Domain Sorgulama Nasıl Yapılır? Ücretsiz Domain Sorgulama Sitesi
Abone Ol 

Domain Sorgulama Nasıl Yapılır? Ücretsiz Domain Sorgulama Sitesi

Domain Sorgula, ücretsiz olarak whois sorgulayabileceğiniz bir sitedir. Bunun yanı sıra site analiz ve Google sıra bulucu gibi sitenizin değerlerini ölçebileceğiniz araçlar da mevcuttur. Bizi diğer sitelerden öne çıkaran en önemli özelliklerimiz hiçbir şekilde log kaydı tutmamamız ve sistemimizin çok hızlı çalışmasıdır. Yüksek performanslı sunucuda yer alan Domain Sorgula ile sorgularınız saniyeler içerisinde cevaba dönüşmektedir.  […]

Domain Sorgula, ücretsiz olarak whois sorgulayabileceğiniz bir sitedir. Bunun yanı sıra site analiz ve Google sıra bulucu gibi sitenizin değerlerini ölçebileceğiniz araçlar da mevcuttur. Bizi diğer sitelerden öne çıkaran en önemli özelliklerimiz hiçbir şekilde log kaydı tutmamamız ve sistemimizin çok hızlı çalışmasıdır. Yüksek performanslı sunucuda yer alan Domain Sorgula ile sorgularınız saniyeler içerisinde cevaba dönüşmektedir. 

Site analiz özelliği ile sitenizin global sıralamasını, yerel sıralamasını, DA (Domain Otoritesi) değerini, PA (Sayfa Otoritesi) değerini, backlink sayısını ve spam skorunu öğrenebilirsiniz. SEO açısından bütün bu değerler çok önemlidir ve Domain Sorgula‘da bu değerleri hızlı ve ücretsiz bir şekilde öğrenebilirsiniz. 

Google sıra bulucu özelliğimiz ile belirttiğiniz anahtar kelimenizde sitenizin kaçıncı sırada yer aldığını tek sorguda öğrenebilirsiniz. Ayrıca çok kısa zamanda yerel olarak, yani şehre göre sorgulama da olacaktır. Örneğin İstanbul’da bir araba galeriniz var ve sitenizin bütün detaylarını ayarladınız, gelişmiş sıra bulucu özelliğimiz ile istediğiniz anahtar kelimesini, site adresinizi ve lokasyon olarak İstanbul’u seçerek sitenizin İstanbul’da yer alan kişilerin kaçıncı sırada gördüğünü görüntüleyebilirsiniz. Bununla beraber şu anda Masaüstü – Mobil seçenekleriyle de sitenizi istediğiniz cihazdan sorgulatabilirsiniz. Genel olarak her ne kadar tüm cihazlarda aynı sonular çıksa da bazen mobil cihazda çıkan Google sonuçları ile masaüstü (laptop bilgisayar da dahil buna) cihazda çıkan Google sonuçları farklılık gösterebilmektedir.

Site sahipleri için her geçen gün sitemize yeni özellik getirmeye çalışmaktayız, her özellik sizlere ücretsiz ve hızlı sunulacağı için yeni özellik getirme hızımız maalesef çok da hızlı olmuyor. Ama ekibimiz sizin için sürekli çalışıyor ve yeni özellikler getirmeye çalışıyor.

Domain Sorgula size sadece site araçları sunmakla kalmayıp gelişmiş blog sayfası ile sizleri bilgilendirici yazılar da paylaşmaktadır. Genel olarak domain, hosting, SSL, nasıl yapılır kategorilerinde yazı paylaşılsa da ara ara farklı kategorilerden de yazı paylaşılmaktadır. Yazılarımızı yazarken sizleri sıkmamaya gayret gösteriyor ve dolambaçlı, size hiçbir bilgi katmayan yazılar yazmaktan da kaçınıyoruz.

Gelelim Domain Sorgula’nın ufak tefek diğer özelliklerine. Bu özellikler herkes tarafından kullanılmasa da yine de tercih edilmektedir. 

 Toplu whois sorgulama ile tek tek domain whois sorgulamak yerine tek seferde bütün domainlerin whois bilgilerine erişebilirsiniz. IP whois özelliği ile domainin yerine bir ip adresinin whois bilgilerine erişebilirsiniz. IDN çevirici özelliğimiz ile de yabancı karakter içeren domainleri uluslararası geçerliliğe sahip olacak şekilde çevirebilirsiniz.

Domain Sorgula olarak her zaman kendi bünyemize yeni özellik katacak ve blog sayfamızı sürekli güncel tutacağız. Siz de Domain Sorgula’yı tarayıcınızın sık kullanılanlarına ekleyerek hem tüm domainlerinizi hızlıca sorgulayabilir hem de bize katkıda bulunmuş olabiliriz. Sitemizin iletişim formundan bizimle isteklerinizi, önerilerinizi ve şikayetlerinizi hiç çekinmeden paylaşabilirsiniz. 

DomainSorgula.Org – Domain Whois Sorgulama Hizmeti

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM