Farklı tarzıyla dikkat çeken “Rengo Bilgi Yarışması”
  • Facebook
  • Twitter
  • 13 Ağustos 2020
  • 0
  • 168
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    1 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -
Abone Ol 

Farklı tarzıyla dikkat çeken “Rengo Bilgi Yarışması”

Gerek TV programlarında gerek ise telefon, tablet veya bilgisayarlarda en fazla oynanmakta olan oyunlar arasında bilgi yarışmaları vardır. Fakat son zamanlarda yarışmaların birbirine oldukça fazla benzemesi nedeniyle oyuncular bu durumdan çok fazla memnun olamamaktadır. Durum tam da bu şekilde iken eğlenceli, farklı ve rekabet ortamının bir arada bulunduğu “RENGO” bilgi yarışmaları kategorisinde oldukça büyük bir […]

Gerek TV programlarında gerek ise telefon, tablet veya bilgisayarlarda en fazla oynanmakta olan oyunlar arasında bilgi yarışmaları vardır. Fakat son zamanlarda yarışmaların birbirine oldukça fazla benzemesi nedeniyle oyuncular bu durumdan çok fazla memnun olamamaktadır. Durum tam da bu şekilde iken eğlenceli, farklı ve rekabet ortamının bir arada bulunduğu “RENGO” bilgi yarışmaları kategorisinde oldukça büyük bir eksiği kapatmış gibi görünüyor.


Uygulama marketleri üzerinden ücretsiz bir şekilde indirilebilen Rengo Bilgi Yarışması online olarak yarışabileceğiniz bir imkanı sizlere sunuyor. Yani karşınız da bulunan rakibiniz de tıpkı sizin gibi bilgisini sınamak isteyen gerçek bir oyuncu.

RENGO Nasıl Oynanıyor?

Öncelikle oyuna katılım için üyelik formunun doldurulması gerekiyor. Üyelik esnasında kişisel herhangi bir veri oyunculardan kesinlikle talep edilmiyor. Bu aşamanın arkasından oyunculara belirli görevlerin yapılması karşılığında oyun içi kullanımı için oyun altını veriliyor. Ardından oyuna katılım yapılarak size uygun bir rakibin gelmesi bekleniyor.


Karşınıza bir rakip çıkması ile birlikte sizlere ilk olarak cevap şıkları gösteriliyor ve bu şıklar üzerinden sizlerin varsayımda bulunarak belirli bir puanı riske etmeniz isteniyor. Burada tam da önemli olan nokta ne kadar puanı riske edeceğiniz. Bunun sebebi riske ettiğiniz puan kadar doğru cevap verdiğinizde altın kazanmanız ve aynı şekilde yanlış cevap verdiğinizde kayıp yaşamanız. 5 soru cevaplanması neticesinde toplam olarak en fazla puanı kazanan oyuncu oyundan galip ayrılmış oluyor.

Dikkat edilmesi gereken ne kadar puanın oyun içerisinde riske edileceğini kestirmek. Her soruda yüksek bir risk almak veya her soruda düşük bir risk ile devam etmek oyun içerisinde başarısızlığa neden oluyor. Bu sebeple verilen cevap şıkları üzerinden bileceğiniz bir sorunun gelme ihtimaline karşılık yüksek risk alınmalı aksi durumda tam tersi düşünülmeli. Oyun içerisinde altının bitmesi neticesinde oyuncular reklam izleyerek mevcut altınlarını biriktirebilir ve farklı şekilde yarışmalara katılabilirler.
Oyunu indirme seçeneği de çok güzel oluşturulmuş. Verilen link ile indirmek isteyen kullanıcının telefonunun marka/modeline göre otomatik yönlendirme yapıyor. Uygulama IOS ve Android için de hazırlanmış ve şu linkten kullanıcılara sunulmuş, keyifli oyunlar.

Oyuna Erişmek İçin :
rengobilgiyarismasi.com/rengo.php

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM