Yaratıcı Tasarımlarıyla Altın Bilezik Modelleri
Abone Ol 

Yaratıcı Tasarımlarıyla Altın Bilezik Modelleri

Altın denilince ilk akla gelen yerlerden biri de Trabzon’dur. Düğünlerin ve nişan merasimlerinin vazgeçilmez bir parçası olan altınlar, kadınların bir numaralı aksesuarlarıdır. Elizi, Trabzon merkezli bir kuruluştur. Yaratıcı tasarımları, farklı türde altın setleri ve kaliteli işçiliğiyle Trabzon’un şanını devam ettiren bir markadır. Bünyesinde işinde profesyonelleşmiş birçok usta barındırır. Bu ustaların her birinin kendine ait tarzları […]

elizi-altin-kelepce-bilezik-RF0017-1614003662-1

Altın denilince ilk akla gelen yerlerden biri de Trabzon’dur. Düğünlerin ve nişan merasimlerinin vazgeçilmez bir parçası olan altınlar, kadınların bir numaralı aksesuarlarıdır. Elizi, Trabzon merkezli bir kuruluştur. Yaratıcı tasarımları, farklı türde altın setleri ve kaliteli işçiliğiyle Trabzon’un şanını devam ettiren bir markadır.

trabzon-altin-bilezik

Bünyesinde işinde profesyonelleşmiş birçok usta barındırır. Bu ustaların her birinin kendine ait tarzları vardır. Aldığınız ürünlerin her biri için farklı kimlik numarası verilir. Bu numarayla ürününüzü sorgulayabilir, kim tarafından yapıldığını ve nasıl işlendiğini öğrenebilirsiniz. Belli bir tarzı beğenen ve değişiklikten hoşlanmayan kişiler için en kolayı, tarzı beğenilen ustayı takip etmektir.

elizi-altin-set-Choker0011aa-1617452122-1

Elizi de birçok kategori bulunur. Bileklik, kolye, küpe, yüzük, pırlanta vb. Bunlar arasında, müşteriler tarafından en sık tercih edilen kategori Altın Bileziktir. Bu ürünün de kendi içerisinde farklı farklı modelleri vardır. Hasır, kelepçe ve Trabzon bilezikleri.Her modelin farklı alıcılara hitap etmesi için birden fazla ayarı bulunmaktadır.

elizi-trabzon-hasir-bileklikler-2018-203-1617889686-1

Elizi tüm müşterilerinin memnuniyetini sağlamak için çok çeşitli ve çok ayarlı ürünler satmaktadır. Dar gelirli müşterilerin de ürün satın alabilmesi için bazı ürünlerin altın ayarı düşürülmektedir. Bu sayede her kesimden insan bu yaratıcı tasarımlardan yararlanabilmektedir ve bu göz alıcı aksesuarlara sahip olabilmektedir. Sizde birbirinden güzel tasarımların yer aldığı elizi.com.tr adresini ziyaret ederek alışverişe başlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM