En İyi WordPress SEO Eklentileri
Abone Ol 

En İyi WordPress SEO Eklentileri

Merhaba arkadaşlar bu içeriğimizde ziyaretçilerinize keyifli ve okunaklı makaleler okutmak, Google vb. arama motorlarında üst sıralarda yer almak için kullandığımız SEO eklentilerinden bahsedeceğim. Her işte olduğu gibi web site ortamında da barınmak adına birtakım kurallar yer almaktadır. Bu kurallar arasında şüphesiz aşağıdaki kriterleri sayabiliriz. Doğru ve kullanıcı odaklı makale yazımı , arama motorlarında makalenizin başlık […]

Merhaba arkadaşlar bu içeriğimizde ziyaretçilerinize keyifli ve okunaklı makaleler okutmak, Google vb. arama motorlarında üst sıralarda yer almak için kullandığımız SEO eklentilerinden bahsedeceğim.

Her işte olduğu gibi web site ortamında da barınmak adına birtakım kurallar yer almaktadır. Bu kurallar arasında şüphesiz aşağıdaki kriterleri sayabiliriz. Doğru ve kullanıcı odaklı makale yazımı , arama motorlarında makalenizin başlık ve görünümü , anahtar sözcük seçimi ,iç seo ayarları sosyal medya ayarları vs. gelmektedir. İşte tüm bu işlemleri tek bir SEO aracı çatısı altında yapabilirsiniz. Birazdan sizlerle WordPress kullanıcıları tarafından en çok tercih edilen SEO eklentilerinden bahsedeceğim.

En iyi SEO eklentisi şudur veya bunu kullanın gibi bir yönlendirme de bulunmak istemem. Sizin için en iyisi veya kullanışlı olan bir başkası için karmaşık ve zor gelebilir bunun için eklentilerin sayfalarına giderseniz eğer yapılan yorumlardan veya indirmelerden yararlanarak sitenizin altyapısı için en doğru SEO eklentisini seçebilirsiniz.

WordPress SEO Eklentileri

Yoast SEO

2008 yılından bu yana aktif olan Yoast SEO eklentisi, dünya çapında milyonlarca web sitesinin arama motorlarında daha üst sıralarda yer alması için yardımcı olmuştur. Günümüzde halen popüler WordPress Seo eklentilerinden biri olan Yoast Seo eklentisi 5+ milyon etkin kurulum ile WordPress kullanıcıları tarafından tercih edilmiştir.

Yoast SEO Özellikleri

Yoast SEO eklentisi, arama sonuçlarında daha iyi markalaşma ve tutarlı snippet’ler oluşturmanız için başlık ve meta açıklama şablonu içerir. Yoast SEO eklentisi, doğru (odak) anahtar kelimeler oluşturarak akılda kalıcı SEO dostu metinler yazmanıza yardımcı olur.

Yoast SEO eklentisi web sitenizin başlıklarında ve meta açıklamalarında büyük ölçekli düzenlemeler yapabilmeniz için toplu bir düzenleyiciye sahiptir. Yoast SEO eklentisini ücretsiz ve premium versiyon olarak kullanabilirsiniz.

Eklentiyi İndir

All in One SEO Pack

Kullanımı ve popülerliği açısından ikinci sırada yer alan SEO eklentimiz All in SEO Pack eklentisidir. WordPress altyapısına sahip web sitenizi optimize etmek ve iç seo ayarlarını güçlü kılmak adına yararlanabileceğiniz eklentilerin başında gelen All in SEO Pack eklentisi 2007 yılından bu yana wp kullanıcıları tarafından tercih edilmektedir. Eklenti 2+ milyon etkin kurulum ile WordPress kullanıcıları tarafından tercih edilmiştir.

All in SEO Pack Özellikleri

Eklenti Yoast SEO’da olduğu gibi makale yazımı konusunda kullanıcılara yardımcı olmakta ve rehberlik yapmaktadır. Paylaşılacak olan makalenin Google tarafından nasıl görüneceği, başlık ve meta açıklamaları gibi birtakım yönlendirme ipuçlarını da içeren eklenti, iç seo konusunda arama motorları ve analiz araçlarıyla güçlü bir entegrasyon yapmanızı sağlar.

Eklenti XML Site Haritası desteği , Google AMP desteği , Google Analytics desteği gibi birtakım destekler sağladığı gibi Google ve Bing gibi arama motorlarını sitenizdeki değişiklikler hakkında otomatik olarak bilgilendirilmesini sağlar.

Eklentiyi İndir

WordPress SEO Plugin – Rank Math

Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren ve otoriteler tarafından taktirle karşılanan bir diğer seo eklentimiz Rank Math SEO eklentisidir. Rank Math SEO eklentisi web siteniz için en iyi ve en tutarlı trafiği oluşturmanız için doğru ipuçları, yapılması gerekenleri birçok açıdan anlaşılır bir şekilde sunmaktadır. Eklenti 200.000+ etkin kurulum ile WordPress kullanıcıları tarafından tercih edilmiştir.

Rank Math SEO Özellikleri

Eklenti web siteniz için birçok açıdan destekler sunmaktadır. Bu destekler arasında kurulum sihirbazı, zengin snippet’ler içerme, anahtar kelime optimize aracı, Google Search Consela ile tam entegrasyon ve Google anahtar kelime sıralaması yer almaktadır.

Eklentiyi İndir

WordPress SEOPress

SEOPress, web sitenizi optimize etmek, trafiğinizi artırmak, sosyal paylaşımı geliştirmek, özel HTML ve XML Site Haritaları oluşturmanız için yardımcı olan bir diğer seo eklentisidir. Eklenti 100.000+ etkin kurulum ile WordPress kullanıcıları tarafından tercih edilmiştir.

SEOPress eklentisi diğer seo araçları gibi arama motorlarında güçlü bir etki oluşturmanız için makale yazımı konusunda güçlü bir destek sağlar. Ayrıca arama motorları ile entegreli çalışarak web sitenizin trafiğini yükseltmeniz için sizlere doğru ipuçları sunar.

Eklentiyi İndir

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM