Yaz Aylarında İlaçlama
Abone Ol 

Yaz Aylarında İlaçlama

Yaz havası, dışarıda olmak için harikadır. Ancak karıncalar, sivrisinekler ve diğer böcek istilaları, açık alanlarınızı aileniz için perişan bir yer haline getirebilir. Yaz aylarında ilaçlama, açık havada eğlenmeyi kolaylaştırarak böcek istilasını önlemenize ve evinizi ve ailenizi korumanıza yardımcı olabilir. Yaz Zararlıları Türleri Yaz zararlıları pek çok farklı şekil ve boyutlarda olabilir. Lyme hastalığını taşıyan küçük […]

Yaz havası, dışarıda olmak için harikadır. Ancak karıncalar, sivrisinekler ve diğer böcek istilaları, açık alanlarınızı aileniz için perişan bir yer haline getirebilir. Yaz aylarında ilaçlama, açık havada eğlenmeyi kolaylaştırarak böcek istilasını önlemenize ve evinizi ve ailenizi korumanıza yardımcı olabilir.

Yaz Zararlıları Türleri

Yaz zararlıları pek çok farklı şekil ve boyutlarda olabilir. Lyme hastalığını taşıyan küçük kenelerden, bir dizi hastalığa ev sahipliği yapan patlayıcı kemirgen popülasyonlarına kadar, yaz aylarında birçok sorunla karşılaşabilirsiniz. Yaz aylarında sıkça görülen bazı böcek ve haşere türleri şunlardır:

  • Karıncalar (Ev karıncaları, marangoz karıncaları, kaldırım karıncaları ve diğerleri(
  • Örümcekler (Karadul örümcekleri, kahverengi münzevi örümcekler, serseri örümcekler ve diğerleri)
  • Sivrisinekler
  • Tahtakurusu
  • Meyve sinekleri
  • Boksör Böcekleri
  • Keneler
  • Kemirgenler (Fareler ve sıçanlar)
  • Sokan Böcekler (Yaban arıları ve bazı arı türleri)

Bu zararlılarla ilgili sorunlar olduğunu fark ediyorsanız, alabileceğiniz haşere kontrol önlemlerini düşünmenin zamanı gelmiş demektir.

Böcekleri Yaşam Alanlarından Uzak Tutmak İçin Yapılması Gerekenler

Bahçenizdeki zararlıları önlemenin birincil yolu, onlar için doğru üreme alanını oluşturmaktan kaçınmaktır. Bu, yuvalar veya yiyecek kaynakları oluşturmak için ideal ortamları içerebilir.

İlk olarak, kuş banyoları, kovalar, teneke kutular veya benzer yerler dâhil olmak üzere tüm durgun su kaynaklarını çıkarın veya temizleyin. Sivrisinekler gibi böcekler, yumurtalarını bırakabilecekleri durgun sulara çekilir.

Ardından, bahçenizi düzenli tutun. Uzun, dağınık çevre düzenlemesi, keneler ve diğer haşereler için mükemmel bir saklanma yeridir. Evinizde haşerelerle ilgili bir sorununuz olduğunu düşünüyorsanız, haşerelerin evinize girmesini önlemek için pencerelerin ve kapıların etrafındaki hava sıyırmalarını değiştirebilirsiniz.

Ardından, mutfak tezgâhlarını ve zeminleri süpürün ve temizleyin. Yiyeceklerin, evcil hayvan yiyecekleri de dâhil olmak üzere haşere geçirmez kaplara konduğundan ve sabitlendiğinden emin olun.

Bazı durumlarda bütün bu önlemlerin yerine getirilmiş olması bile yeterli gelmez. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız profesyonellerden yardım alabilirsiniz. Aden İlaçlama, uzman ve deneyimli ekibiyle İzmir ve çevresinde hizmet veren bir böcek ilaçlama firmasıdır. Yıllardır, hızlı ve garantili çözümlerle baş belası haline gelen haşerelerden kurtulmanızı sağlamaktadırlar. Böcek ilaçlama hakkında daha çok bilgi almak ya da hizmetlerinden yararlanmak için Aden ilaçlamaya 0 (232) 255 01 01 telefon numarası ve info@adenilaclama.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM