10+ Mobil ve SEO Uyumlu WordPress Blog Teması
  • Facebook
  • Twitter
  • 22 Mayıs 2022
  • 2
  • 223
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    2 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -
Abone Ol 

10+ Mobil ve SEO Uyumlu WordPress Blog Teması

Herkese merhaba, bu içeriğimizde WordPress altyapısını kullanan kullanıcılar için tema paylaşımında bulunacağız. Bilindiği üzere birçok kesim tarafından kullanılan WordPress , özelleştirilebilir altyapısı ve güçlü temalarıyla dikkat çekmektedir. WordPress kullanıcıları tarafından sık kullanılan kategoriler arasında yer alan blog kullanımı , kişilerin bu yönde tema arayışını da sıklaştırmaktadır. Bu nedenle bu paylaşımda daha çok blog temaları üzerinde […]

Herkese merhaba, bu içeriğimizde WordPress altyapısını kullanan kullanıcılar için tema paylaşımında bulunacağız. Bilindiği üzere birçok kesim tarafından kullanılan WordPress , özelleştirilebilir altyapısı ve güçlü temalarıyla dikkat çekmektedir. WordPress kullanıcıları tarafından sık kullanılan kategoriler arasında yer alan blog kullanımı , kişilerin bu yönde tema arayışını da sıklaştırmaktadır. Bu nedenle bu paylaşımda daha çok blog temaları üzerinde durmaya çalışacağız.

WordPress tema deposunu incelediğimizde 2020 yılında çıkan yani yeni olarak tabir ettiğimiz temalara rastlıyoruz. Kişisel bloglar olmak üzere birçok kategoride kendi kişisel bilgi ve yeteneklerini bloglarında yazanlar için bir araya getirdiğimiz WordPress blog temalarını dilerseniz inceleyebilirsiniz.

Blog temalarını incelediğimizde genel olarak Responsive olarak nitelendirdiğimiz yani her türlü cihazda sorunsuz bir şekilde çalışabilen, seo uyumlu yapıda olmaları, şık ve sade tasarım görünümleri dikkat çeken özellikleri arasında sayabiliriz.

Ücretsiz WordPress Blog Temaları

Influence WordPress Blog Teması

influence-blog-themes

Özellikle kişisel blog siteleri için tasarlanmış Influence WordPress teması kullanabileceğiniz ücretsiz temalar arasında yer alır. Seo uyumu, responsive özelliği ve sadeliği ile rahatlıkla blogunuza entegre edebilirsiniz.

TEMA DEMO

TEMAYI İNDİR

BlogBee WordPress Teması

blogbee-wordpress-themes

Tema genel olarak gıda blogları, seyahat dergileri, kişisel bloglar gibi her türlü blog kategorisi için kullanılabilecek türde bir görünüm ve düzene sahiptir. BlogBee WP teması her tür cihanızda ( Masaüstü, Tablet, Telefon) çalışır bir vaziyette tamamen duyarlı bir tasarıma sahiptir. Ayrıca özel başlıklar, iki sütun düzeni, tam genişlik düzeni ve tonlarca özelleştirme seçeneği gibi özellikleri de içerisinde barındırır.

TEMA DEMO

TEMAYI İNDİR

Vlogger WordPress Video Teması

Özellikle sitesinde Vlog tarzı paylaşımlarda bulunan kullanıcılar için önerebileceğimiz Vlogger wordpress teması sadeliği ve kullanışlığı ile kullanılabilecek temalar arasında yer alır. Vlogger WordPress teması güvenli ve temiz kodlarla etkileşimlidir ve daha hızlı sayfa yükleme süresine sahiptir. Tanınmış video barındırma sitelerini destekler.

TEMA DEMO

TEMAYI İNDİR

Salzburg WordPress Blog Teması

salzburg-wordpress-blog-themes

Sadelik arayanlar için önerebileceğimiz Salzburg WordPress Teması responsive özelliği , seo uyumu ile kullanabileceğiniz temalar arasında yer alır.

TEMA DEMO

TEMAYI İNDİR

WordPress Blog99 Teması

wordpress-blog99-theme

Blog99’u kullanarak, seyahat, yaşam tarzı, yemek, moda, dergi ve daha birçok konuda fikirlerinizi rahatça paylaşabilirsiniz. Web sitenizin arama motoru sıralamasında iyi performans göstermesine yardımcı olan bir Speed ​​& SEO optimize temasıdır. Çapraz tarayıcı uyumlu, SEO ile optimize edilmiş ve responsive gibi birçok özelliği içerisinde barındırır.

TEMA DEMO

TEMAYI İNDİR

WordPress Travelers Blog Teması

wordpress-traveler-blog-themes

Travelers WordPress teması seyahat blog kullanıcıları için tavsiye edebileceğimiz temalar arasında yer alır. Basit ve sade kullanım düzeni, hızlı ve kullanışlı yapısı, responsive ve seo altyapısıyla güçlendirilmiş özelliği temanın özellikleri arasında sayılabilir.

TEMA DEMO

TEMA İNDİR

WordPress Blog Teması

wordpress-blog-temasi

Sade tema arayanlar için WordPress blog teması önerebileceğimiz temalar arasında yer alır. Sade ve kullanışlı yapısı , tüm cihazlarla uyumlu bir şekilde çalışması, güçlü seo altyapısı temanın genel özellikleri arasında yer alır.

TEMA DEMO

TEMAYI İNDİR

WordPress İnformative Blog Teması

wordpress-informative-blog-themes

Kişisel bilgi ve yeteneklerinizi paylaşabileceğiniz İnformative blog teması sadelik arayanlar için önerebileceğimiz temalar arasında yer alır. Bunun yanında tema tüm cihazlarla uyumlu bir şekilde çalışır. Güçlü seo altyapısı ve hızlı yüklenebilme özelliği tercih nedenleri arasında sayılabilir.

TEMA DEMO

TEMAYI İNDİR

WordPress Diary Blog Teması

wordpress-blog-temalari


Tema Gutenberg İçerik Editörü ile tamamen uyumludur. Kişisel blog, dergi, yaşam tarzı, fotoğraf paylaşımı yapan bloglar için tasarlanmıştır. Responsive ve güçlü seo altyapısı temanın özellikleri arasında yer alır.

TEMA DEMO

TEMAYI İNDİR

Blogzilla WordPress Blog Teması

blogzilla-wordpress-themes

Minimalist bir seçim isteyenler için hızlı ve güçlü seo altyapısıyla karşımıza çıkan Blogzilla; kişisel , seyahat, yemek kategorilerinde yazanlar için muazzam bir tercih diyebiliriz. Tüm cihazlarla uyumlu çalışması ve hızlı yüklenebilme özelliği temanın diğer tercih nedenleri arasında sayılabilir.

TEMA DEMO

TEMAYI İNDİR

Wishful WordPress Blog Teması

wishful-wordpress-themes

Sade ve şık görünümü ile blog teması tercihinde bulunacaklar için mükemmel tercih diyebiliriz. Son derece kullanışlı ve özelleştirilebilir yapısı, sosyal medya barının varlığı, tüm cihazlarla uyumlu bir şekilde çalışması temanın tercih nedenleri arasında sayılabilir.

TEMA DEMO

TEMAYI İNDİR

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

2 yorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM