İçimdeki Düşlerim – Murşit İlhan
Abone Ol 

İçimdeki Düşlerim – Murşit İlhan

“Dünyayı anlamak yetmez onu değiştirmek gerekir.”Karl Marx 15 yaş, insanın hayatta bir şeylerin farkına varması için ideal bir dönem. Tam olarak bu yaşta insan, “Ben kimim?” sorusunu sorup hayatta edineceği yeri keşfetmeli.İşte bu kitapta 15 yaşında hiç bilmediği bir şehirde hiç bilmediği bir dili konuşan insanlarla yaşamak zorunda kalan bir gencin gizli bir “Ben kimim?” […]

“Dünyayı anlamak yetmez onu değiştirmek gerekir.”
Karl Marx

15 yaş, insanın hayatta bir şeylerin farkına varması için ideal bir dönem. Tam olarak bu yaşta insan, “Ben kimim?” sorusunu sorup hayatta edineceği yeri keşfetmeli.
İşte bu kitapta 15 yaşında hiç bilmediği bir şehirde hiç bilmediği bir dili konuşan insanlarla yaşamak zorunda kalan bir gencin gizli bir “Ben kimim?” sorusu eşliğinde kendini arama yolculuğunda başından geçen maceralara şahitlik edeceğiz.

Zaman zaman kitabı bir köşeye bırakıp “Ama bu kadar da olmaz.” diyeceğiz. İşte o zaman şunu bilin ki burada geçenler henüz her şeyin özeti.

Yazar bize hayatında yaşadığı zorlukları edebileştirip bir drama yaratmaktansa bunları kısaca ve öz anlatıp; “Bunlara rağmen nasıl ayakta durulur?”, “Dünya denen mefhum nedir?”, “İnsan olmak nedir?” gibi çok önemli bazı sorularla yüzleştiği, anlam arayışı içerisinde içindeki düşleri büyüttüğü hayatının özetini sizlerin de hayat macerasında bir rehber olması dileğiyle değerli okuyucularına sunuyor.
Dünyayı anlamak yetmez onu değiştirmek gerekir ve bu uğurda bir rehber edinmek istiyorsanız bu kitap sizin için güzel bir rehber olacaktır.

Kitabı Edinmek İçin : Tıkla

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM