Priv Hesap İsimleri
Abone Ol 

Priv Hesap İsimleri

Priv hesap isimleri sosyal medyadaki duruşunuzu yansıtan önemli bir unsur. Fenomen isimler dâhil yüzbinlerce kişi priv hesap kullanıyor. Aslında priv hesap özel bir uygulama değil. Sadece ana hesabınızdan farklı olarak kullandığınız yan hesap anlamına geliyor. Priv hesaplar çoğu zaman ortaklaşa kullanılıyor. Örneğin sevgililer priv hesap kullanarak aynı hesaptan paylaşım yapabiliyor, takipçilerini özel anlarına tanık edebiliyor. Böylelikle […]

Priv hesap isimleri sosyal medyadaki duruşunuzu yansıtan önemli bir unsur. Fenomen isimler dâhil yüzbinlerce kişi priv hesap kullanıyor. Aslında priv hesap özel bir uygulama değil. Sadece ana hesabınızdan farklı olarak kullandığınız yan hesap anlamına geliyor.

Priv hesaplar çoğu zaman ortaklaşa kullanılıyor. Örneğin sevgililer priv hesap kullanarak aynı hesaptan paylaşım yapabiliyor, takipçilerini özel anlarına tanık edebiliyor.

Böylelikle hem sevgilinizle ortak bir yönünüz daha olmuş oluyor, hem de ona asıl hesabınızın şifresini vermek zorunda kalmıyorsunuz. Çünkü sonuçta herkesin kendine göre bir özeli var.

Ayrıca gerçek hesabınızda pek samimi olmadığınız kişiler veya yabancılar da sizi takip ediyor olabilir. Onlarla paylaşmak istemediğiniz, ‘sadece en yakınlarım görsün’ dediğiniz şeyleri priv hesabınızda yayınlayabilirsiniz. Yani bu hesap sizin mahrem alanınız, özel bölgenizdir. Priv hesabı popüler olma amacıyla da kullanabilir, ilgi çekici paylaşımlarla hedef kitlenizi genişletebilirsiniz.

Havalı Priv Hesap İsimleri

Priv hesap kullanmaya karar verdiyseniz her şeyden önce hesabınızın konseptini belirlemeli ve buna uygun bir isim seçmelisiniz.

Size ilham olması bakımından aşağıda Instagram priv isimleri paylaştık. Tabii ki Facebook, Twitter gibi platformlarda da priv hesap kullanmak mümkün. Bunları istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz:

Etkileyici Priv Hesap İsimleri

Kellitoris

Nicktatör

Huzursuz Hayal

Basurlular

Lafmacun

Agacsizkoala

Alevlerin İçinden

Aşk Bahçesi

Beklenmeyenmisafir

Bilgili Zat

Crush

Çılgın Genç

Dengesizbayan

Derin Darbe

Don Kishot

Disco Kralı

Ebruli Fikirler

Güncel Priv Hesap İsimleri

Farkımı Farket

Fantestik Lady

Grinin Elli Tonu

İyilik Tozu

Kaçak Uzaylı

Kartal Bakışlı

Kızlar Bende

Korkunç Maymun

Mavi Balina

Miss Gözlük

Müthiş Fısıltı

Noktalı Virgül

Orman Evi

Paket Blog

Ruhumun İzi

Rüzgarıma Kapılma

Sahildeki sigara

Senin Umrunda mı

Sıfır Ego

Sosisli

Renkli Priv Hesap İsimleri

Limonlu Çikolata

Lanet Adam

Kuralsız

Mavi Sprey Boya

Marmaraya Binen Sinek

Meyve Veren Ağaç

Mest Oldum

Mürekkep Ateşi

Ömür Törpüsü

Plüton Zombisi

Sen Ben Yani Biz

Psikolojik Deli

Sen de Bir Gün Öleceksin

Şaşkın Maymun

Tat Meselesi

Tombul Yanak

Turkuaz Krampon

Yatırım Tavsiyesidir

Tübitak’ın Reddettiği Proje

Umudum Onda Kaldı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM