Streak Ne demek?
Abone Ol 

Streak Ne demek?

Snapchat uygulaması kullananların sayısı her geçen gün artıyor bunun nedeni ise sürekli eklenen eklentiler ve havalı emojilerin etkisi. Bu emojilerden birkaçı da streak yaptığımızı belirten ateş, kum saati ve sayılar. Peki streak ne demek? Yeni katılan profil sahipleri henüz snapchatstreak hakkında bilgi sahibi değil. Hiç üzülmeyin size birkaç ipucu vererek streak ne demek ve nasıl […]

Snapchat uygulaması kullananların sayısı her geçen gün artıyor bunun nedeni ise sürekli eklenen eklentiler ve havalı emojilerin etkisi. Bu emojilerden birkaçı da streak yaptığımızı belirten ateş, kum saati ve sayılar. Peki streak ne demek? Yeni katılan profil sahipleri henüz snapchatstreak hakkında bilgi sahibi değil. Hiç üzülmeyin size birkaç ipucu vererek streak ne demek ve nasıl yapılır sorularını cevaplarken streak yapmanızı sağlayacağız.

Eğer ateş işaretine sahip olmak ve havalı bir görüntü oluşturmak istiyorsanız, öncelikle;

  • Bir arkadaşınızla birlikte hareket etmeli ve arkadaşınızla 24 saat içerisinde hiç sohbet etmemelisiniz.
  • Video paylaşımı yapacaksanız da sohbet manası içermemeli.
  • Arkadaşınızla birbirinizi takip ediyor olmalısınız.
  • Sohbet etmezken sakın irtibatı koparmayın ve birbirinize snap atın yani fotoğraf ve videolar gönderin.

SnapchatStreak emojileri

Çok fazla sayıda emoji var olmasına rağmen hepsine ulaşmak kolay olmayabilir. Örneğin; 100 rakamı emojisine sahip biri 100 gün boyunca snapchat yapmış demektir. Bunu başarabilmek kolay değildir. Dağ resmi gördüğünü iddia eden kişiler var biz henüz görmemiş olsak da tek boynuzlu ata benzeyen streak işareti görürseniz bize de bildirmeyi unutmayın. Kum saati işareti tehlikelidir nedeni streak çizginiz bitiyor ve kısa süre sonra havalı işaretiniz kaybolacak demektir.

Snapchatstreak yapmayı kendine görev edinen birçok kişi yüzlerce gün geçirmiş ve birçok kişiyi kendine hayran etmeyi başarmışlardır. Fakat bir gün unuttuklarında bu kadar emeğin yok olacağını bilmeleri ne kötü değil mi? Oysaki birçok kişi snapchat destek hattından yardım talep ederek streak sayılarını tekrar geri alabileceklerini bilselerdi eminim hiç durmadan başvururlardı. Üstelik hangi gün streak işaretinizin kaybolduğunu söyleyip birkaç bilgi verdiğinizde size kısa sürede geri dönüş yapıp işaretlerinizi geri veriyorlar.

Bilgi : https://hemenbilgi.com/snapchat-streak-ne-demek-streak-nasil-yapilir/

www.hemenbilgi.com sitesinde daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM