Pubg’de Sizi Öne Geçirecek Taktikler
Abone Ol 

Pubg’de Sizi Öne Geçirecek Taktikler

Pubg çıktığı günden beri çok büyük bir oyuncu kitlesine sahiptir. Bu yüzden de oyması bir o kadar zordur. Oyuna saatlerini harcayanlar gece gündüz oynayanlar ve çok fazla kendini geliştirmiş oyuncular. Bu tarz oyunculardan değilseniz ya da yeni başladıysanız oyun içinde sizi rahatlatacak ve oyunda daha iyi olmanızı sağlayacak bir kaç bilgi paylaşacağız. Pubg isim sembolleri […]

Pubg çıktığı günden beri çok büyük bir oyuncu kitlesine sahiptir. Bu yüzden de oyması bir o kadar zordur. Oyuna saatlerini harcayanlar gece gündüz oynayanlar ve çok fazla kendini geliştirmiş oyuncular. Bu tarz oyunculardan değilseniz ya da yeni başladıysanız oyun içinde sizi rahatlatacak ve oyunda daha iyi olmanızı sağlayacak bir kaç bilgi paylaşacağız. Pubg isim sembolleri kullanarak düşmanlarınıza karşı daha havalı olmanızı sağlayabilirsiniz. Pubg sembol kullanımı oldukça basittir.

Koşmak Yerine Sürünün

Açık alanlarda koşmak yerine sürünmek ya da çömelerek ilerlemek hem dikkat çekme olasılığınızı düşürecektir hem de daha küçük hitbox sayesinde hedef alınmanız zor olacaktır. Bunu alıştığınızda siz de fark edeceksiniz oyuncular sizi fark etmeleri zorlaşacak ve sizin onları fark etmeniz daha da kolaylaşacak.

İlk Önceliğiniz Silah Olsun

Uçaktan atladığınızda etrafınıza baktığınız zaman çok sayıda oyuncu gördüyseniz yapmanız gereken ilk şey silahlara odaklanmak. eğer gereksiz itemlere doğru yönelip silahları sonraya bırakırsanız karşınıza bir düşman çıktığı zaman savunmasız olacaksınız bu da sizin oyuna erken veda etmenize sebep olacaktır.

Oyun Başlamadan Plan Yapın

Bekleme sırasında haritayı açıp kendinize bir oyun planı oluşturun. Atlayacağınız yer, odaklanacağınız binalar ve gideceğiniz güzergah. bu sayede oyun içinde plansız kalıp vakit kaybetmek yerine plana odaklanıp hem daha iyi loot yapabilir hem de bunu düzenli olarak yaptığınızda yaşanabilecek olasılıkları tahmin edebilirsiniz.

Sürekli Etrafınızı Kontrol Edin

Oyun içinde en sık yapılması gereken şeylerden biridir. Etrafınızda düşman olup olmadığını bilmeden açık bir alana geçmek bir nevi ölüme yürümek gibidir. açık alanlarda koşarken ve evlerin içindeyken etrafı kolaçan etmek ses kasarak ilerlemek sizi oyun içinde hem öne geçirecektir hem de daha rahat bir oynanış sağlayacaktır.

Daha fazla oyun taktiği için ” Nasıl Oynanır ” linkine tıklayabilir ve oyunlar hakkında ipuçları toplayabilirsiniz. Bu ipuçları sayesinde rakiplerinizden 1-0 önde oyna başlamış olursunuz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM