doğru akım yaygın olarak akım verici sistemlerdir. Elektrikli araç şarj istasyonlarında 3 fazlı sistem kullanılması sebebiyle elektrikli araçlar yaklaşık olarak 30 dakika gibi bir sürede şarj olabilmektedir. Tamamen şarj olmuş bir elektrikli araç 150 kilometreye kadar yol alma imkânına sahiptir.

Ekonomik Şarj. com sitesinde elektrikli araç şarj istasyonları kurulumları, kurulum maliyetleri ve modelleri hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler www.ekonomiksarj.com web sayfasını ziyaret ederek bilgi alabilirler.

Ekonomik Şarj.com web sitesinde iletişim butonunu tıklayarak iletişim formundaki gerekli kişisel bilgiler doldurulduktan sonra sormak istediğiniz soruları sorabilir en kısa sürede merak ettiğiniz sorulara yönelik cevaplar alabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM