Özel Bosch Servis İstanbul Bir Telefon Kadar Yakınınızda
Abone Ol 

Özel Bosch Servis İstanbul Bir Telefon Kadar Yakınınızda

Özel Bosch Servis İstanbul firması olarak uzun yıllar bu sektörde olmanın bilincinde hareket ediyor ve kazandığımız güveni kaybetmek istemiyoruz. Hedefleri olan bir firmayız ve bu doğrultuda sürekli olarak gelişim gösteriyor, yeniliklere hızlı bir şekilde ayak uyduruyoruz… Bizler yalnızca servis hizmeti sağlayan klasik bir firma değiliz. Çağrı merkezimiz sizler için var. Dilediğiniz an arayabilir ve kullandığınız […]

Özel Bosch Servis İstanbul firması olarak uzun yıllar bu sektörde olmanın bilincinde hareket ediyor ve kazandığımız güveni kaybetmek istemiyoruz. Hedefleri olan bir firmayız ve bu doğrultuda sürekli olarak gelişim gösteriyor, yeniliklere hızlı bir şekilde ayak uyduruyoruz… Bizler yalnızca servis hizmeti sağlayan klasik bir firma değiliz. Çağrı merkezimiz sizler için var. Dilediğiniz an arayabilir ve kullandığınız Bosch marka ürün hakkında modeli ne olursa olsun bilgi alabilir ve sorunlarınızı çözebilirsiniz. Gündelik yaşamda en büyük destekçiniz ve yardımcınız olan beyaz eşyalar için servis noktasında profesyonel bir ekip olarak sizlere hizmet sağlıyoruz.

Yarattıkları en küçük sıkıntıda bizlere ulaşmanız çok kolay. Çağrı merkezimizden ya da online adresimizden iletişime geçebilir ve arıza bildiriminde bulunabilirsiniz. Müşterilerimizde yarattığımız olumlu imaj işlerimizin kalitesine de yansımaktadır. En iyiyi verebilmek adına yapılan işleri kontrol ediyor ve altyapı olarak gelişim gösteriyoruz. Son teknolojiyi yakından takip ediyor teori ve pratikte asla geride kalmıyoruz.

Yaptığımız her iş sonrası sizlerin görüşlerini ve fikirlerini alıyoruz. Olumlu ya da olumsuz görüşleriniz bizler için değerli ve emin olun bizler sürekli toplantılarımızda geri bildirimleri masaya yatırarak daha iyisini nasıl yaparız diye tartışıyoruz.

Bosch marka ürünlerinizi gönül rahatlığıyla ve güvenli bir şekilde bizlere teslim edebilirsiniz. Alanında uzman teknik kadromuz sayesinde kullanım konusunda hiçbir sıkıntı yaşamayacak ve bizlerden memnun kalacaksınız. Çağrı merkezimize bıraktığınız kayıtlardan sonra sizlere hızlı bir şekilde ulaşmak bizim işimiz. Gezici ekiplerimiz ve geniş araç filomuz sayesinde sizlere çok yakınız.

Yedek parça konusunda ürününüz dışında yani orijinal olmayan bir parça asla monte etmiyoruz. Bunu yapan firmalardan uzak durun çünkü kalitesiz parçalar ürünün çalışmasını ve performansını belirgin bir şekilde olumsuz etkiler.

Bu da size fayda yerine zarar sağlar. Bünyemizde çalışan ekip arkadaşlarımız bu işi yıllardır yapan ve bu alanda uzman olan kişilerdir. Gelişim seminerlerimiz sayesinde ise daha da ilerleyerek kendi kulvarındaki çalışanlara fark atmaktadırlar. Yedek parça değişimlerinde garanti belgenizi istemeyi unutmayın. 1 yıl parça garantisi sizlere sunduğumuz ayrıcalıklardan yalnızca biri.

WEBSİTE: https://www.bosch-servis.org

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM