Özel İstanbul Electrolux Servis Merkezi
Abone Ol 

Özel İstanbul Electrolux Servis Merkezi

Electrolux marka buzdolaplarında meydana gelen arızalar İstanbul Electrolux Servis tarafından profesyonel bir şekilde giderilmektedir. Bunun için İstanbul’daki müşterilerden gelen arıza kayıtları dikkate alınarak ilgili adrese yönlendirilen bir servis, önce arıza tespiti ardından da onarım gerçekleştirmektedir. Yaşanan sorunun daha çabuk ve etkili çözülebilmesi için cihazların rastgele bir elektrik tamircisi tarafından değil, profesyonel bir servis tarafından tamiri […]

Electrolux marka buzdolaplarında meydana gelen arızalar İstanbul Electrolux Servis tarafından profesyonel bir şekilde giderilmektedir. Bunun için İstanbul’daki müşterilerden gelen arıza kayıtları dikkate alınarak ilgili adrese yönlendirilen bir servis, önce arıza tespiti ardından da onarım gerçekleştirmektedir. Yaşanan sorunun daha çabuk ve etkili çözülebilmesi için cihazların rastgele bir elektrik tamircisi tarafından değil, profesyonel bir servis tarafından tamiri gerekmektedir.

Electrolux Servis Buzdolabı Arızaları

Electrolux Servis buzdolabı arızaları için müşteri hizmetlerine bildirilen bütün arıza kayıtları ilgili teknik ekibe aktarılmaktadır. Bu sayede ürün arızalarının kaynağı hakkında fikir yürüten teknik ekip, sorunun çözümünü daha kolay sağlayabilmektedir. Ayrıca arıza tespiti için buzdolabının verdiği sinyale yönelik bu sorunla bağlantılı olabilecek aksam kontrol edilmektedir. Eğer parça değişimi gerekmeden yapılabilecek bir arızaysa tamir ilgili adreste gerçekleştirilmektedir.

Electrolux Servis Buzdolabı Yedek Parça Değişimi

Electrolux Servis Buzdolabı yedek parça değişimi sağlanması gerekiyorsa ve parça ekibin elinde bulunuyorsa arıza yine çabucak giderilmektedir. Ayrıca yapılan tamir ve yedek parça değişimi için servisin en az 1 yıllık garanti sağladığı da belirtilmektedir.

Electrolux Servis İletişim

Yaşanan buzdolabı arızası dolayısıyla Electrolux servis çağırmak isteyen kişiler, bunun için 444 78 56 numaralı telefondan çağrı merkezine ulaşabilirler. Böylece belirtilen arızanın şekline ve arama sırasına göre teknik ekip ilgili adreslere yönlendirilmektedir. Buzdolabı arızalarında en etkili çözüm için bu yöntemin tercih edilmesi sonradan daha büyük sıkıntıların yaşanmaması adına servis hizmeti almaktır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM