Görkem Kurt
Görkem  Kurt
kurtgorkem925@gmail.com
Gerçek Aşk Yıldızlar Kadardır !
  • 3
  • 262
  • 28 Ocak 2023 Cumartesi
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -

Aşk Dediğin Birine aşık olmak… Çağımızın büyük sorunu bence . Aşk nedir bilmeyen insalr geziyor içimizde. Aşk o kadar özel ve o kadar da enderdir ki tarifi bu yüzden bu kadar zor olmalı belki de aşktan anlayan yazarlar , şairler bu yüzden bu kadar az. Aşk dediğin nedir ki demeyin! Aşkın tarifi çok zor bana […]

Aşk Dediğin

Birine aşık olmak… Çağımızın büyük sorunu bence . Aşk nedir bilmeyen insalr geziyor içimizde. Aşk o kadar özel ve o kadar da enderdir ki tarifi bu yüzden bu kadar zor olmalı belki de aşktan anlayan yazarlar , şairler bu yüzden bu kadar az.

Aşk dediğin nedir ki demeyin! Aşkın tarifi çok zor bana göre aşk onu görünce veya ilk sarılmada başlamaz bana göre aşk onunla olan ilk iletişim de başlar çünkü bir insanın konuşması kadar sizi etkileyen bir şey olduğunu düşünmüyorum . Belki de bazılarınız gözler diyebilirsiniz ama çoğu insan da bakışlara aldanıp çok hata yapıyor. Her neyse ben kendimce size aşkı tanımlamaya,  tarif etmeye devam edeyim.

kalp-ask

Işık

Birine aşıksanız eğer davranışlarınız , bakışınız,  konuşmanız ve hatta gülüşünüz bile farklı olur ona . çünkü o herkesten farklıdır özeldir ve sımsıkı bağlısınızdır . O sizin eksik yanınızdır yeri gelir anneniz yeri gelir babanız olur o sizi tamamlayan tek şeydir. Ona  o kadar alışırsınız ki o sizin eviniz olur . Ona hissetiğiniz sevgiyi ancak gökyüzündeki yıldızlarla anlatmaya çalışırsınız çünkü onlar sonsuz, sayısız ve aydınlıktır. Aşk da böyle bir şeydir .Aşık olduğunuz kişi size ışığıyla yol gösterir. Sizi sevgisiyle büyütür , olgunlaştırır bazen de birlikte çocuklaşırsınız .

Gözlerinde size karşı dolu dolu bir sevgi görmedikten sonra kimseyle sevgili olmayın derim . çünkü bu gerçek sevgi göstergesidir . Sizinleyken gözlerinin içi güler, hiç olmadığı kadar mutlu olur . Mesela bir konsere gidersiniz size aşkla , sevdayla, şefkatle , huzurla yani dünyada ki iyi olan hangi duygu varsa o an gözlerinin içine yerleşir . Elinizi tuttuğu an midenizde kelebekler uçuşmuyor ise eğer bırakın gitsin! Çünkü aşk dediğimiz şey bir anlık değildir . Her dokunuşta , her bakışta, her gülüşte aşık kalabilmeli insan ve en önemlisi aldatmamalı! Eğer aldatıcaksanız seviyormuş gibi yapmayın cidden çok iğrenç oluyorsunuz. O güzel duyguyu kimsenin içinde öldürmeyin .

Dört Yapraklı Yonca

Aşkı tanımlamak bitmiyor bitemez de çünkü özeldir o. Öyle bir duygu öyle bir histir ki içinizde yangınlar olurken , yüzünüz hiç olmadığı kadar çiçek açar. Aşk aptal olmaktır. Çünkü aşıksanız bazen şuurunuzu kaybetmiş gibi davranırsınız bunun sebebi ise hiç olmadığınız kadar mutlu olursunuz. Ömür yettikçe değil de her zaman olmalı aşk ölün bile bitirmemeli içinizdeki o heyecanı, o güzel duyguyu .

Bir fotoğrafa bakmak bile sizin yüzünüzde bir tebessüm oluşturur aşıksanız eğer. Peki ben bunları nasıl nerden biliyorum diye merak ettiğinizi duyar gibiyim sorunuzuj cevabı çok basit aslında beni de hayata bağlayan biri var çünkü . Onunlayken bütün sorunlarımı unutuyorum , elini tutunca,  sıkı sıkı sarılınca bütün dertlerim gidiyor benim . Bazen durup dururken “Seni seviyorum” diyor mesela o an dünyanın en mutlu insanı benmişçesine seviniyorum . O bu kadar özel ve güzel bir insan olmasaydı bu satırları yazmam çok zor olurdu ve belkide yazamazdım.

Aşk Yıldızlar Kadar

Size aşkı en güzel şekilde anlatmaya çalıştım . Aşk kalbinizin ritmini değiştirebilmeli.  Sizi seven bir insan varsa hayatınızın şansını yakalamışsınız demektir .  O sizin dört yapraklı yoncanızdır siz de onun. Tek taraflı değildir . Eğer tek taraflıysa zaten onun adı aşk değildir  ve aşk paha biçilemez bir duygudur bunu sakın unutmayın onun yanındayken zaman durmuyorsa bırakın yanında olmayın yada elini tutunca tüm dertlerinizi unutmuyorsanız bırakın o eli . Son olarak benden size bir tavsiye kimseyi yıldızlar kadar sevmeyecekseniz yalnız kalın!


Sosyal Medyada Paylaşın:

3 yorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM