En Yüksek Performanslı Uygun Sunucu Tavsiyeleri
Abone Ol 

En Yüksek Performanslı Uygun Sunucu Tavsiyeleri

Sanal ortamda geliştirebileceğiniz projeler için birden fazla sunucu alternatifleri bulunmaktadır. Bu sunucular yüksek performans ile çalışır. Kullanıcılar uygun fiyatlarda istedikleri sunucu hizmetinden yararlanabilirler. Windows ve Linux altyapısı ile çalışmakta olan bu sanal sunucuların amacı, kullanıcılarına bir sunucu deneyimi yaşatmaktır. Sanal sunucu, fiziksel sunucuya göre daha verimli çalışmalar yapar. Birden fazla işletim sistemini çalıştırma özelliği bulunmaktadır. […]

Sanal ortamda geliştirebileceğiniz projeler için birden fazla sunucu alternatifleri bulunmaktadır. Bu sunucular yüksek performans ile çalışır. Kullanıcılar uygun fiyatlarda istedikleri sunucu hizmetinden yararlanabilirler. Windows ve Linux altyapısı ile çalışmakta olan bu sanal sunucuların amacı, kullanıcılarına bir sunucu deneyimi yaşatmaktır. Sanal sunucu, fiziksel sunucuya göre daha verimli çalışmalar yapar. Birden fazla işletim sistemini çalıştırma özelliği bulunmaktadır. Bir diğer önemli özelliği ise Dedicated Server’ların içerisinde yer alırlar. Sanal sunucu hizmetleri, küçük ve orta büyüklükteki projeler için uygundur. Büyük çaplı projelerde yavaş çalışma problemi ile karşılaşılabilir. Ayrıca 100 Mbps hız ile çalışmaktadır. 

Aysima, piyasadaki sanal sunucuları uygun fiyatlarda temin etmenize olanak sağlamaktadır. 

Kiralık Sunucu Özellikleri

Kiralık sunucular, sağlamış oldukları özellikleri bir arada barındırmaktadır.

– Kullanıcılarına Hosting hizmeti vermek için uygun bir sistemdir.

– Birçok Domain’i aynı anda barındırma özelliği vardır.

– E-posta sunucusu olarak kullanarak toplu e-posta gönderimi yapabilirsiniz.

– Kiralık sunucuların üzerine bir kontrol paneli yazılımı yükleyip kullanılabilir.

– Yüksek ölçekli internet siteleri için yüksek performans sağlamaktadır.

– Web sitesindeki tüm verileri yüksek güvenlik sistemi ile korunmaktadır.

– Radyo ve televizyon yayınları yapılmak için kullanılmaktadır.

Linux Sunucusu

Linux sunucusu, çeşitli sanal ortamlarda kullanılabilmesi için geliştirilmiştir. Kullanıcı dostu olması ile bilinen Linux, profesyonel ve kişisel çalışmaları sorun çıkarmadan tamamlayabilir. Kullanıcılarına yüksek performansta çalışma imkanı sunmaktadır.

Açık kaynak kodlu bir sistem ile çalışmaktadır. Güvenlik duvarı ile web sitesindeki tüm verileri korur. Linux, ayrıca yüksek hızda çalışabilen bir ağ oluşturucudur.

Windows Sunucusu

Windows sunucusu, DHCP özelliği ile sunucuda bulunan cihazların IP adresini otomatik olarak tanımlamaktadır. 24 TB’ye kadar RAM desteği sağlar. Uzaktan erişim ve yedekleme özelliği bulunmaktadır. Kullanıcılarına sunucu yönetmek için kolay özellikler sağlamaktadır. Kolay bir arayüze sahiptir.

Sunucu Paketleri

Aysima, PHP ve MYSQL tabanlı yazılımları kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde paketler haline satışa sunmuştur. Sanal sunucularda oluşan donanımsal sorunlar için, Aysima’dan teknik destek yardımı alabilirsiniz. Windows ve Linux işletim sistemi kullanan kişiler, sunucu hizmetinin yanında teknik destek hizmetinden de yararlanabilmektedir. Kontrol paneli, http, exim mail servisi gibi özellikleri sunucu paketlerinin içerisinde yer almaktadır.

https://www.aysima.com/

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM