Burçlar Hangi Organları Temsil Eder?
  • Facebook
  • Twitter
  • 31 Aralık 2022
  • 0
  • 297
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    2 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -
Abone Ol 

Burçlar Hangi Organları Temsil Eder?

Özel yıldız haritasına bakıldığında bize sağlık, hastalık gibi konularda da bilgi verir. Bu yüzdendir ki astroloji burçların hangi organı temsil ettiğini de bize gösterir. Burçlar hangi organları temsil eder ve onlara bağlı olarak yaşama olasılıkları olan rahatsızları yazının devamında görebilirsiniz. Burçlar Hangi Organları Temsil Eder?  Koç Burcu Genelde baş bölgesi ve sinir sistemiyle ilişkilidir. Üst […]

Özel yıldız haritasına bakıldığında bize sağlık, hastalık gibi konularda da bilgi verir. Bu yüzdendir ki astroloji burçların hangi organı temsil ettiğini de bize gösterir. Burçlar hangi organları temsil eder ve onlara bağlı olarak yaşama olasılıkları olan rahatsızları yazının devamında görebilirsiniz.

Burçlar Hangi Organları Temsil Eder?

 Koç Burcu

Genelde baş bölgesi ve sinir sistemiyle ilişkilidir. Üst beyin bölgesi daha çok etkilendiğinden koç burcundan olan kişilerde baş ağrısı, migren görülür. Ayrıca koç burcu insanı Mars’ın yönetimi altında olduğundan böbrekler, damarlar, genital bölge ve seks hormonları açısından da etkilenir.

 Boğa Burcu

Gırtlak, boğaz, ağız ve boyun bölgeleriyle ilişkilidir. Bu sebeple de yemek yemeyi seven bir burçtur. Temsil ettiği organlardan dolayı kilo almaya yatkınlık, iltihap riski, astım, diyabet gibi rahatsızlıklar bu burçtan olanlarda görülebilmektedir.

 İkizler Burcu

Eller, kollar ve omuzlar ile ilişkilidir ve ayrıca sinir sistemi de çok güçlü değildir. Akciğere bağlı rahatsızlıklar da görülmektedir. Bu burcun insanında eklem ağrıları ve kireçlenme riski taşıması içten bile değildir.

 Yengeç Burcu

Mide, sindirim sistemi ve göğüslerle ilişkilidir. Gastrit, hazımsızlık, bağırsakta problemler bu burçta çok görülür. Duygusallıkları sebebi ile mideleri de etkilenir. Süt bezleri ve göğüslerinde rahatsızlıklar görülmektedir.

 Aslan Burcu

Aslan burcu en çok kalp, sırt, omurga ile ilişkilidir. Kalp rahatsızlıkları oldukça önemlidir. Aslan burcu olan kişiler fark etmeseler de yorgunlukları, kızgınlıkları, içinde yaşattıkları duygular kalplerini çok etkiler.

 Başak Burcu

Merkezi sinir sistem, boşaltım ve sindirim sistemi ile doğrudan ilişkilidir. Başak burçlarında psikolojik rahatsızlıklar, bağırsakla ilgili rahatsızlıklar görülebilmektedir.

 Terazi Burcu

Bel bölgesi ve bel altı, mesane ve böbreklerle ilişkilidir. Terazi burcu insanları ilişkili olduğu organlarla ilgili olarak böbreklerle ilgili rahatsızlıklar, bel fıtığı, idrar yolu rahatsızlıkları görülmektedir. Bu yüzden kendilerini sıcak tutmaları önemlidir.

 Akrep Burcu

Üreme organlarıyla doğrudan ilişkilidir. Üreme organlarında rahatsızlıklar görülür. Kadında rahimde ve yumurtalıklarda; erkeklerde prostatta sorunlar görülür. Kasık ağrıları, cinsel salgı bezlerinde sorun ve idrar yollarında iltihaplar görülebilmektedir.

 Yay Burcu

Karaciğer, uyluk ve kalça bölgeleriyle ilişkilidir. Uyluk ve kalça bölgelerinde kilo problemi yaşamaktadırlar. Yay burcu insanında kuyruk sokumunda ağrı, diş etinde rahatsızlıklar görülebilmektedir.

 Oğlak Burcu

İskelet sistemi ve deriyle ilişkilidir. Sivilce, egzama gibi deri rahatsızlıkları, diz kapağında ağrılar, ortopedik temelli ağrılar görülebilmektedir.

 Kova Burcu

Bacaklarla ilişkilidir. Kova burcu insanında adelelerde rahatsızlık, varis, damar sertliği gibi hastalıklar görülebilmektedir. Eklem bölgelerinde, bileklerinde ağrı ve incinme yaşamaları olasıdır. Damar sertliğine bağlı olarak sinir sistemleri de etkilenmektedir.

 Balık Burcu

Balık burcunun gezegeni Neptün olduğundan temsil ettiği organ ayaklardır. Ayak bilekleri ve ayaklarıyla ilgili rahatsızlık çekebilmektedirler. Ancak asıl onları etkileyen durum duygusal olmalarıdır. Duygusallıklarından dolayı sinir sistemleri etkilenir ve psikolojik rahatsızlıklara yol açar.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM