İlgi Çekici Gri Koltuk Takımları ve Kombinler
  • Facebook
  • Twitter
  • 15 Ağustos 2020
  • 1
  • 437
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    2 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -
Abone Ol 

İlgi Çekici Gri Koltuk Takımları ve Kombinler

Yaşam alanlarının en dikkat çekici ürünlerinden biri olan koltuk takımları, uygulamak istediğiniz ev dekorasyonu stilini hayata geçirmenizin yanında evinizde konforlu zaman geçirmenize de yardımcı oluyor.  Salon takımlarında ise gri tonlar çok revaçta fakat bu sizi yanıltmasın herkesin ruhunu yansıtan renkler farklı ve modellerin renkleriyle oynamak tamamen sizin elinizde. İşte birbirinden güzel “Gri Koltuk Takımları” nı […]

Yaşam alanlarının en dikkat çekici ürünlerinden biri olan koltuk takımları, uygulamak istediğiniz ev dekorasyonu stilini hayata geçirmenizin yanında evinizde konforlu zaman geçirmenize de yardımcı oluyor.  Salon takımlarında ise gri tonlar çok revaçta fakat bu sizi yanıltmasın herkesin ruhunu yansıtan renkler farklı ve modellerin renkleriyle oynamak tamamen sizin elinizde. İşte birbirinden güzel “Gri Koltuk Takımları” nı sizin için bir araya getirdik.

VERONA KOLTUK TAKIMI SARI

VERONA KOLTUK TAKIMI SARI / Vivens

VERONA KOLTUK TAKIMI SARI

Vivens mükemmel renk seçimiyle rahat, şık ve modern bir tasarım ortaya koymuş. Örme kumaş kullanılmışlar ve kumaş silinmeye uygun yapıdadır. Kayın ağacından üretilmiş ve koltuğun ayakları için farklı seçenekler sunan Vivens, sarı ve grinin muhteşem uyumunu gözler önüne seriyor bu serisinde.

Anfora Midi Koltuk Takımı – Gri / Moda Lİfe

Anfora Midi Koltuk takımı 3+3+1 şeklindedir. Anfora midi koltuk takımı yataklı ve sandıklıdır. Kolay temizlenebilen ve yumuşak dokulu kumaşlarla ürünler kaplanmış. Koltukların konforu evlerinizde daha fazla yaşamanız düşünülerek üretilmiştir. Evlerinizde temizliği kolaylaştırmak için koltuk ayaklarında ergonometriyi gözden kaçırmamışlar.

Luca Koltuk Takımı Antrasit / Bellona

Bellona da modern tarzı ile öne çıkan yeni modelde üçlü ve ikili koltuk ünitelerinin kol üzerinde dikey desenli dikiş uygulamasına yer verilmiş. Ayrıca kol yanında yer alan düğme detayı görsel zenginliği artırmış. Luca koltuk takımı ince bir hat şeklinde devam eden alt bazası ve ürünün modern tarzını destekleyen açılı formda yüksek ayak kullanımı ile son derece estetik bir çizgide çalışılmış. Ürünün üçlü ünitelerinden biri trend desenlerden olan kaz ayağı desenle döşenmiş olup, ayrıca üçlü koltuk ünitelerinde kullanılan peluş kırlent ile ürünün modern algısı desteklenmiş.

Gold Koltuk Takımı

Gold Koltuk Takımı / Doğtaş

Gold Koltuk Takımı

Dekorasyonda şimdiki zaman… Doğtaş Gold Serisi sizi yaşam alanı tasarlamanın son sürümüyle tanıştırıyor. İyi işçilik, yenilik ve dekoratif estetiğe dair ne varsa bu seride bir araya gelmiş. Doğtaş tasarımcıları, yine sofistike bir tavrı konforla buluşturmuş. Koleksiyon, parlak keten dokulu kumaşla ışıldıyor. Ceviz ağacından detaylar, griler ve lacivertler huzurlu bir ortam yaratıyor. Kapitone dikişlerin alışılmadık konumu, fark yaratmak isteyenlere hitap ediyor. Sıcak dokuların katkısıyla oturma odası tüm vaktinizi geçirmek isteyeceğiniz bir yere dönüşüyor.

Jasper Koltuk Takımı

Jasper Koltuk Takımı / Engince

Jasper Koltuk Takımı

Klasik çizgileri ile en sevilen modeller arasında yer alan Jasper Koltuk Takımı modeli evinize şıklık getirecek! Geniş alanlar için tasarlanan koltuk takımı modeli 1 adet 4’lü koltuk, 1 adet 3’lü koltuk ve 1 adet berjer koltuk modelinden oluşuyor. Yerden yüksek siyah metal ayakları sayesinde modern çizgilere de sahip olan koltuk takımı modelinde yer alan üçlü koltuk modeli ise mekanizması ile yatak olabilme özelliğine sahip.

Kapak Fotoğrafı inegölmobilyadiyarı.com dan alınmıştır.

Gri koltuk takımları farklı markalarda farklı zevklere hitap ediyor yine de siz moda olanı değil bu koltuklarda sevdiğiniz renkleri hayal edin. Minimalist yaşam tarzınızı seviyorsanız Minimalist Ev Dekoru yazımızı inceleyebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM