Koçoğlu Tavukçuluk’un Yumurta Çiftliği Çözümlerine Genel Bakış
  • Facebook
  • Twitter
  • 4 Ocak 2022
  • 0
  • 193
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    1 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -
Abone Ol 

Koçoğlu Tavukçuluk’un Yumurta Çiftliği Çözümlerine Genel Bakış

Koçoğlu Tavukçuluk, yumurta çiftliği kurmak isteyen girişimciler için üstün kalitede hizmet vermesiyle ön plana çıkmaktadır. Özellikle açacakları çiftlik için tavuk satışı araştırması yapan, anahtar teslim çiftlik almak isteyen ve en önemlisi de açacağı çiftliğin başarılı olmasını isteyen bireyler, Koçoğlu Tavukçuluk firmasının üstün hizmetlerinden yararlanabilmektedir.  Koçoğlu Tavukçuluk, 3 farklı tavuk türünün satışını yapmakta ve daha önce […]

Koçoğlu Tavukçuluk, yumurta çiftliği kurmak isteyen girişimciler için üstün kalitede hizmet vermesiyle ön plana çıkmaktadır. Özellikle açacakları çiftlik için tavuk satışı araştırması yapan, anahtar teslim çiftlik almak isteyen ve en önemlisi de açacağı çiftliğin başarılı olmasını isteyen bireyler, Koçoğlu Tavukçuluk firmasının üstün hizmetlerinden yararlanabilmektedir. 

Koçoğlu Tavukçuluk, 3 farklı tavuk türünün satışını yapmakta ve daha önce de belirtildiği üzere anahtar teslim hizmetler sunmaktadır. Firma tarafından çiftliklere özel olarak sunulan tavukların tamamı gerekli veteriner kontrollerinden geçirilmiş olup devlet onaylıdır. Bu sayede tavuk çiftliği kurabilmek adına Koçoğlu Tavukçuluk firmasını tercih eden girişimciler, herhangi bir sorun yaşamadan çiftliklerini yönetebilmektedir. 

Yumurta Çiftliği Kurarken Nelere Dikkat Edilmesi Gerekir?

Yumurta üretimi için tavuk çiftliği kurmak isteyen bireyler, açacakları çiftliklerin başarılı olabilmesi adına birçok hususa dikkat etmelidir. Zira açılacak yumurta çiftliğinde hem tavukların sağlıklı olmasını sağlamak hem de tesis aksamlarının doğru çalıştığından emin olmak oldukça büyük bir önem taşımaktadır. Aksi halde ticaret adımına geçemeden büyük bir başarısızlık yaşanabilir. Eğer siz de tavuk çiftliği açmak istiyorsanız, aşağıdaki listeyi inceleyerek yumurta çiftliği kurarken dikkat edilmesi gerekenleri öğrenebilirsiniz. 

  • Yumurta çiftliği açarken ilk düşünülmesi gereken şey, kümes kurulumlarıdır. Çiftliğin yeri ve isteğe göre prefabrik veya çadır kümesler kurulabilmektedir. 
  • Yumurta üretimi için kullanılacak tavuklar mutlaka sağlıklı ve kontrollerden geçmiş olmalıdır. 
  • Yapılacak her türlü işlemin bakanlık onayı olmalıdır. 
  • Tavukların beslenmesi, aşılanması, veteriner kontrollerinin yapılması ihmal edilmemelidir. 
  • Yumurta çiftliği açacak bireyin mutlaka tavuk ve yumurta ile ilgili bilgisi olmalıdır. 

Yukarıda belirtilen bu hususlara dikkat edildiği sürece yumurta üretimini başarılı şekilde yapabilmeniz mümkündür. Kümes kurulumu , tavuk alımı, tesisin hazırlanması, veteriner desteğinin alınması gibi tüm hizmetlerden faydalanabilmek için Koçoğlu Tavukçuluk firmamız ile iletişim kurabilirsiniz. 

Koçoğlu Tavukçuluk’un Yumurta Çiftliği Hizmetleri 

Yumurta üretim çiftliği kurmayı hayal eden, ancak nereden başlayacağı konusunda kararsız kalan girişimciler, Koçoğlu Tavukçuluk firmasının 10 yılı aşkın süredir müşterilerine sağladığı kaliteli hizmetlerden yararlanabilmektedir. Yumurta üretimi için sıkça tercih edilen Lohman Yarka türü de dahil olmak üzere 3 çeşit tavuk üretimi yapan ve üretimini sağladığı tüm tavukları veteriner gözetimi altında bakan firmamız, tüm bunlara ek olarak kümes kurulum hizmetleri de vermektedir. Bu sayede yumurta çiftliği açmayı planlayan her birey, kolayca bu planını hayata geçirebilmektedir. 

Koçoğlu Tavukçuluk firması, garantili tavuk satışları yapmaktadır. Üstelik ücretsiz şekilde danışmanlık da firmamız hizmetlerine dahildir. Kurulum gibi işlemler ile uğraşmaktan kaçınıyorsanız, web sitemizin ana sayfasında bulunan iletişim numaralarını kullanarak firmamızı arayarak ön bilgi alabilir ve kolay bir şekilde anahtar teslim yumurta çiftliğine sahip olabilirsiniz. Ayrıca kafanıza takılan sorulara yanıt bulabilmek için firmamızı ziyaret edebilir ve üretim merkezimizi gezebilirsiniz.  

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM