PVC Zemin Kaplama Ses Yalıtımlı Mekanlar Oluşturmak Hayal Değil!
Abone Ol 

PVC Zemin Kaplama Ses Yalıtımlı Mekanlar Oluşturmak Hayal Değil!

Sosyalleşmek biz insanlar için temel ihtiyaçlardan sonra ilk sıradadır. Sosyal varlıklar olan bizler, gündelik hayatlarımızın bir parçası olarak kültürel ve sanatsal faaliyetlerin önemini göz ardı edemeyiz. Ancak modern kent hayatında sadece kendi isteklerimizle yaşayamayız. Katıldığımız konferansların, tiyatroların, dans gösterilerinin ses seviyelerinin başkaları için o an uygun olmadığını düşünmeliyiz. Bu yüzden de mekanların ses emici bir […]

Sosyalleşmek biz insanlar için temel ihtiyaçlardan sonra ilk sıradadır. Sosyal varlıklar olan bizler, gündelik hayatlarımızın bir parçası olarak kültürel ve sanatsal faaliyetlerin önemini göz ardı edemeyiz. Ancak modern kent hayatında sadece kendi isteklerimizle yaşayamayız. Katıldığımız konferansların, tiyatroların, dans gösterilerinin ses seviyelerinin başkaları için o an uygun olmadığını düşünmeliyiz. Bu yüzden de mekanların ses emici bir PVC zemin kaplama ile kaplandığına dikkat etmeliyiz. Ufak gibi görünen bu ayrıntı ile sanat ve kültür binalarının çoğalmasına katkı bile sağlanabilir. Çünkü kullanım kolaylığı sağlayan Heterojen Akustik PVC Zemin Kaplama ses emici özelliğiyle birlikte, anti-bakteriyel hijyenik seçenekleriyle toplu organizasyonlara elverişlidir.

Huzurun Anahtarı PVC Zemin Kaplama Olabilir Mi?

Kitap kurtlarının, öğrencilerin ya da bir şekilde okuyup yazıp çizenlerin en büyük sorunlarından birisi gürültüdür. Yüksek odaklanma isteyen uğraşlarda çevreden gelen uyarıcılar yıldırıcı ve can sıkıcı olabilmektedir. Bu yüzdende birçok okur sessiz ve huzurlu mekanların arayışında.

Kütüphaneler ve kitapçılar ilk tercih edilen mekanlar arasındadır. Bu mekanlar ne kadar sakin bir yapıya sahip gibi görünse dahi içerisinde bitmeyen bir hareketlilik bulundurur. Rafların arasında dolaşmak, Homojen PVC Zemin Kaplama küçük molalar için sessiz ama aceleci adımlar daimdir. Böyle durumlarda ise katlar arası ses yalıtımı çok daha elzem olur.

PVC zemin kaplama tercih edilerek mekanlarda, hareketliliği kesmeden sessizlik elde edilebilir. Kafa dinlemek isteyenlerin mekanlarda rahatlıkla tercih edeceği dayanıklı ve uzun ömürlü zeminler için PVC zemin kaplama!

Birçok Farklı Mekan İçin Sessiz Alanlar

PVC zemin kaplama ile sadece sanat merkezlerinde ya da kütüphanelerde ses yalıtımı elde etmiyorsunuz. Kullanım alanı çok geniş olan bu malzemeyi hemen hemen hayatımızın her yerinde kullanmak mümkün; hastaneler, okullar, huzur evleri, apartmanlar, kafeler, restoranlar, spor salonları vb. İnsanın kalabalıklarının olduğu ve özel alanların oluşturulmaya çalışıldığı her yerde kullanılabilmektedir. Darbelere dayanıklılığı, su, ısı ve yağ gibi zorluklarla mücadeleci oluşu PVC zemin kaplama tercih etmek için ayrıca nedenlerdendir. Uzun ömürlü, ihtiyaca göre esnek ya da esnek olmayan seçeneklerle mekanlarınızı oluşturabilirsiniz. Zemin kaplama için konforu ve kaliteyi elden bırakmayın!

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM