Ege Haberleri Egevakti Ege Vakti Kimin Ege Vakti Haberleri
Abone Ol 

Ege Haberleri Egevakti Ege Vakti Kimin Ege Vakti Haberleri

İnternet ortamında çok sayıda haber portalı bulunmaktadır. Bu haber portalları okurlarına birçok alanda haberler sunmaktadır. Ege Bölgesi’nde de gündem, özel haber ve röportajlar denildiği zaman akla ilk olarak Egevakti.com gelmektedir. İnternet sitesi Denizli Haberleri, İzmir Haberleri, Aydın Haberleri, Manisa Haberleri, Uşak Haberleri, Afyonkarahisar Haberleri, Kütahya Haberleriyle öne çıkmaktadır.  Ege Haberleri Ege Vakti, 2019 yılında kurulan […]

İnternet ortamında çok sayıda haber portalı bulunmaktadır. Bu haber portalları okurlarına birçok alanda haberler sunmaktadır. Ege Bölgesi’nde de gündem, özel haber ve röportajlar denildiği zaman akla ilk olarak Egevakti.com gelmektedir. İnternet sitesi Denizli Haberleri, İzmir Haberleri, Aydın Haberleri, Manisa Haberleri, Uşak Haberleri, Afyonkarahisar Haberleri, Kütahya Haberleriyle öne çıkmaktadır. 

Ege Haberleri

Ege Vakti, 2019 yılında kurulan ege haberleri ile ilgili yayın yapan bölgesel haber sitesidir. ‘Haber Niteliği Taşıyan Her Şey’ sloganıyla Ege Bölgesi’nde yayın hayatını sürdürmektedir. Denizli Haberleri, Aydın Haberleri, İzmir Haberleri, Manisa Haberleri, Uşak Haberleri, Kütahya Haberleri, Afyonkarahisar Haberleri gibi illerden gündem, spor, ekonomi, siyaset, sağlık, yaşam, kültür sanat ve teknoloji ile ilgili ege haberleri yayını yapmaktadır. Haber portalında çok sayıda özel haber ve röportajlar da yer almaktadır. www.egevakti.com doğru ve tarafsız haberciliği ilke edinmiştir. 

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
egevakti

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM