Ücretsiz Stok Fotoğraf Bulabileceğiniz 10 İnternet Sitesi
Abone Ol 

Ücretsiz Stok Fotoğraf Bulabileceğiniz 10 İnternet Sitesi

Aradığım içeriğe uygun saatlerce fotoğraf arıyorum ama bulamıyorum veya içeriğe uygun görselleri buluyorum ama telifden dolayı kullanmaktan kaçınıyorum diyenler için bu içeriğimizde ücretsiz yararlanabileceğiniz ve telife takılmadan özgürce kullanabileceğiniz stok fotoğraf indirme sitelerinden söz edeceğiz. Kullanım amacınız ne olursa olsun telife takılmadan huzur lisansı keyfi dediğimiz hazzı yaşamak adına tamamen ücretsiz, dilediğiniz ölçülerdeki fotoğrafları saniyeler […]

Aradığım içeriğe uygun saatlerce fotoğraf arıyorum ama bulamıyorum veya içeriğe uygun görselleri buluyorum ama telifden dolayı kullanmaktan kaçınıyorum diyenler için bu içeriğimizde ücretsiz yararlanabileceğiniz ve telife takılmadan özgürce kullanabileceğiniz stok fotoğraf indirme sitelerinden söz edeceğiz.

Kullanım amacınız ne olursa olsun telife takılmadan huzur lisansı keyfi dediğimiz hazzı yaşamak adına tamamen ücretsiz, dilediğiniz ölçülerdeki fotoğrafları saniyeler içerisinde indirmek için burada dile getirdiğimiz siteleri inceleyebilirsiniz. Bazı siteler fotoğrafları ücretsiz kullanmak adına üyelik talebinde bulunmakla birlikte bazı siteler herhangi bir üyeliğe gerek kalmadan hem fotoğraf indirmenize imkan tanımakta hem de fotoğraflar yükleyerek gelir kazanmanızı sağlayabilmektedir. Dilerseniz sözlerimizi fazla uzatmadan ücretsiz yararlanabileceğiniz ve içeriklerinizi zenginleştireceğiniz ücretsiz stok fotoğraf sitelerine geçelim.

Ücretsiz Stok Fotoğraf Siteleri

1- Pixabay

Gönüllüler tarafından oluşturulan ve yaklaşık 2.1 milyon fotoğraf barındıran Pixabay‘ı ücretsiz fotoğraf indirmenize imkan tanıyan en siteler arasında sayabiliriz. Birçok ebat ve boyutta sıkıntısız bir şekilde saniyeler içerisinde fotoğraf indirmenize imkan tanıyan Pixabay da fotoğraf / görsel aramak çok kolay. Yapmanız gereken tek işlem Pixabay ana sayfasında yer alan fotoğraf arama çubuğuna aradığınız kelimeyi veya anahtar cümleyi yazmak …

2- Flickr

2 milyonun üzerinde ücretsiz fotoğraf barındıran Flickr hem ücretsiz fotoğraf indirmenize imkan sağlayan hem de sizler tarafından çekilen, oluşturulan fotoğraflarınızı siteye yükleyerek insanlara sunmanıza imkan tanımaktadır. Flickr sitesinden ücretsiz fotoğraf indirmek için yapmanız gereken işlem oldukça basit… Fotoğraf arama sekmesine tıklayarak aradığınız anahtar kelimeyi ve sözcüğü yazarak dilediğiniz fotoğrafları saniyeler içerisinde indirebilirsiniz.

flickr

3- Pexels

Geniş bir görsel arşivi bulunan Pexels ücretsiz fotoğraf / görsel indirmenize imkan tanıyan siteler arasında yer alır. Dilerseniz sizler de içerik üreterek görsellerinizi siteye yükleyerek diğer insanların faydalanmasını sağlayabilir dilerseniz de telifsiz ücretsiz görseller indirebilirsiniz.

pexels

4- Unsplash

Aradığınız kelime veya anahtar sözcüğe göre telifsiz ücretsiz fotoğraf indirebileceğiniz platformlar arasında yer alan Unsplash milyonlarca ücretsiz fotoğraf ve görsel barındırmaktadır. Bu platformdan da ücretsiz yararlanabilirsiniz.

unsplash

5- THE STOCKS

The Stocks sitesi ücretsiz fotoğraf indirmenize imkan sağlayan siteleri bir çatı altında toplayan, site site gezmeden tek platformdan dilediğiniz siteden fotoğraflar indirmenize imkan sağlamaktadır. Bu nedenle tek tek site dolaşmayı sevmeyenler için tavsiye edebileceğimiz bir platform.

6- Getrefe

Getrefe ya da diğer adıyla Refe sitesi de ücretsiz fotoğraf indirmenize imkan tanıyan siteler arasında yer alır. Refe‘den ücretsiz fotoğraf indirmek için üye olma şartı bulunmaktadır. Bu nedenle üye olmanızda yarar bulunmaktadır. Dakikalar içerisinde üye olarak dilediğiniz ölçüdeki fotoğrafları indirebilirsiniz.

getrefe

7- Magdeleine

Ücretsiz fotoğraf indirebileceğiniz bir diğer platform ise Magdeleine stok fotoğraf sitesidir. Milyonlarca fotoğraf, binlerce üretici bir arada… içerik üreticileri tarafından siteye yüklenilen fotoğrafları saniyeler içerisinde telife takılmadan indirebilirsiniz.

magdeleine

8- Freeimages

Freeimages sitesi ücretsiz ve telifsiz fotoğraflar indirebileceğiniz siteler arasında yer alan bir başka stok fotoğraf sitesi. Fotoğraflar yükleyebilir , ücretsiz fotoğraflar indirebilirsiniz .

freeimages

9- Skitter Photo

SkitterPhoto ücretsiz fotoğraflar / görseller indirebileceğiniz kullanışlı stok fotoğraf siteleri arasında yer alır. Hızlı bir şekilde saniyeler içerisinde dilediğiniz ebatlarda fotoğraflar indirebilirsiniz. Yapmanız gereken tek işlem arama sekmesine aradığınız görsellerin anahtar kelimelerini yazmak ve taramak…

skitterphoto

10- Gratisography

Telife takılmadan dilediğiniz kadar fotoğraf / görsel indirebileceğiniz ücretsiz stok fotoğraf sitemiz Gratisography diğer ücretsiz araçlar gibi sade ve kullanışlı araçlar arasında yer alıyor. Yapmanız gereken tek işlem arama sekmesine dilediğiniz anahtar kelimeyi yazarak sadece arama yapmak… Çıkan görselleri dilediğiniz boyutlarda indirebilirsiniz.

gratisography

11- Görseller

Ücretsiz stok görseller , video , ikon ve logolar indirebileceğiniz yerli telifsiz görsel indirme sitesi Görseller sitesini de ajandanıza ekleyerek gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Haber siteleriniz veya blog siteleriniz için saatlerce görsel aramanıza gerek kalmadan yerli telifsiz stok görsel sitesinden saniyeler içerisinde dilediğiniz görseli indirebilirsiniz.

gorseller
Sosyal Medyada Paylaşın:
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

3 yorum

  1. Şimdiye kadar pexels ve pixabay sitelerini kullanıyordum. Özellikle Pexels de bulunan istediğin boyutta indirme olayı çok işime yarıyordu. Diğer siteleri de favorilerime ekleyeceğim. Teşekkürler.

  2. Merhaba çok güzel bir liste olmuş, bu listeye belki gelişmekte olan Türk yapımı bir stok fotoğraf sitesi olan gorseller.com u eklemek istersiniz.
    İyi günler.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM