Merhabaaa yüreği güzel insanlar
Abone Ol 

Merhabaaa yüreği güzel insanlar

Yeni bir yola adım atan bendeniz, hayatındaki bu değişiklikten gayet mutlu.  Burada bulunmaktan mutluyum, sizlerle tanışacağım için mutluyum. İlk yazımda tanışmak, sizin de “Kim bu kadın?” sorularınızı az da olsa cevaplamak isterim. Bendeniz Ahu Kınay Zabun Türk Dili ve Edebiyatını bitirdikten sonra (her yeni işe başlayanda olduğu gibi) idealist bir öğretmen olarak göreve başladım. Geçen yıllarla […]

Yeni bir yola adım atan bendeniz, hayatındaki bu değişiklikten gayet mutlu.  Burada bulunmaktan mutluyum, sizlerle tanışacağım için mutluyum. İlk yazımda tanışmak, sizin de “Kim bu kadın?” sorularınızı az da olsa cevaplamak isterim.

Bendeniz Ahu Kınay Zabun

Türk Dili ve Edebiyatını bitirdikten sonra (her yeni işe başlayanda olduğu gibi) idealist bir öğretmen olarak göreve başladım. Geçen yıllarla beraber sadece ders anlatmanın bana yetmediğini gördükçe boğazım düğümlenmeye başladı. Öğrencilerin sürekli ruh halleriyle ilgilenmeye başladığımı hissettiğimde işte bu diyerek, neler yapmam gerektiğini düşündüm durdum. (O zamanlar böyle her eğitime isteğin gibi ulaşmak yok, ooo az çekmedim İstanbul yollarında.)

Bu arada okumanın liselerde ne kadar düşük oranda olduğunu görmekte içler acısı bir durumdu. Bu duruma biraz el atmak için “Hızlı Okuma Eğitmenlik Eğitimi”ni tamamlayarak listemdeki ilki tamamlamış oldum. Hızlı okumayla ilgilenirken NLP’yle tanıştım. Çok ilgimi çekti ve bir baktım yıllarca bu konu üstünde çalıştığımı gördüm.

Artık NLP Master Trainer olmuştum. İnsan eğitimlerin tadını aldıkça bırakamıyor ya işte benimki de o hesap “Öğrenci Koçluğu” ve “Yaşam Koçluğu” eğitimlerimi de tamamlamış oldum devamında. Yıllardır öğretmenliğin yanında seminerler vermek en büyük keyfim olmuşken, artık koçluk da yapıyordum. Keyif alarak yaptığım bu işler her gün yeni bir insanla tanışmama ve farklı bakış açıları geliştirmem için inanılmaz fırsatlar veriyordu.

Mimikler çok dikkatimi çekiyor bu konuda eksiklik hissediyordum. Görsel hafızam iyidir ama bunları başkalarına nasıl aktarırım derken fotoğraf aklıma geldi. Başladım fotoğrafçılık derslerine, parçalar birleşiyordu. Hocamla birlikte, kulakların çınlasın Gılcan Mete Delibay, bir dernek kurmaya karar verdik. Sonra bu yolda hızla ilerledik. Muhteşem fotoğrafçılarla çalıştık ve onlarla birlikte ufkum daha da açıldı.

Kitap, kişisel gelişim, fotoğrafçılık üçgeni içinde gidip gelmeye başladım.

Hani bilgiler birikir birikir paylaşmak istersiniz ya ben de ne yapsam ne etsem diye düşünürken bu seferde okuduklarımı paylaşmaya ve fotoğraflamaya karar verdim ve @kitapanayiri olarak instagramda yerimi aldım. Artık instagram da @biriktirdiklerim__ olarak isim değiştirerek devam ediyorum. Bu arada eşim,iki kızımız ve ben birlikte büyümeye devam ediyoruz.

  Yine eğitim aşkımın kıpraştığı sıralarda İletişim Ustalığı ve Başarı Psikolojisi eğitimlerimi de tamamlayarak hayatıma devam ediyordum ki birden blog açma fikriyle hayatıma yeni bir yol çizdim.

Ve biriktirdiklerim.com da benim enerjim de sizlerle buluşursa işte o zaman tadımızdan yenmez. Bol bol kahve eşliğinde güzel günlere …

Kendi çektiğim birkaç fotoğrafla şimdilik hoşça kalın diyorum.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
kim kimdir

BİRDE BUNLARA BAKIN

9 yorum

    • Çok teşekkürler hep beraber öğrenmeye devam ediyoruz. Yorumunuz çok mutlu etti beni

  1. Biriktirdiklerim.com a sonsuz başarılar diliyorum.
    Her işte olduğu gibi bunda da mükemmelliler ortaya çıkaracagından eminim.
    Sevgiler.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM