Freelance İş Siteleri
  • Facebook
  • Twitter
  • 4 Ekim 2020
  • 0
  • 249
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    1 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -
Abone Ol 

Freelance İş Siteleri

İş arayanlar, boş vakitlerini değerlendirmek isteyenler veya var olan yeteneklerini, fikirlerini sergilemek ve bunların karşılığı olarak para kazanmak isteyenler için bu içeriğimizde freelance iş sitelerinden bahsedeceğiz. Öncelikle Freelance ve Freelancer ne demek bu kavramların üzerine yoğunlaşıp açıklamalarını yapmaya çalışalım. İnternetten Para Kazanma Yolları Freelance Ne Demek ? Frelancer Ne İş Yapar? Dijitalleşen dünyada herhangi bir […]

İş arayanlar, boş vakitlerini değerlendirmek isteyenler veya var olan yeteneklerini, fikirlerini sergilemek ve bunların karşılığı olarak para kazanmak isteyenler için bu içeriğimizde freelance iş sitelerinden bahsedeceğiz. Öncelikle Freelance ve Freelancer ne demek bu kavramların üzerine yoğunlaşıp açıklamalarını yapmaya çalışalım.

İnternetten Para Kazanma Yolları

Freelance Ne Demek ? Frelancer Ne İş Yapar?

Dijitalleşen dünyada herhangi bir iş yeri veya mekana bağlı kalmadan serbest çalışma modeline Freelance, verilen işleri veya görevleri yapan kişilere ise Freelancer denir. Freelancer kendi yetenek ve uzmanlığına göre ilan edilen işlere başvurur , işi yapması karşılığında ise ücretle ödüllendirilir.

Bu yazımızda Türkiye’de ve dünyada bilinen en iyi freelance sitelerini sizler için derlemeye çalıştık. Bunlar dışında sizlerin bildiği ve bizlerin unuttuğu platformlar varsa yorumlar kısmından bildirebilirsiniz.

En İyi Freelance İş Siteleri

Bionluk

Bionluk, yetenekli freelancer’ların kendilerine uygun işletmeler ve girişimlerle buluştuğu, yeteneklerini özgürce sergilediği bir iş platformudur. Geleceğin “çalışma” modeliyle bugünden tanışın sloganıyla hareket eden Bionluk’ta yeteneklerinizi 7 farklı kategoride 65 alt kategoride sergileyebilirsiniz. Yapmanız gereken tek işlem üye olmak ve yeteneklerinizi oluşturmak.

bionluk

Sadeceon

Sadeceon sitesine giriş yaparak farklı kategorilerde yer alan alanlardan yeteneklerinize uygun alanları seçerek yetenek cv’si oluşturabilir, bu yetenekleri uygun fiyatlardan insanlara sunabilirsiniz. Sadeceon’da yer alan ve yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz bazı kategori alanları ;

  • Programlama&Teknoloji
  • Müzik&Ses
  • Grafik&Tasarım
  • Yazı&Çeviri
  • Video&Animasyon
  • Online Pazarlama
  • Eğlence ve Yaşam
  • E-Pin
  • Hediyeler vs.

sadeceon

Armut

Armut , Hizmet Piş, Ağzıma Düş sloganıyla hizmet veren ve hizmet alan kitlelerin buluştuğu freelance iş sitelerinden biridir. Para harcamadan yeteneklerini özgürce sunmak isteyenlere önerebileceğimiz freelance iş sitelerinden biridir.

armut-com

Sanal İşçi

Ne Yaptırmak İstersen sloganıyla bizleri karşılayan Sanalisci frelance iş platformu alıcı ve satıcıları bir araya toplayan bir iş platformudur. Grafik, logo tasarımcılar, yazılımcılar, seslendirme sanatçıları, video editörleri, SEO uzmanları gibi birçok alandan yetenekli freelancer’lerin bir araya geldiği Sanalisci platformunda sen de yeteneklerini sergilemek istersen yapman gereken tek şey üye olup yetenek oluşturman.

sanalisci

Uzman Kirala

Hizmet veren ve hizmet alanların bir araya geldiği freelance iş platformlarından biri de Uzman Kirala sitesidir. 70.000’nin üzerinde kayıtlı uzman üyesi bulunan Uzman Kirala sitesinde sen de yeteneklerini sergilemek ve ücretsiz yetenek oluşturmak istersen sadece üye olup, yetenek oluşturman yeterli olacaktır.

uzmankirala

Proje Kurdu

Proje Kurdu, farklı büyüklük ve içerikteki projeler için, güvenilir uzmanlar arayan proje sahipleri ile yetenekli profesyonelleri buluşturan bir hizmet platformudur. 2008 yılından beri faaliyet gösteren Proje Kurdu, Türkiye’nin ilk online freelance sitelerinden biridir. 17.000 dolayında uzmanı bir araya getiren Proje Kurdu‘nda sen de yeteneklerini sergilemek ve projelerini diğer insanlara sunmak istersen üye olabilir , yeteneklerini oluşturabilirsin.

projekurdu

Süper Prof

İyi bir öğretmen olduğuna inanıyor ve yeteneklerini milyonlarla buluşturmak istiyorsan , Süper Prof freelance iş sitesi tam da sana göre diyebileceğimiz bir platform. Süper Prof en iyi öğretmeni bulabileceğiniz veya bir öğretmenin yeteneğini gösterebileceği ve kazanç sağlayabileceği bir Freelance iş platformudur.

superprof

Toptal

Dünyanın en yetenekli Freelancer’lari Toptal‘de buluşuyor. Mühendislik, tasarım, finans, proje yönetimi ve ürün yönetimi alanlarında bilgin ve yeteneğin olduğuna inanıyorsan sen de Toptal‘e gel. Yeteneklerini dünya ile buluşturmak farklı kişilere hizmet sunmak gibi bir fikrin varsa Toptal‘e üye olabilir , yeteneklerini sergileyebilirsin.

toptal

Upwork

Upwork sayesinde kendinizi tanıtabilir ve yeteneklerinizi rahatça sergileyebilirsiniz. Upwork ‘ a üye olarak grafik tasarımdan , mobil oyun geliştirmeye, Seo uyumlu makale yazımından , sosyal medya danışmanlığa kadar onlarca kategoride yeteneklerinizi tek bir platform çatısı altında insanlara sunabilirsiniz.

upwork

Fiverr

Yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz ve bundan para kazanacağınız önemli freelance iş platformlarından biri de Fiverr‘dir. İşveren ve uzmanın buluştuğu Fiverr; Grafik Tasarım , Digital Pazarlama, Yazı ve Çeviri , Video ve Animasyon, Programlama ve Teknoloji , Müzik ve Ses , SEO gibi alanlarda yetenekler oluşturmanıza imkan tanımaktadır.

fiverr

Freelancer

İş ve işçi bulma platformu olarak faaliyet gösteren Freelancer , 1800 fazla kategori ve alt kategori de onlarca yetenekli üyenin kendi yeteneklerini sergilediği dev bir platform. Sizlerde de onlarca üyenin kendini gösterdiği bu platformda var olan projelerinizi ve yeteneklerinizi sergilemek isterseniz üye olup, yetenek oluşturmanız yeterli olacaktır.

freelancer

Guru

Onlarca kategoride yeteneklerini özgürce sunabileceğin platformlar arasında yer alan Guru , freelancer olarak çalışmak isteyenler için tercih edilebilecek platformlar arasında yer alır.

gurucom

Freelance Writing Gigs

İyi bir makale yazarı iseniz ve bundan kazanç sağlamak isterseniz Freelance Writing Gigs / Jobs frelance iş sitesi işinizi görecektir. Onlarca makale yazarını bir arada toplayan FWJ sitesi , içerik yazarları için önerebileceğimiz platformlar arasında yer alır.

freelance-writing-gigs

Rimuut

İş yapmak ve para kazanmak için yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz platformlardan biri de Rimuut freelance iş sitesidir. Yeteneklerinizi konuşturmak ve bundan da para kazanmak isterseniz Rimuut‘u tercih edebilirsiniz.

rimuut

Diğer Freelance İş Siteleri

İcerikbulutu.com

Eleman.net

Kariyer.net

Sahibinden.com

R10.net

Wmaraci.com

CollegeRecruiter.com

99desings.com

PeopleperHour.com

Kolabtree.com

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM