WordPress İçin En İyi AMP Eklentileri
  • Facebook
  • Twitter
  • 18 Kasım 2022
  • 0
  • 147
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    1 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -
Abone Ol 

WordPress İçin En İyi AMP Eklentileri

Ziyaretçilerinize web sitenizde gezinirken hız deneyimi yaşatmak istemez misiniz? Cevabınız evet ise bugün sizlere bu makalemizde bir web sitesini gezinirken sizlere web keyfi konforu yaşatan diğer bir tabirle arama sonucu girmiş olduğunuz bir web sitesinde, takılmadan gezinmenizi sağlayacak eklentilerden bahsedeceğim. AMP Nedir? Piyasaya çıktığı ilk zamanlarda hızlandırılmış mobil sayfalar sloganıyla hizmet veren AMP, bugün aslında […]

Ziyaretçilerinize web sitenizde gezinirken hız deneyimi yaşatmak istemez misiniz? Cevabınız evet ise bugün sizlere bu makalemizde bir web sitesini gezinirken sizlere web keyfi konforu yaşatan diğer bir tabirle arama sonucu girmiş olduğunuz bir web sitesinde, takılmadan gezinmenizi sağlayacak eklentilerden bahsedeceğim.

AMP Nedir?

Piyasaya çıktığı ilk zamanlarda hızlandırılmış mobil sayfalar sloganıyla hizmet veren AMP, bugün aslında hem mobil hem de masaüstü girişlerde kullanıcılara hız deneyimi yaşatan bir platform olarak karşımıza çıkmaktadır. AMP, kısaca daha az kaynak yükleyerek hızlı bir şekilde sitelerin yüklenmesini ifade eder. Bu da kullanıcının sitenizde rahat bir şekilde gezinmesini sağlar.

Şimdi sizlere WordPress altyapısını kullanan kullanıcılar için ücretsiz bir şekilde yararlanabilecekleri AMP eklentilerinden bahsedeceğim. Dilerseniz eklentilerin pro diye tabir ettiğimiz premium versiyonlarını da kullanabilirsiniz.

Ücretsiz WordPress AMP Eklentileri

AMP Plugin For WordPress

amp-plugin-for-wordpress

WordPress’in resmi AMP eklentisi olan AMP Plugin for WordPress hem mobilde hem de masaüstünde kullanıcılar için muazzam bir hız deneyimi sunar. Mobil ve masaüstünden ( PC) sitenize giriş yapan kullanıcılar hıza takılmadan diledikleri kadar sitenizde rahatça gezinebilirler. Bu hız konforunun olması WordPress kullanıcısı ve ziyaretçisi için avantajlar sağlamaktadır. Eklenti 500.000+ etkin kurulum ile en çok indirilen amp eklentisidir. Eklentiyi ücretli ve ücretsiz sürümleriyle rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Eklentiyi İndir

AMP For WP

amp-for-wp

Ahmet ve Muhammed Kaludi kardeşler tarafından geliştirilen WP for AMP olarak bilenen ve Hızlandırılmış Mobil Sayfalar anlamına gelen AMP eklentisi, sitenize entegre ettiğiniz andan itibaren hem mobilde hem de masaüstü girişlerde ziyaretçilerinize web keyfi yaşamasına imkan tanır. Eklenti 100.000+ etkin kurulum ile WP kullanıcıları tarafından tercih edilmiştir. Eklenti ücretli ve ücretsiz bir şekilde kullanılabilir.

Eklentiyi İndir

AMP WP 

wordpress-amp-eklentisi

Pixelative Mohsin Rafique tarafından geliştirilen diğer iki AMP eklentisi kadar rağbet görmeyen ama alternatif olması açısından önerebileceğimiz AMP eklentisi ise AMP WP – Google AMP For WordPress eklentisidir. AMP WP eklentisi de diğer eklentiler gibi tamamen kullanıcı için web keyfi yaşatmak ve hıza takılmadan sitede gezinmeyi sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Eklenti 1.000+ etkin kurulum ile WordPress kullanıcıları tarafından tercih edilmiştir. Eklentiyi ücretli ve ücretsiz sürümleriyle kullanabilirsiniz.

Eklentiyi İndir

Better AMP – WordPress Complete AMP

better-amp

BetterAMP, sitenizin tüm mobil arama sonuçlarında AMP öğesi olarak dizine eklenmesini sağlamak için sitenize eksiksiz AMP desteği ekler ve site ziyaretçileriniz için en iyi UX’i yapar. BetterAMP, daha az kaynak yükleyerek ve ayrıca sitenizin ziyaretçilerinin sitenizi inanılmaz bir hızla görmesini sağlamak için Google genel CDN’lerinden gerekli varlıkları yükleyerek sitenizi, sitenizin duyarlı sürümüne göre 5 kat daha hızlı yüklenmesini sağlar.

Mobil ziyaretçiler için benzersiz ve hızlı bir deneyim oluşturmak için BetterAMP yardımıyla mobil cihazlarla tüm site ziyaretçilerinizi otomatik olarak AMP sürümüne yönlendirebilirsiniz. Better AMP eklentisini ücretli bir şekilde temin edebilirsiniz.

Eklentiyi İncele

Bu temel eklentilerin yanı sıra Yoast Seo, All İn SEO Pack ve Rank Math Seo eklentileri tarafından geliştirilen AMP modüllerini de kullanabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM