radmin
radmin
rdmnportal@gmail.com
Bana Ben’i Bilen Bir Ben Lazım
  • 14
  • 195
  • 20 Aralık 2022 Salı
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -

Zihninizle anlayıp, bilgi haznenizin arşivine koymayın yazdıklarımı. Gönlünüzle okuyun ki, varlığınızın gücü, büyüyerek yolunuza ışık tutsun…Bana Ben’i Bilen Bir Ben Lazım Zaman öylesine değerli ki, belkide en önemli zaman dilimindeyiz. Çünkü kendimizden uzaklaştık ve kendini hatırlaman ve kendini tanıman gerekiyor. Bana Ben’i Bilen Bir Ben Lazım kitabın adı bile çok şey anlatarak başlıyor aslında. Sakine […]

Zihninizle anlayıp, bilgi haznenizin arşivine koymayın yazdıklarımı. Gönlünüzle okuyun ki, varlığınızın gücü, büyüyerek yolunuza ışık tutsun…Bana Ben’i Bilen Bir Ben Lazım

Zaman öylesine değerli ki, belkide en önemli zaman dilimindeyiz. Çünkü kendimizden uzaklaştık ve kendini hatırlaman ve kendini tanıman gerekiyor. Bana Ben’i Bilen Bir Ben Lazım kitabın adı bile çok şey anlatarak başlıyor aslında.

Sakine Hanım’ın yolculuğunu okurken, aslında gördüğüm kendi yolculuğumdu. Olaylar benzemese de içte yaşanılanlar birbiriyle çokça örtüşüyordu.

Bu yolculuğun en güzel tarafı yaşanmış ve gerçek. Tamamen doğallıktan yana olan bu kitapta, yazarımızın sıcaklığını, samimiyetini, çabasını, kendi yol alırken yaşadıklarını , bunlardan çıkardığı uyanışlarını ve neden uyanmanız gerektiğini anlayacaksınız.

Sancısız doğum ?

Nasıl sancısız bir doğum olmaz, işte kendini tanımak içinde bu sancıyı çekmemiz gerekiyor. Bu acının sizi nereye götüreceğini, sizi nelerin zorladığını, aslında kendimize el uzatsak her şeyin nasıl çözüleceğini görmeniz için bu kitabı okumalısınız. Keşfedeceğiniz yolda seni sen yapan tüm değerlere ulaşmak için, bir pusula olarak düşünebilirsiniz bu kitabı.

Acıyı yaşamakla, acıya tutunmak arasında fark vardır.

sayfa 51

En Güzel Öğreti

Yaşadığımız olumsuz her şey bize nasıl acı verir ? Ama aldığımız ders ve bize öğretilmek isteneni kavradığımızda nasıl acı sona erer? İşte, Sakine Hanım’ın kaleminden yazıya dökülenler de hem sorular hem cevaplar ardı ardına geliyor. En güzel öğretinin “hayat” olduğunu, başkasına ihtiyaç duymadan seni sen yapanın farkına vararak yaşamanın tadını alacağınız bu kitap, kendi esaretinizden kurtulmanın başlangıcı olacak diyorum.

Klişeleşmiş kişisel gelişim kitaplarını sevmiyorum. Sen mükemmelsin mesajları altında insanları mutsuzluğa itiyorlar bence. Sakine Hanım ise, olaylar zincirini çok güzel oturtmuş. Kitap keyifli ve öğretici bir roman oluvermiş. Bu kitabın hoşuma giden bir yanı da, seni kendine sorgulatıyor ve canını acıtıyor olması. Maalesef çoğu şeyi acı çekmeden öğrenemiyoruz değil mi…

Dünya üzerinde tüm zenginlikler bizim olsa bile, bir yanımız kayıpken; zenginliğin ne anlamı kalır ki?

sayfa 69

Kimsin Sen?

Bu dünyaya , karşımızdakinin kim olduğunu öğrenmeye değil; karşılaştıklarımızla, kendimizin kim olduğunu hatırlamaya geldik. Karşımıza çıkan hiç bir şey tesadüf değildir. Bu yorumu okuyorsan, burada senin için mutlaka bir mesaj vardır 🙂 Şimdiden keyifli okumalar diliyorum hepinize.

Yeni bir yaşama başlamak için, eskiye veda etmeye hazır mısınız? Kendini tanımak emek ister…

“Bana Ben’i Bilen Bir Ben Lazım” almak için linke tıklayabilirsiniz

Sosyal Medyada Paylaşın:

14 yorum

  1. Aylık kitap listeme ekledim. İlk fırsatta alacağım. Beklentimi büyüttünüz yazdıklarınızla. Haftasonu dinlenmesi sırasında bir oturuşta bitirilecek bir kitap izlenimi verdi bana. Çayımı alıp balkonda severek okurum. Bu arada Sakine şimsek’in tek kitabı mı bu yoksa başka kitapları da var mı?

  2. Bende kişisel gelişim kitaplarını pek sevmem herkesi bir kalıba sokmaya çalışıyor belki ben başka metodlar kullanarak daha başarılı olucam belki de sen yarın bir günde beni yazıcan ahu hanım çok güzel bir yazı oldu elinize sağlık

  3. Kitapçıda benim en çok ilgimi çeken şey, kitap isimleri. Bu kitabı görseydim kesin alırdım. Hele siz tanıtınca daha bir istek geldi. İnsanın kendini tanıma yolculuğuna dair fikirleri severim. Çok teşekkürler bu güzel tanıtım için.

  4. Cok guzel bir yazıydı emeğinize sağlık hocam herkesin okumasını tavsiye ederim. Ve bende en. Kısa zamanda bu kitabı temin edeceğim. Teşekkürler

      • Yazıyı ikinci kez okuyusum o yüzden burdan yorum atayım dedim sayın yazar. Evet bu yazıyı, yorumunu her okuduğumda kendime bir mesaj alıyorum teşekkür ediyorum emeğine kalemine sağlık teşekkürler

        • Çok teşekkür ediyorum. Umarım kitabımı okuduğunuz zaman kendi yaşam yolculuğunuzda ihtiyacınız olan cevapları da bulmanıza ışık tutar??Ahucu’ğumun samimiyetine inandığım için burdan tekrar kendisine ilgisi, desteği ve değerli yorumları için teşekkür ediyorum. Küçük bir hatırlatma, http://www.heryerdekitap.com dan satın alabilirsiniz.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM