Sektörün Deneyimli Firması Özel TEKA Servisi ile Sizde Tanışın!
Abone Ol 

Sektörün Deneyimli Firması Özel TEKA Servisi ile Sizde Tanışın!

Özellikle akıllı mutfak sistemleri ile insanların karşısına çıkan ve dünya çapında bu anlamda kaliteli ürünler piyasaya süren TEKA, ülkemizde de çok fazla tercih edilen markalar arasında yer alıyor. TEKA ürünlerinin özel servis hizmetlerini sizlere sunan firmamız sayesinde işçilik anlamında hiçbir şekilde sıkıntı yaşamazsınız ve ürünlerinizin en iyi şekilde hizmet almasını sağlarsınız. Mutfak ürünlerinin yanı sıra […]

Özellikle akıllı mutfak sistemleri ile insanların karşısına çıkan ve dünya çapında bu anlamda kaliteli ürünler piyasaya süren TEKA, ülkemizde de çok fazla tercih edilen markalar arasında yer alıyor. TEKA ürünlerinin özel servis hizmetlerini sizlere sunan firmamız sayesinde işçilik anlamında hiçbir şekilde sıkıntı yaşamazsınız ve ürünlerinizin en iyi şekilde hizmet almasını sağlarsınız.

Mutfak ürünlerinin yanı sıra farklı ev aletleri için de sizlere kaliteli ürünler sunan bu marka sayesinde tüketiciler oldukça memnun. Ümraniye TEKA Servis firması olarak yıllardır bu ürünler birlikte çalışmaktayız ve ürünler hakkında en ufak olumsuz bir tepki ya da eleştiri almadık diyebiliriz. Dünyaca ünlü bir markanın sorumluluğunda olmak ve bu sorumluluğu en iyi şekilde taşımak çok da kolay değil ancak firmamız bu sektörde 10 yıldır yer alıyor ve hiçbir şekilde hatası olmamıştır.

Küçük hatalar elbette olacaktır ancak müşteri kaybedecek ya da insanlara saygısızlık yapacak herhangi bir hareketimiz ya da tavrımız yoktur.

İletişim konusunda müşterilerimizle zaman zaman bağlantı kurarak bakım zamanının geldiğini hatırlatıyoruz ve bilinçli müşterilerimiz bu konuda bizlere güvenerek bakım hizmeti alıyor. TEKA Servisi Ümraniye, bakım ve onarım hizmetleri için sizler de bizden hizmet alabilir ve gerekli olan tüm işlemler için daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Özel TEKA Servisi firmamız haftanın her günü dilerseniz sitemiz aracılığıyla da kolayca ulaşabilirsiniz.

WEB: https://www.teknikservisara.com

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM