E-Ticaret Sitesi Fiyatları
Abone Ol 

E-Ticaret Sitesi Fiyatları

Pek çok kişinin merak ettiği e-ticaret sitesi fiyatları belirlenirken birden fazla unsur dikkate alınır. Bunlar ile her müşteriye en özel fiyat teklifleri yapılır. Fiyatlarda en büyük pay sitenin altyapı özelliklerinindir. Özellikler ne kadar gelişmiş ve yüksek olursa fiyatlar da o kadar artacaktır. Altyapıya ilaveten tasarım özellikleri de fiyatların değişmesine neden olur. Konu fiyat olunca geri […]

Pek çok kişinin merak ettiği e-ticaret sitesi fiyatları belirlenirken birden fazla unsur dikkate alınır. Bunlar ile her müşteriye en özel fiyat teklifleri yapılır. Fiyatlarda en büyük pay sitenin altyapı özelliklerinindir. Özellikler ne kadar gelişmiş ve yüksek olursa fiyatlar da o kadar artacaktır. Altyapıya ilaveten tasarım özellikleri de fiyatların değişmesine neden olur. Konu fiyat olunca geri adım atıyorsanız ücretsiz e-ticaret seçeneği de bulunmaktadır.

Teknik destek ihtiyaçları, pazar yeri entegrasyonlarının varlığı, sunucu özellikleri ve maliyeti, kargo firmaları, muhasebe programı gibi benzer ölçütlere göre en uygun fiyat teklifleri yapılır. Fiyat açısından en uygun seçeneği bulabilmek için önceden araştırma yapmakta fayda vardır. Yüksek fiyatlar her zaman doğru seçim olmayacağından sunulan hizmet detaylarına da dikkat etmek gerekir. Firmalar fiyatlandırma yaparken maliyet ve marka odaklı fiyatlandırma, paket halinde fiyatlandırma, indirimli fiyatlandırma gibi farklı politikalar izleyebilir. En uygun seçeneği tercih etmek müşterilerin web sitesinde daha fazla zaman geçirmesine katkıda bulunacaktır. Alacağınız kaliteli hizmet ile olumlu müşteri deneyimi oluşturabilir, modern bir görünüme sahip site kullanabilirsiniz.

En Uygun E-Ticaret Sitesi Fiyatları

E-ticaret sitesi fiyatları hesaplanırken altyapı ve bakım maliyetleri dikkate alınır ve bunlara güvenlik ile ekstra yazılımlar dahil edilir. Alan adı ve hosting maliyetleri de göz ardı edilmemelidir. Toplam maliyet kullanılan altyapıya göre farklılık gösterecektir. Bu nedenle net fiyatlara ulaşabilmek için altyapı gereksinimlerini kalem kalem belirlemek etkili olacaktır.

Teknoloji, yazılım, depo, stok maliyetleri, vergiler, izin ve lisanslar, ürün iade masrafları, reklam ve pazarlama maliyetleri fiyatların belirlenmesinde rol oynar. En uygun fiyat tekliflerini alabilmek için profesyonel bir firma ile iletişime geçmek gerekir. Doğru hesaplama için toplam maliyetin ortalama %20 daha fazlasını düşünmekte fayda vardır. Bunun nedeni ise yıl içerisinde ekonomik değişkenlerin ve enflasyon oranlarının fiyatlarda etkili olmasıdır.

E-Ticaret Sitesi Paket Fiyatları

E-ticaret sitesi kurmak istediğinizde hem fiyat hem de özellik olarak en uygun seçenek paketler olacaktır. Birden fazla özelliğe sahip olan paketler internete özel indirimli fiyatlardan satışa sunulur. Paketler temel tüm özellikleri içerir. Bunlar sayesinde e-ticaret sitesi fiyatları sizin için daha uygun olacaktır. Sitenizi ilk defa kurarken doğrudan ücretsiz paketleri kullanabilir, belli bir süre sonra asıl paketinize geçebilirsiniz. Ücretsiz e-ticaret paketinde ücretsiz SSL, sınırlı ürün sergileme, hazır ödeme sistemi ve responsive temalar gibi özellikler vardır. Ücretli olan paketlerde bu özelliklerin sayısı artmakta olup Kobisi daima en uygun fiyat tekliflerini sunmaktadır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM