Üzgün Sözler Üzgün Mesajlar
Abone Ol 

Üzgün Sözler Üzgün Mesajlar

Üzgün sözler duyarız bazen sevdiklerimizden ve bu bizim moralimizin bozulmasına yol açar. Sevdiklerimizi mutlu etmek için elimizden geleni yapar özel günlerini kutlar ve en kötü günlerinde de yanında oluruz. Mutluluk karışımının nasıl yapıldığından haberimiz olsa üzgün mesajlar gönderen sevdiklerimize hediye eder ve hemen mutlu olmalarını isterdik. Hayat çok kısa ve her gün çok güzel geçmeyebiliyor. […]

Üzgün sözler duyarız bazen sevdiklerimizden ve bu bizim moralimizin bozulmasına yol açar. Sevdiklerimizi mutlu etmek için elimizden geleni yapar özel günlerini kutlar ve en kötü günlerinde de yanında oluruz. Mutluluk karışımının nasıl yapıldığından haberimiz olsa üzgün mesajlar gönderen sevdiklerimize hediye eder ve hemen mutlu olmalarını isterdik. Hayat çok kısa ve her gün çok güzel geçmeyebiliyor. Bazen yanlış anlaşılmalardan dolayı bazen istemeden yaptığımız hatalardan dolayı sevdiklerimizi üzebiliyoruz. Onların dillerinden dökülen üzgün sözler ne kadar canımızı yaksa da hak ettiğimizi bildiğimiz için susuyoruz. Susmak yerine affedilmek için harekete geçsek daha hoş olurdu ama insanoğlu bazı anlarda beş duyu organını kullanamayabiliyor. Bu gibi anlarda hediyeleri aracı ediyoruz duygularımızı ifade ve hatamızı telafi edebilmek için.

Önemli olan yaptıklarımızdan pay çıkartıp bir daha yapmamak. Kırılan kalpten dökülen üzgün sözler günlerimizi hatta haftalarımızı mahvetmeye yetebiliyor. Bu nedenle ilişkilerimizde kullandığımız kelime ve davranışlarımıza dikkat etmeliyiz. Dilin kemiği yok diye her aklımıza geleni pat diye söylemek olmaz. Üç kere düşünüp bir kere konuşmak her zaman en hayırlısıdır.

Bazen de bizim dışımızda gelişen olaylara engel olamaz ve üzgün mesajlar alırız. Kırılan biz olduğumuz için dökülen gözyaşları kendi yanaklarımıza damlayabilir. Sevdiklerimizin acı haberini almak, hasta olduklarını bilmek ya da bir daha hiç görüşemeyeceğimizi anlamak kadar acı veren bir şey olamaz. Doğanın kanunu daha küçücükken bilsek de üzülmeden edemeyiz. Neyse ki ölüm varsa doğum da var, hastalık varsa şifa da var. Bu nedenle mutsuz günleri bir kenara bırakıp ardımızı döndüğümüzde sadece gözyaşı hatırası bırakmamak için sevdiklerimize değer vermeli ve en ummadıkları anlarda onlara küçük küçük sürprizler yapmalıyız.

Üzgün sözler

Üstüme gelme hayat .. Ne canımı yakacak kudrete sahipsin , ne kanımı akıtacak güce…Elinden geleni ardına koyma hayat .. Ben sana her türlü gülümserim..

Sevmek bazen insana acı verir.

Sevenler değer bilseydi eğer bu dünya cennet olurdu güzelim.

Ne ettik, ne gördük şu fani dünyada Kötülükten gayri?

Her bir yaranın merhemi bulunur! Dertler çeke çeke kader unutulur!

Önce sevdiğin terk eder seni

Gözyaşlarımın sela”sı yok, kimin öldüğünü bilemezsin…

Kimseyi gözyaşlarınızı yorganın altında pijamanızın koluyla silecek kadar sevmeyin.

Öyle Büyümüş Ki İçimizdeki Yalnızlık; Sevilmeyi Beklerken, Beklemeyi Sevmişiz…

Yalan dünyanın ipine takılmışız, kurtulalım derken hep dolanmışız!

ardından uykun. Sonra ne sevdiğin gelir ne uykun!

Şu dünyada iki tane kör gördüm biri biri seni sevip de görmeyen sen biride senden başkasını görmeyen ben.

Ben Senin İçin Ölmeyi Değil Yaşamayı Göze Almışken Gittin Zalim.

Gözlerim artık hayata ölü bakıyor, sözlerim içimde dökülüyor kalbim ise atmayı unuttu..

Bana yaşattıklarının hepsini inşallah sen de bir gün yaşar ve beni o zaman anlarsın.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM