Sevgiliye Özel Pırlanta Küpeler Lal Pırlanta’da
Abone Ol 

Sevgiliye Özel Pırlanta Küpeler Lal Pırlanta’da

Sevgiliye alınabilecek en güzel ve en anlamlı hediyelerden biri hiç şüphesiz ki pırlanta yüzüklerdir. Pırlanta, kadınların her zaman hayali olmuş ve ışıltılı yapısıyla kalplere dokunmuştur. Her türlü takının pırlanta ile yapılmış halini bulabilirsiniz. Tüm bu takılar arasında özellikle yüzükler çok farklı bir yere sahiptir. Yüzük her şekliyle aşkın sembolüdür. Aşkı anlatmak ve göstermek için ilk […]

Sevgiliye alınabilecek en güzel ve en anlamlı hediyelerden biri hiç şüphesiz ki pırlanta yüzüklerdir. Pırlanta, kadınların her zaman hayali olmuş ve ışıltılı yapısıyla kalplere dokunmuştur. Her türlü takının pırlanta ile yapılmış halini bulabilirsiniz. Tüm bu takılar arasında özellikle yüzükler çok farklı bir yere sahiptir. Yüzük her şekliyle aşkın sembolüdür. Aşkı anlatmak ve göstermek için ilk tercih ise pırlanta yüzüklerden yana olur. 

Hediye alırken yüzükten yana tercih yapmak istemeyenler de tercihini pırlanta küpeler den yana kullanabilir. Her kadının kullandığı bir aksesuar olan küpeler, özel günlerde hediye olarak alınabilir. 

Zümrüt Küpelerin Büyüsü

lalpirlanta-pirlanta-zumrut-kupeler-KZ1001-1590415953-1

Zümrüt küpe, zümrüt taşının o eşsiz yeşil tonundan dolayı her zaman gösterişin simgesi olmuştur. En değerli taşlardan biri olan zümrüt taşı, küpe modellerimizde pırlantalar ile buluşarak bambaşka bir boyut kazanmıştır. Orta kısımları zümrüt taşıyla kaplanmış ve kenarlarında pırlantalar ile donatılmış bu küpeler, kadınların rüyalarını süsleyecek kadar güzel ve alımlıdır.

lalpirlanta-yeni-pirlanta-baget--kupeler-BE000226-1574084072-1

Sitemizde açılışa özel tüm küpelerde % 65’e varan indirimler uygulanmaktadır. Tüm özel günleriniz için bir mücevher satın almanın tam zamanı. Üstelik belirlenmiş olan fiyattaki her alışverişinize özel, tasarımıyla tüm bakışları üzerine çeken hayat ağacı pırlanta kolye, hediye olarak gönderilecektir.

Tektaş Pırlantalar

lalpirlanta-pirlanta-tektas-kupeler-LTK1010-1570780747-1

Evlilik teklifi denince akla tek taş yüzük gelir. Bu kuralı tek bir ürüne bağlı kalmayacak şekilde bozmayı isteyenler için, yüzükle beraber satın alınabilecek uyumlu pırlanta tektaş küpe modellerimiz bulunur. Yüzük ile beraber satın alındığında takım olarak birbirine çok yakışacak bu tektaş küpeler, indirimli çok cazip fiyatlarıyla sahiplerine kavuşmayı bekliyor.

Tektaş pırlantaların damla, kalp ve baget gibi şekilleri bulunur. Her kadın kendini yansıtan bir modeli diğerlerine kıyasla daha çok beğenir. Tercihi baget modellerden yana olan kadınlar için pırlanta baget küpeler mükemmel bir tercih olacaktır.

lalpirlanta-yeni-pirlanta-baget--kupeler-BE000197-1574148562-1

Bu küpelerle uyumlu yüzük, kolye ve diğer aksesuar çeşitlerinin hepsinde çok büyük indirim fırsatını kaçırmamak için sitemizdeki modelleri incelemeye bugünden başlayın. İndirimler birçok ürünümüz için geçerlidir. Stoklar tükenmeden dilediğiniz modeli seçip indirim avantajını değerlendirerek çok uygun fiyatlara modellerimize sahip olun.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM