Malta Dil Okulu Fiyatları 2023
Abone Ol 

Malta Dil Okulu Fiyatları 2023

Malta dil okulu fiyatları 2023 yılında ne kadar? İngilizce öğrenmek ister misiniz? Günümüzde dil öğrenmek herkes için çok önemlidir. Geçtiğimiz dönemlerde eğitimde yabancı dil çok önemli olmasa da günümüze baktığımızda mesleğimizde, özel yaşantımızda, seyahat planlarımızda, genel kültürümüzde bile yabancı dilin büyük öneminin olduğunu görüyoruz. Yabancı dil öğrenmek pek çok açıdan kişiye avantajlar sağlamaktadır. Bu avantajların […]

Malta dil okulu fiyatları 2023 yılında ne kadar? İngilizce öğrenmek ister misiniz? Günümüzde dil öğrenmek herkes için çok önemlidir. Geçtiğimiz dönemlerde eğitimde yabancı dil çok önemli olmasa da günümüze baktığımızda mesleğimizde, özel yaşantımızda, seyahat planlarımızda, genel kültürümüzde bile yabancı dilin büyük öneminin olduğunu görüyoruz. Yabancı dil öğrenmek pek çok açıdan kişiye avantajlar sağlamaktadır. Bu avantajların ilki mesleki anlamdadır. 

Malta Dil Okulu

Yurt dışı temelli işlerde bulunmak, dünya çapında çalışmalar yürütmek ve dünyanın her yerinde iş imkanı yakalayabilmek için dil bilmek çok önemlidir. Malta dil okulu, İngilizce öğrenmek için en iyi seçenekler arasında bulunmaktadır. Bunun yanı sıra yabancı dil kültürel ve sosyal anlamda da kişiler için çok önemlidir. Dünyanın çeşitli ülkelerinin kültürlerini tanımak, ziyaret etmek hatta yabancı arkadaşlar edinerek farklı ülkelerdeki insanlarla iletişim halinde bulunmak hem sosyal hem de kültürel açıdan kendimizi geliştirmemiz için çok önemlidir. 

Ancak genel anlamda ülkemizdeki yabancı dil bilen kişi sayısına baktığımızda bu oranın dünya genelindeki ülkeler arasında çok düşük olduğunu görebiliriz. Bu durumun en önemli nedeni yabancı dil öğrenmenin püf noktalarını bilmiyor olmamızdır. Yabancı dil öğrenmek temeline bakıldığında çok zor olmasa da doğru şekilde ilerlenmediğinde içinden çıkılmaz ve can sıkıcı bir hal alabilir. 

Malta Hakkında Bilgiler

Eeee, haliyle. İngilizce öğrenmek için gitmeyi düşünebileceğiniz Malta hakkında bilgi edinmek de istersiniz değil mi? Malta sadece bir ada olarak bilinir ancak Malta bir takım adadır. Tarihi çok önceye dayanır ve 1964 ‘Ten bu yana bağımsız bir ülkedir. Trafik, ülkemizdeki gibi sağdan değil, soldan ilerler. Malta’ya özgü olan pek çok enfes lezzet bulunmaktadır. Çeşitli otlar, lezzetli baharatlar yemek kültürü içerisinde mevcuttur. Gün batımı eşsiz güzelliğe sahiptir.

Malta Dil Okulu Fiyatları 2023

Peki Malta dil okulu fiyatları 2023 yılında ne kadar? Alt kısımda yer alan tablo Lemon Academy web sitesinden alınmıştır. Yine de güncel liste için lemonacademy.co.uk web sitesini ziyaret ediniz. Malta dil okulu fiyatları şu şekildedir:

Malta Dil OkuluDers SayısıKimler İçindir?Fiyatları
EP Standart İngilizceHaftada 20 ders, 4 haftaKısa sürede Malta’da İngilizcelerini geliştirmek isteyenlere uygun€ 720
IELTS, TOEFL sınavlarına hazırlan!Haftalık olarak 30ders, en az 8 haftaYurt dışında yaşamak, kariyer yapmak isteyenlere.€ 1580
EP İş İngilizcesiHaftada 32 ders, 4 haftaİş İngilizcenize şok olacağınız program
€ 850
Malta’da Staj programına ne dersiniz?Haftada 30 ders + 3 aylık süre stajStaj programı ile geleceğine yön verenlerin tercihi
€ 6010
EP Yoğun İngilizceHaftada 30 ders, 4 haftaKısa sürede seviye atlayabilmek için€ 990

Şeklindedir. Size en uygun programı seçerek, hemen Malta dil okulları aracılığıyla eğitim almaya başlayabilirsiniz.  

Malta dil okulu fiyatları 2023 yılında ne kadar? Sorusuna sizler için en iyi şekilde cevap vermeye çalıştık.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM