Kadıköy Philips Süpürge Servis Merkezi
Abone Ol 

Kadıköy Philips Süpürge Servis Merkezi

Süpürge satın almak isteyenlerin genel olarak Philips markasını tercih ettiği bilinmektedir. Bugüne kadar birçok insanın Philips marka süpürge satın alması tesadüf değildir. Kalitesi ve uygun fiyatlarıyla beğeni toplayan Philips marka süpürgeler sayesinde insanların yaşam alanlarına en uygun çözümler sunulmaktadır. Her süpürge markasında olduğu gibi Philips marka süpürgelerde de zaman zaman sorunlar yaşanmaktadır. Bu noktada, tüketicilerin […]

Süpürge satın almak isteyenlerin genel olarak Philips markasını tercih ettiği bilinmektedir. Bugüne kadar birçok insanın Philips marka süpürge satın alması tesadüf değildir. Kalitesi ve uygun fiyatlarıyla beğeni toplayan Philips marka süpürgeler sayesinde insanların yaşam alanlarına en uygun çözümler sunulmaktadır.

Her süpürge markasında olduğu gibi Philips marka süpürgelerde de zaman zaman sorunlar yaşanmaktadır. Bu noktada, tüketicilerin Philips Servis ihtiyacı doğmaktadır. Philips süpürgeniz arızalandığı takdirde servisimizle iletişime geçerek sorunun çözülmesi adına gerekli önlemleri almış olursunuz.

Philips Süpürge Servisi Neler Vaat Ediyor?

Philips Servis Kadıköy; bir yıl parça ve işçilik garantisi sağlamaktadır. Bu sayede, süpürgenizde meydana gelen sorunun çözülmesi adına yedek parça ihtiyacı hissettiğinizde servisimizden hizmet alabilirsiniz. Yedek parça değişiminin yapılmasının ardından söz konusu parçanın bir yıl süreyle garantisi bulunmaktadır. Bir başka deyişle, bir yıl içerisinde bu parçayı ücretsiz olarak değiştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra, işçilik garantisi sağlayan servisimiz sayesinde yaptığımız işlemlerin sorumluluğunu kabul etmekteyiz.

Philips süpürge servisi olarak bizlere ulaşmak için 444 78 56 numarasını aramalısınız. 7/24 bize ulaşabileceğiniz bu numara sayesinde süpürgenizde yaşamış olduğunuz sorunu bizlere aktarabilir ve yardım isteyebilirsiniz. Müşteri temsilcilerimiz oldukça kibar olmakla beraber süpürgeler hakkında gerekli bilgilere sahiptir. Bu sayede, yaşamış olduğunuz sorunu en ince detayına kadar anlayabilirler. İstanbul Kadıköy bölgesinde hizmet veren servisimizi muhakkak tercih etmelisiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM