Aktüel Ürün Listeleri İçin Kolay Erişim
Abone Ol 

Aktüel Ürün Listeleri İçin Kolay Erişim

Günlük hayatın vazgeçilmezleri haline gelen telefon, tablet, bilgisayar gibi teknolojik araçlar, her ne kadar iletişim için üretilmiş olsalar da son zamanlar da aslında insanların hayatlarında her türlü ihtiyaçlarını halletmelerine de yardımcı olurlar. Androıd işlemciye sahip olan cep telefonlarında Google Play Store uygulaması, insanların haberdar olacağı birçok içerik bulundurur. Yazılımcı ve meraklıları tarafından geliştirilen bu uygulamanın […]

Günlük hayatın vazgeçilmezleri haline gelen telefon, tablet, bilgisayar gibi teknolojik araçlar, her ne kadar iletişim için üretilmiş olsalar da son zamanlar da aslında insanların hayatlarında her türlü ihtiyaçlarını halletmelerine de yardımcı olurlar.

Androıd işlemciye sahip olan cep telefonlarında Google Play Store uygulaması, insanların haberdar olacağı birçok içerik bulundurur. Yazılımcı ve meraklıları tarafından geliştirilen bu uygulamanın içerisinden seçilen herhangi bir uygulama saniyeler içerisinde cihaza indirilir.


Google Play Nedir?

Google Play Store, insanların ceplerinde taşıdığı Android marketlerdir. Google Play Store cihaza yüklendiği anda istediğiniz uygulamayı kolayca indirebilir ve birçok şeyden anında haberdar olunur. Google Play Store oldukça ilgi göre oyun ve sosyal medya uygulamaları dışında, banka işlerinin yapılacağı uygulamalar da kolayca indirilebilir.

Bunların yanı sıra özellikle alışveriş tutkunu bayanların vazgeçilmezi olan, aktüel ürünler kataloğu ve indirim broşürleri erişimi de oldukça kolaydır. Google Play Store uygulaması bulunan cihazlar, televizyonlarda da sıklıkla reklamı yapılan aktüel haftalar veya günler takibi yapılabilir.

Aktüel Ürünleri Nasıl Takip Edebilirim?

Kullanımı oldukça kolay olan Google Play Store ile Bim, A101, Şok gibi haftalık indirimleri olan marketlerin uygulamasını Android cihazlara saniyeler içerisinde yüklenebilir. Yüklenen bu uygulamalar herhangi bir işlem gerektirmeksizin iptal edilmediği takdirde cihaza otomatik kaydolur.

Uygulamanın girişinde istenilenler doğrultusunda cihaz sahibi kendi kişisel hesabını oluşturmak adına kaydolur. Kayıt tamamlandıktan sonra uygulama telefona tanımlı olduğundan, bildirim paneli kapatılmadığı takdirde, aktüel ürünler bildirimi cihaza anında düşer.

Aynı zamanda fiyat bilgilerinde olan değişiklik veya değişiklik yapılacak tarihle ilgili de bildirimler cihazın ekranına düşer. Bulunulan haftanın aktüel ürünleri görülebileceği gibi, ilerleyen zaman da ki 15 gün içerisinde fiyatı düşen veya mağazalara gelecek ürünler de görülebilir.

Aktüel Ürün Katalogları Mağazayla Aynı Olur Mu?

Yüklenilmiş uygulama mağazadaki ürünlerin birebir aynısını gösterir. İçerisinde bulunulan hafta veya gelecek ürünlerin de yine mağaza ile aynısı olduğu gibi, zaman zaman uygulamalara özel indirim broşürleri de yayınlanabilir. Almak istenilen fakat alamadığınız veya yetişemediğiniz ürünleri not edebilir, yüklediğiniz uygulama sayesinde takip ederek geleceği hafta öğrenilip, ürüne ulaşım sağlanabilir. 



Evden Çıkmadan Aktüel Ürün Almak Mümkün

Özellikle ev hanımlarının takip ettiği, ara ara da olsa erkeklerin de kaçırmak istemediği ürünlerin olduğu aktüel ürün katalog ve indirim broşürlerine telefonda yüklü olan uygulama sayesinde ulaşmak mümkün. Fakat insanlar her ne kadar bu ürünlerin geleceği haftayı öğrenseler de, bazen işlerindeki yoğunluklardan veya özel sebeplerden dolayı indirim ürünlerini ne yazık ki kaçırır. Bu duruma da yüklenen uygulamada çözüm bulunabilir. Cihaza yüklenilen uygulama ile, takip edilen aktüel ürünler satın alınabilir. Takip edilen ve sahip olunmak istenilen ürün özellikleri uygulamada, açık bir şekilde alıcısına sunulur. Dikkatle özellikleri okunan ürün uygulamadan kredi kartı ödemesi ile kolaylıkla satın alınır.


Uygulamadan Alınan Ürün İade Edilir Mi?

Uygulamadan yapılacak alışverişler, insanlara güven konusunda çelişkiler yaşatabilir. Fakat, uygulamadan alınmış ürünler, beğenilmediği veya hasarlı çıktığı takdir de iadesi, gelen fatura ve irsaliye ile iadesi mümkündür. Alınan ürün faturasında adresi bulunan ana bayiye 15 iş günü içerisinde yollanabileceği gibi, kişiye en yakın şubelerde de değişim yapılabilir.

Değişimi yapılamayan veya kişinin isteğine göre uymayan ürünlerin iadesi alınır. Uygulama aracılığı ile alınan ürünlerin ödemeleri kredi kartı ile yapıldığından, iade işlemleri 3-7 iş günü içerisinde tekrar karta iadesi, firma tarafından aktarılır. Sizde haftalık indirimleri kaçırmak istemiyor, anında haberdar olmak benim de hakkım diyorsanız Aktüel Ürünler – İndirimli Ürünler Kataloğunu indirebilirsiniz. Google Play Katalog Uygulaması

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM