İşte Sonbahar Modası
  • Facebook
  • Twitter
  • 11 Kasım 2022
  • 0
  • 194
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    2 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -
Abone Ol 

İşte Sonbahar Modası

Pantone Renk Enstitüsü tarafından belirlenen renk tablomuzda 2021 Sonbahar rengimiz ‘biber kırmızısı’ olarak raflarda yerini almaya hazırlanıyor hatta aldı bile… İşte sonbahar modası … Peki bu sezon önümüze hangi renkler çıkacak, buyurun en göze çarpan renkleri birlikte inceleyelim hatta üzerimizde görelim. Biber kırmızısından sonraki bir diğer rengimiz ise ‘Merlot’ yani kızıl kahve hatta benim deyimimle […]

Pantone Renk Enstitüsü tarafından belirlenen renk tablomuzda 2021 Sonbahar rengimiz ‘biber kırmızısı’ olarak raflarda yerini almaya hazırlanıyor hatta aldı bile… İşte sonbahar modası …

Peki bu sezon önümüze hangi renkler çıkacak, buyurun en göze çarpan renkleri birlikte inceleyelim hatta üzerimizde görelim.

Biber kırmızısından sonraki bir diğer rengimiz ise ‘Merlot’ yani kızıl kahve hatta benim deyimimle ‘at rengi’ olur kendisi. 

Evet yanlış okumuyorsunuz renklerin doğadan geldiğini ve bizlerin bilinçaltında her zaman doğanın izleri olduğunu bildiğimden , gerçek sahipleriyle anmayı seviyorum onları. At rengini takiben karşımıza bir de kızıl-pembe çıkıyor. Adı ‘Cranberry’ olan bu renk kızıl alt tonuyla pembe & yavru ağzının üst noktasında birleşerek özellikle yazın ince şort ve ceket takımlarında rastladığımız favori bir renk oldu. Sonbaharda da özellikle gençlerin tercih ettiği salaş kazaklarda ve sweatshırt olarak bildiğimiz bluzlarda kendini ortaya çıkaracaktır. 

Sonbahar Modası – Koyu bordo, kahverengi taş,parlak incir rengi önümüzdeki sonbahar – kış aylarında bir hayli göz önünde olacak gibi duruyor. 

Bu sıcak renkleri takiben koyu çedar, badem rengi, şeftali , turuncu , ve son yıllarda hepimizin ilgisini gören ‘hazel ‘ tonu en dikkat çekici renkler arasında. Benim de özellikle keten kumaşa çok yakıştırdığım bir tercihtir. 

  İddiasıyla yaza damga vuran neon yeşiller sonbahar – kış sezonunda da kendini koruyor. Yeşil zeytin olarak karşımıza çıkan bu renk açık, koyu, neon olarak raflarda yerini aldı bile…

  Leylak, uzay mavisi, mavi-yeşil ( bluestone) toz pembe, renkleri de hatrı sayılır bir ilgiyle çıkıyor karşımıza.

   Kendi naçizane görüşüm ile bitirmek isterim ki; son yıllarda etkisi altına girdiğimiz tercih etmesekte görünce hoşlandığımız renkler, badem, hazel, yağ yeşili ve elbette naturel renklerle kiremit olmuştur.

Hangi rengi tercih ederseniz edin makyajda da değişmeyen tek renk pastel tonlarında bronz rengidir. Yaz kış değişmedi ve hala gündemde olup istikrarını koruyor. Benim de sıkça ve çok severek kullandığım bir tercih oluyor. 

   Renklerin kişi ruhuyla elbette bir ilgisi vardır. Fakat renklere kendi dokunuşunuzun büyüleyici etkisini asla göz ardı etmeyerek yaklaşın. Her tondaki renk mutlaka bir sırrın habercisi olabilir gün içinde…

ZG.

KOLTUKLARDA HANGİ RENKLER MODA TIKLAYINIZ

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM