Kış Bahçesi Nasıl Dekore Edilir ?
Abone Ol 

Kış Bahçesi Nasıl Dekore Edilir ?

Günlük hayatımızda pek çok şeyin değiştiği bu günlerde  yaşam alanımız olan evlere yönelik bakış açımızı da değiştirdi. Ya evde ya işte olduğumuz bu dönemde kendimiz evin dekorasyonuna verdik. Pandemi süresinde açık havaya olan ihtiyacımızı karşılayamadığımız bu günlerde İstanbul kış bahçesi bizlerin imdadına yetişiyor. Kış bahçeli bir evde yaşıyorsanız veya kış bahçesine dönüştürülebilmeye uygun balkonunuz varsa […]

Günlük hayatımızda pek çok şeyin değiştiği bu günlerde  yaşam alanımız olan evlere yönelik bakış açımızı da değiştirdi. Ya evde ya işte olduğumuz bu dönemde kendimiz evin dekorasyonuna verdik. Pandemi süresinde açık havaya olan ihtiyacımızı karşılayamadığımız bu günlerde İstanbul kış bahçesi bizlerin imdadına yetişiyor.

Kış bahçeli bir evde yaşıyorsanız veya kış bahçesine dönüştürülebilmeye uygun balkonunuz varsa kendinizi şanslı sayabilirsiniz. Çünkü bu alanlar 2022’nin vazgeçilmez kaçış noktaları olacak. Dışarıda, açık havada vakit geçirmeye ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, kış bahçeleri sevdikleriniz ile birlikte nefes almayı sağlayacak mekanlar olarak dikkat çekiyor.

Son yıllarda dekorasyonda öne çıkan gri, buzlu mavi, beyaz, siyah gibi renk eğilimlerinin aksine 2022’de kış bahçelerinin dekorasyon trendlerine kahverengi, altın sarısı, zeytin yeşili gibi doğal, rahatlatıcı ve sıcak renkler damgasını vuracak. Bu renkleri dış mekanlarda, mobilyalarda tercih edebilirsiniz ancak bunların yanında kış bahçenizin bir duvarını, kapısını veya bahçeye bakan bir penceresini bu açık renklerle boyayarak bahçenize bambaşka bir hava katabilirsiniz. İstanbul’da faaliyet gösteren CS Mimari Tasarım firması bahçenizle iç içe bir kış geçirmenize yılların vermiş olduğu tecrübe ile yardımcı oluyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM