WordPress Hosting Nedir? WordPress Hosting İçin Firma Önerisi
  • Facebook
  • Twitter
  • 12 Aralık 2022
  • 0
  • 324
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    2 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -
Abone Ol 

WordPress Hosting Nedir? WordPress Hosting İçin Firma Önerisi

WordPress Hosting, WordPress destekli bir web sitesini verimli bir şekilde barındırmak için önceden yapılandırılmış bir barındırma ürünüdür. “WordPress Hosting” için endüstri standardı bir tanım yoktur, bu nedenle tam ürün ana bilgisayara göre değişir. WordPress Hosting genellikle tipik bir Linux sunucusundaki bir WordPress kurulumuna kıyasla bir WordPress kurulumunu basitleştirmek, güvence altına almak ve hızlandırmak için kullanılır. […]

WordPress Hosting, WordPress destekli bir web sitesini verimli bir şekilde barındırmak için önceden yapılandırılmış bir barındırma ürünüdür. “WordPress Hosting” için endüstri standardı bir tanım yoktur, bu nedenle tam ürün ana bilgisayara göre değişir. WordPress Hosting genellikle tipik bir Linux sunucusundaki bir WordPress kurulumuna kıyasla bir WordPress kurulumunu basitleştirmek, güvence altına almak ve hızlandırmak için kullanılır.

WordPress Hosting Nasıl Çalışır?

“WordPress Hosting” için bir endüstri tanımı yoktur – hosting şirketine göre değişir. WordPress basitçe PHP / MySQL’i destekleyen herhangi bir Linux barındırma sunucusunda çalışabilen bir yazılım olsada – “WordPress Hosting” bir üst hosting hizmeti olarak kullanılır.

Bununla birlikte, WordPress web siteleri bazı kaynakları diğer web uygulamalarından farklı şekilde kullanır – bu nedenle, bir WordPress yüklemesini, paylaşılan / VPS barındırmada geleneksel bir yüklemeden daha verimli bir şekilde çalıştıran bir barındırma ürünü oluşturmak için pek çok alan vardır.

WordPress Hosting Ve Diğerleri Arasındaki Farklar Nelerdir?

Bir saniyeliğine gerçek dünyadaki konutları hayal edin.

Hosting satın almak, bir apartman dairesi, şehir evi veya müstakil ev satın almaya benzer. Satın alırsınız, içinde yaşarsınız ve ne isterseniz onu yaparsınız.

Ama şimdi – bu evleri inşa eden kişi olduğunuzu hayal edin. Ve ev sahiplerinizin çoğunun yaşlı çiftler (veya çocuklu çiftler – hayal gücünüzü harekete geçiren ne varsa) olduğunu fark ediyorsunuz.

Elbette, bu yaşlı çiftler apartmanlarınızda, şehir evlerinde ve evlerinde standart olanaklarla gayet iyi yaşıyor. Ama bu çiftlerin defalarca aynı değişiklikleri yaptığını görüyorsunuz. Böylece “aktif yetişkin” evleri satmaya başlıyorsunuz. Bunların dış merdiven yerine rampaları var. Takviyeli banyo korkulukları vardır. Daha geniş koridorlara ve daha işlevsel cihazlara sahiptirler.

WordPress Hosting Hizmetleri

WordPress Hosting bunun gibi bir şey. İyi barındırma şirketleri, bir WordPress kurulumunu daha güvenli, daha hızlı ve daha kolay hale getirecek şeyleri gerçekten düşünürler.

Tüm bu özellikler önceden yapılandırılmış ve önceden tahsis edilmiş olacaklar. Yalnızca hosting desteğiyle ilgilenmek yerine bir WordPress kurulumunu inceleyecek olan destek ekibine sahip olurlar. Birçok küçük WordPress problemi ortadan kalktığı için müşteriler için daha iyi çalışan bir hosting hizmeti sunulur.

WordPress Hosting’de Neler Aranmalıdır?

Özelleştirilmiş bir kurulum ve kullanım için ödeme yaptığınızdan, WordPress Hosting için alışveriş yapmak diğer barındırma ürünlerinden biraz daha karmaşık olabilir. Aramanız gereken bazı özellikler şunlardır:

Sunucu Kaynakları (bellek, bant genişliği, işlemciler vb.)

Eşsiz ve Oluşturması Zor Yapılandırmalar (kademelendirme, NGINX, vb.)

Özel Destek

Bellek Ayırma, Önbelleğe Alma vb.

Plan Bonusları (yani temalar, eklentiler, oluşturucular vb.)

WordPress Hosting, birçok web sitesi sahibinin uğraşmak istemediği ön yapılandırmalar, hız sorunları ve güvenlik sorunlarıyla ilgilenmek için kullanılır. İzmir’de faliyet gösteren Türkiye’nin en hızlı hosting şirketi Cenuta’nın size sunduğu WordPress hosting bağlantısından uyumlu kurumsal paketler satın alabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM