Karşıyaka Lazer Epilasyon
Abone Ol 

Karşıyaka Lazer Epilasyon

Lazer epilasyon, kıl köklerinizin derinliklerine güvenli ve etkili lazer enerjisi dalgaları göndererek işleyen bir prosedürdür. Bu foliküller ısındıkça, doğal büyüme döngüleri etkilenir. Lazer uygulanan bu tüyler sonunda kendi kendine dökülür. Daha sonra çıkan tüyler çok daha ince çıkar. Devam edilen her seansta tüyler giderek azalır ve en sonunda tüylerin çıkması tamamen kesilir. Lazer epilasyon koltuk […]

Lazer epilasyon, kıl köklerinizin derinliklerine güvenli ve etkili lazer enerjisi dalgaları göndererek işleyen bir prosedürdür. Bu foliküller ısındıkça, doğal büyüme döngüleri etkilenir. Lazer uygulanan bu tüyler sonunda kendi kendine dökülür. Daha sonra çıkan tüyler çok daha ince çıkar. Devam edilen her seansta tüyler giderek azalır ve en sonunda tüylerin çıkması tamamen kesilir.

Lazer epilasyon koltuk altı, bacak, bikini bölgesi, sırt ve boyun bölgesi de dâhil olmak üzere tüylerden rahatsız olduğunuz herhangi bir bölümde uygulanabilir.

Lazer Epilasyon Hizmeti Almadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

Lazer epilasyon seansından bir gün önce lazer uygulanacak bölge tıraş edilmelidir. Seans ile aynı gün de tıraş edebilirsiniz. Seansa ne kadar yakın yapılırsa o kadar iyidir. Eğer ilk kez lazer seansına gidiyorsanız uzmanın tüy yapısını anlayabilmesi için küçük bir kısmı tıraş etmeden bırakabilirsiniz. Güzellik uzmanı o kısmı lazere başlamadan önce tıraş edebilir.

Lazer epilasyonun uygulanacağı bölgeyi makyaj, losyon, krem veya deodorant gibi kozmetik ürünlerden tamamen temizleyin. Lazer epilasyon randevunuzdan en az 2 hafta önce ve randevudan 2 hafta süre boyunca doğrudan güneş ışığına maruz kalmamaya dikkat edin. Ayrıca seanstan en az 2 hafta önce bronzlaştırıcı ürünler kullanmayı da bırakın.


Lazer epilasyon yapılan bölgeyi daha sonra tıraş etmeye devam edebilirsiniz. Ancak diğer tüylerden kurtulma yöntemlerini kesinlikle kullanmamalısınız.

Lazer Epilasyon Sonrası

Lazer epilasyondan sonra cildinizde kızarıklıklar oluşabilir güneş yanığı olmuş gibi hissedebilirsiniz. Bunlar normaldir ve geçicidir. Cildiniz seanstan yaklaşık 2 saat sonra normale dönmeye başlayacaktır. Hassasiyet devam ederse soğuk kompres yapabilirsiniz.

Lazer epilasyondan sonra etkinin daha kalıcı olabilmesi için ilk 24 saat suyla temastan kaçınmalısınız. Ayrıca yine ilk 24 saat cildi ovmamalı ve kese yapmamalısınız. Tedavinizden 15-20 gün sonra ölü tüyler dökülmeye başlayacaktır.

Tüylerin dökülmesini hızlandırmak için haftada bir peeling yapabilirsiniz. Bu süre arfında tekrar tüylerin çıktığını da görebilirsiniz. Bu ölü tüylerin folikül dışına itilmesinden kaynaklanır. Bu tüyleri yıkayıp tıraş ederek tüylerin çıkmasına yardımcı olabilirsiniz.

Lazerden sonraki süreçte güneşe doğrudan temastan kaçınmalısınız. Güneşe çıkacağınız zaman cildinize en az 30 ve üzeri spf içeren koruyucu güneş kremi uygulamalısınız.

Karşıyaka lazer epilasyon hizmeti için M’Aestheticare Güzellik Merkezi mükemmel bir seçenektir. Son kalite cihazlar ve uzman çalışanlarıyla M’Aestheticare Güzellik Merkezi aldığınız hizmetten memnun kalmanızı garanti ediyor. Lazer epilasyon hizmetiyle ilgili daha fazla bilgi almak için 05306609242 telefon numarası ve info@meltemguzellikmerkezi.com mail adresi ile iletişime geçebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM