Alfa Kadını Olmak
  • Facebook
  • Twitter
  • 11 Ocak 2022
  • 0
  • 372
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    1 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -
Abone Ol 

Alfa Kadını Olmak

Alfa kadınının bütün ilişkileri daima sağlamdır. Dobra olduğu, olanı eğip bükmeden söylediği, öğrenmeye ve gelişmeye açık olarak karşısındaki insanı dikkatle dinlediği için bütün ilişkilerinde başarılıdır. Gücünün tamamını; hedeflerine ulaşmak için birilerini değil yeteneklerini kullanmaktan, sınırlarını korumaktan, kararlı duruşlarından alır alfa kadını. Alfa kadını olmak…  Etrafında gördüğü saygı ise kendine has olan o muhteşem aurasından, kendini […]

Alfa kadınının bütün ilişkileri daima sağlamdır. Dobra olduğu, olanı eğip bükmeden söylediği, öğrenmeye ve gelişmeye açık olarak karşısındaki insanı dikkatle dinlediği için bütün ilişkilerinde başarılıdır. Gücünün tamamını; hedeflerine ulaşmak için birilerini değil yeteneklerini kullanmaktan, sınırlarını korumaktan, kararlı duruşlarından alır alfa kadını. Alfa kadını olmak…

 Etrafında gördüğü saygı ise kendine has olan o muhteşem aurasından, kendini tanımasından, kendine yakışan her şeyi bilmesinden, konuştuğunda insanları büyüleyen anlayışlı ses tonu ve hızlıca çözüm üretebilen pratik zekâsından kaynaklanır.

Alfa kadını sadece ne istediğini bilmek ile yetinmez; o, istediği şeyi nasıl elde edebileceğini de çoktan hesaplamıştır.

(Tanıtım Bülteninden)

Alfa Kadını Ne Demek?

Alfa Kadını Olmak Kitap Alıntıları

Hayatınızdan çıkarttığınız bir kişi size “Benim gibisini bulamazsın” derse eğer, ona şu üç kelimeyi söyleyin: Amaç bu zaten..!

Çok güzel seven kadın, genelde değeri bilinmeyen kadındır.

Bazen Allah kurtarıyor, siz ayrılık sanıyorsunuz.

“Hak etmeyen birine emek vermek öyle üzücü ki… Özellikle hak etmediğini yolun sonunda fark ettiğinde.”

Kendin hariç herkes için fedakarlık yapmak, kendine o kadar büyük saygısızlık ki…

Bazı kadınlar ateşten korkar ama . ALFA KADINI ateşin kendisidir.

Birinin anlamamak için uğraştığı bir şeyi anlamasını sağlayamazsınız. Bu ders hayatınızın geri kalanında aklınızda kalsın.

Öpüp de prens yaptığımız kurbağanın canı elbette sinek çekecekti.

Sırf tatsızlık çıkmasın diye büyütmediğiniz şeyler, tekrar karşınıza gelecek. BÜYÜTÜN…

Toksik insanları değiştiremezsiniz bunu kafanıza vura vura bile olsa kendinize öğretin. Toksik insanlar kontrol manyaklarıdır, onlar için sadece kontrolü ele geçirebilmek ve elde tutmak önemlidir. Sadece bu şekilde kendilerini onaylanmış hissederler. Karşılarındakini kukla gibi kullanmak onlara huzur veren tek şeydir.

ÜZÜLME!
Sana bugün
“Ben bunu hak etmedim.”
dedirten hayat, yarın ona
“Ben bunu hak ettim.”
dedirtmesini de bilir.

Alfa Kadını Ne Demek?

Tolstoy’un Etkileyici Sözleri

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM