Villa Tasarım Projelerinde İç Mimarlık Ofisinin Sunduğu Peyzaj Tasarımının Önemi
Abone Ol 

Villa Tasarım Projelerinde İç Mimarlık Ofisinin Sunduğu Peyzaj Tasarımının Önemi

  İstanbul iç mimarlık ofisi tarafından sunulan kaliteli peyzaj tasarımları, villa projelerinin vazgeçilmezi olmaktadır. Genellikle villanın peyzaj tasarımı, iç tasarımına kıyasla daha önemli ve özenli çalışma talep etmektedir. Zira villanın dış görünüşü, iç huzuru ve kaliteli yapısı sadece benzersiz peyzaj tasarımı ile ortaya çıkmaktadır. Bu sebeple villanın yapısı niteliğini etkileyen bu tasarımın, profesyonel ekip eşliğinde […]

 

İstanbul iç mimarlık ofisi tarafından sunulan kaliteli peyzaj tasarımları, villa projelerinin vazgeçilmezi olmaktadır. Genellikle villanın peyzaj tasarımı, iç tasarımına kıyasla daha önemli ve özenli çalışma talep etmektedir. Zira villanın dış görünüşü, iç huzuru ve kaliteli yapısı sadece benzersiz peyzaj tasarımı ile ortaya çıkmaktadır.

Bu sebeple villanın yapısı niteliğini etkileyen bu tasarımın, profesyonel ekip eşliğinde yapılması zorunlu olmaktadır. İstanbul’da faaliyet gösteren iç mimarlık ofisi bu kapsamda devreye girmekte ve villaların, kaliteli peyzaj tasarım ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

İç Mimarlık Ofisinin Sunduğu Peyzaj Tasarım Nedir?

Peyzaj tasarımı, doğa ve kültürü birleştiren ve peyzaj tasarımcıları tarafından uygulanan bir meslek türüdür. İstanbul iç mimarlık firmaları arasında hizmet niteliği kapsamında İstanbul iç mimarlık ofisi yıllardır liderliğini sürdürmektedir. Kurumun, peyzaj tasarımını sürdürülebilirlik kavramı çerçevesinde oluşturması başarısını etkileyen ana faktör olmaktadır.

İç Mimarlık Ofisi Tarafından Sunulan Peyzaj Tasarımı Nitelikleri

İstanbul iç mimarlık ofisi genel olarak peyzaj tasarımlarında aşağıda belirtilen 3 elementi profesyonellikle düzenlemektedir:

Arazi şekli

Bu etken genel olarak peyzaj tasarımının temelini oluşturmaktadır. Uzman peyzaj tasarımı hizmeti sunan kurum bu etkeni müşteri istekleri doğrultusunda düzenlemeyi gerçekleştirmektedir.

İklim

Kontrol altına alınamayan bu etkeni doğru yapılandırma ile dizginlemek mümkün olmaktadır. Örneğin yağmurlu iklimi alan kapatma ile sıcak iklimi ise dekoratif ağaçlar ile dizginlemek mümkündür.

Bitki örtüsü

Peyzaj tasarımının en önemli etkenlerinden biri olan bitki örtüsü, yalnızca profesyonel ekip dokunuşuyla kalite niteliğine sahip olmaktadır. Zira peyzaj tasarımının kalite niteliği farketmeksizin bitki örtülerinin yanlış dizginlenmesi, tasarımın gelecekteki görünüşünü önemli ölçüde bozacaktır.

Tüm bu etkenler kapsamında ortaya ideal bir tasarım çıkaran kurum, hizmetlerini de uygun fiyattan sunmaktadır. Eğer siz de bu hizmetlerden faydalanmak istiyorsanız, sitede belirtilen telefon numarasından bizlere ulaşabilirsiniz.

Villa Tasarım Projelerinde Peyzaj Tasarımının Avantajları

Villanın kalitesini belirleyen peyzaj tasarımları, bunun dışında da bireylere birden fazla avantaj sağlamaktadır. Genellikle peyzaj tasarımı villa sahiplerine aşağıda belirtilen avantajları sunmaktadır:

  • Bu tasarım, sürdürebilirlik ve kaynak değerlerinin korunmasına olanak sağlamaktadır.
  • Villanın dışarıdan eşsiz görüntüye sahip olmasına sebep olmaktadır.
  • Şehrin gürültüsünden uzak, doğada, ev rahatlığı çerçevesinde dinlenmeyi mümkün kılmaktadır.
  • Peyzaj tasarımı, alan özelliğini mükemmel biçimde uygulamakta ve sessizlik kapsamında dış dünyadan uzaklaşmanıza neden olmaktadır.

Genel olarak belirtilen avantajlar alanında uzman, profesyonel ekip çerçevesinde hizmet sunan peyzaj tasarımcıları ile gerçekleştirilebilmektedir. Hizmet kalitesi ve uygun fiyatlandırma stratejisi ile İstanbul iç mimarlık ofisi bu kapsamda aradığınız kurum olarak hizmet sunmaktadır.

Villa Tasarım Projelerinde Peyzaj Tasarımları Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Genellikle peyzaj tasarımı yaptırmak isteyen villa sahipleri başlarda birçok soru ile karşı-karşıya kalabilmektedir. Bu sorulardan bazılarını cevapları ile sizlere sunarak konu hakkında netlik kazanmanıza olanak sağlamaktayız.

Peyzaj konutun değerini etkiler mi?

Genel olarak konutun değerini %25 oranında artıran bu tasarım, geliştirildiği taktirde daha yüksek rakamlar sunabilmektedir.

Bahçe bakım hizmetinin faydaları nelerdir?

Çoğu villa sahibi peyzaj tasarımlarından sonra bahçelerinin bakımlarını bireysel olarak üstlenmektedir. Bu durum çoğu zaman bilgisizlik sonucu bahçeye gelen zararlar ile sonuçlanmaktadır. Bakım hizmeti genel olarak peyzaj tasarımının devamı niteliğinde olmaktadır. Bu hizmet birçok dekoratif bitki hastalığının ve onların telef olmasının önüne geçebilmektedir. Ayrıca vaktinde budanan ve gübrelenen dekoratif bitkiler bu kapsamda eşsiz güzelliklerini de sunabilmektedir.

Dekoratif bitkilerin ve çimin sağladığı konfor olanakları nelerdir ?

Genel olarak bu etkenler ses ve gürültü önleyici olarak kullanılmaktadır. Aynı zamanda bitkiler ve çim, kirliliğinin de oluşmasını engellemekte ve istenmeyen görüntüleri güzellikleri eşliğinde kapatmaktadırlar.

İstanbul’da faaliyet gösteren firmamız Cs Mimari Tasarım ile villanızın güzelliğini kendi fikirleriniz çerçevesinde tasarlayabilirsiniz.

 

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM