İşletmeler İçin Sosyal Medya Stratejileri
Abone Ol 

İşletmeler İçin Sosyal Medya Stratejileri

Instagram, özellikle işletmeler için oldukça iyi fırsatlar sunan platformlar arasında yer alıyor. Her geçen gün dijitalleşen dünyada işletmenizi tamamıyla sosyal medyaya taşımak istiyor, satışlarınızı fiziksel mağazanın dışında gerçekleşmeyi talep ediyorsanız tam olarak bu noktada sosyal medya platformları sizler için biçilmiş kaftan diyebiliriz. Bunun için tek yapmanız gereken öncelikle yeni bir hesap oluşturmak, ardından etkileşim sayısını […]

Instagram, özellikle işletmeler için oldukça iyi fırsatlar sunan platformlar arasında yer alıyor. Her geçen gün dijitalleşen dünyada işletmenizi tamamıyla sosyal medyaya taşımak istiyor, satışlarınızı fiziksel mağazanın dışında gerçekleşmeyi talep ediyorsanız tam olarak bu noktada sosyal medya platformları sizler için biçilmiş kaftan diyebiliriz. Bunun için tek yapmanız gereken öncelikle yeni bir hesap oluşturmak, ardından etkileşim sayısını arttırmak için paylaşım yapmaya başlamaktır. Bu paylaşımlar sayesinde daha fazla ön plana çıkacak ve potansiyel müşterilerinize erişme imkanı yakalayacaksınız. Her ne kadar basit gibi görünse de işlemler kesinlikle bunlarla sınırlı değildir. Bu içeriğimizde işletmeler için sosyal medya etkileşimini arttırmanın yollarından bahsedeceğiz.

Organik Takipçi Sayısını Her Zaman Arttırmayı Hedefleyin.

Birçok işletme işini dijitale taşıdığında organik takipçi sayısının düşük olmasından yakınıyor ancak ne olursa olsun söz konusu takipçi miktarını arttırmanın basit yolları da bulunuyor. Hesabı belirli oranda çekiliş takipçisiyle büyütmek; markanızın güvenilirliğini arttıracak ve paylaşımlarınızı sadece sizlerin görebileceği şekilde yapmaktan sizleri kurtaracaktır. İnternet üzerinden yapılan araştırmalar neticesinde organik takipçi satın al paketlerini sunan işletmelere ulaşabilir; sadece 24 saat içerisinde 1000 – 2000 kadar potansiyel kullanıcıya erişme imkanı yakalayabilirsiniz. Biz bu doğrultuda önceliğimizi Takipçi Durağı internet sitesinden yana kullanıyor ve kullanıcılarımıza da söz konusu internet sitesini öneriyoruz.

Paylaştığınız İçerikleri Organik Yorumlarla Şenlendirin.

Instagram algoritması incelendiğinde üç faktör paylaşımın keşfete yani ön plana çıkmasına sebep oluyor. Bu faktörler;

  1. İçeriğin paylaşıldığı anda aldığı organik türk beğeni sayısı,
  2. Takip edenler ve etmeyenler tarafından alınan gerçek yorum sayısı,
  3. Takip etmeyen kişilerin hesabınıza sağladığı erişim olarak örneklendirilebilir.

Bu üç madde arasından en önemlisi yorumlardır. Yorumlar tamamıyla algoritmayı etkilediği için siz de eğer ki organik bir şekilde yorum elde edemiyorsanız kesinlikle ve kesinlikle türk yorum satın al avantajlarını değerlendirmelisiniz. Yorum satın aldığınızda yorum yapan kullanıcıların tamamının gerçek kişiler olması hesabın popülerliğini kısa süre içerisinde arttırmaya yardımcı olacaktır.

Ürünü Videolu Olarak Profilde Sergileyin.

Instagram, bildiğiniz gibi sadece bir fotoğraf paylaşma platformu değil; aynı zamanda videolu içeriklerin de profilde sergilendiği bir sosyal medya aracıdır. Bu sebeple satışını gerçekleştirdiğiniz ürünlerin fotoğraflarından ziyade gerçekte nasıl göründüğünü gösteren videolarını paylaşın. Bu videoların izlenme sayıları ilk başta düşük olabilir; bu düşük etkileşim eğer ki sizleri olumsuz etkiliyorsa internet üzerindeki bazı sağlayıcılardan video izlenme satın al hizmeti talep edebilir ve video izlenmelerin sayısını kısa süre içerisinde arttırabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM