Minimalist Ev Dekoru
  • Facebook
  • Twitter
  • 16 Temmuz 2020
  • 1
  • 182
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    1 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -
Abone Ol 

Minimalist Ev Dekoru

Minimalist ev dekoru için rahat, sade mobilyalar , iyi seçilmiş sanat eserleri ve basit dekoratif objelerin akıllı bir seçimi, çarpıcı bir tasarım şemasının anahtarıdır. Ancak dağınık bir görünümden kaçınmak da önemlidir. Minimalist bir alanın nasıl olacağını merak ediyor musunuz? Evinizin etrafına bir göz atın. Her odadaki tüm mobilyalara dikkatlice bakın. Başınızı duvara asılı olan portrelere ve masaüstünüze oturan nesnelere çevirin. Her şeyin […]

Minimalist ev dekoru için rahat, sade mobilyalar , iyi seçilmiş sanat eserleri ve basit dekoratif objelerin akıllı bir seçimi, çarpıcı bir tasarım şemasının anahtarıdır. Ancak dağınık bir görünümden kaçınmak da önemlidir. Minimalist bir alanın nasıl olacağını merak ediyor musunuz?

Evinizin etrafına bir göz atın. Her odadaki tüm mobilyalara dikkatlice bakın. Başınızı duvara asılı olan portrelere ve masaüstünüze oturan nesnelere çevirin. Her şeyin orada olması gerekiyor mu? Yoksa ondan kurtulabilir misin? Minimalizm tam da budur. Ve birçok ev, yaşamın düzgün, düzenli hale geldiği bu canlandırıcı yaşam tarzına yöneliyor.

Ahşap Şark Köşesi Modelleri Uygun Fiyatlarla 9 Taksit İmkanı

Minimalist dekorasyon stili, boşluk, aydınlatma ve nesnelerin eşit derecede önemli rol oynadığı kısıtlamada bir egzersizdir. Bu tarz, maksimum etki sağlayan bir dizi eşyadan ayrılmanız için mobilyalarınızı çıplak temellere indirmenizi gerektirir. Sıkıcı olmaktan uzak bu tarz, cesur, fonksiyonel ve son ilgi çekicidir.

En İyi Salon Fikirleri - Güzel Salon Dekoru

Minimalist Ev Dekoru İçin Öneriler

Minimalist stil tek kelimeyle tanımlanır: Sadelik. Minimalist tasarım tamamen aerodinamik şekiller ve temiz çizgiler, sınırlı bir renk paleti ve minimum miktarda mobilya ile ilgilidir. Bu minimalist dekorun kesinlikle ultra modern veya sade olduğu anlamına gelmez; dağınıklığı olmayan açık alanı kucaklayan bir dekordur.

oturma odası fikirleri

Minimalist ev dekoru için nötr tonlar ve yumuşak renkler yaşam alanınıza sakin bir hava verir. Bir veya iki renk seçin ve kullandığınız miktarı sınırlayın. Alanınıza daha fazla görsel ilgi vermek istiyorsanız, dokuyla oynayın.

oturma odası fikirleri

Minimalist Ev Dekoru

pencere tedavi fikirleri

Doğal ışık, alanınızın çok soğuk hissetmesini önler. Büyük pencereleri süssüz bırakın veya olabildiğince doğal ışık almak için şeffaf perdeler asın. Alanınızı ısıtmak için başka bir hile, saksı bitkileri gibi doğal bir nesne eklemektir. Çiçekler ve yeşillik odanın her tarzında uyumludur ve doku katmanları ekler.

443 Greenwich Sokağı Tribeca Loft

Her yüzeyi bir aksesuarla örtmek cazip gelebilir, ancak bu dürtüye karşı koyabilirsiniz. Minimalizm her şeyi basit tutmakla ilgilidir. Geniş beyaz alan, işgal edilenler kadar etkilidir. Beyaz alan, odak noktaları veya aksesuarlar için nefes alma alanı sağlar ve aksesuarlarınızın öne çıkmalarına yardımcı olur.

Nate Berkus Jeremiah Brent LA Ana Sayfa

Ahşap Şark Köşesi Modelleri Uygun Fiyat Seçenekleriyle

Aksesuarlarınızı mevsimsel olarak döndürebilirsiniz. Biri içeri biri dışarı kuralını kullanın: Görüntülemek için getirdiğiniz her nesne için diğer bir şeyin depoya girmesi gerekir. Bu minimalist stil ile uyumlu kalmanızı sağlayacaktır.

minimalist oturma odaları

Görsel denge önemlidir. Bir odak noktasına sadık kalın ve açık alanın görünümü tanımlamasına yardımcı olun.

Minimalist Home Decor - The Home Depot

Temiz, tanımlanmış çizgili geometrik şekiller, eğriler ve düz yüzeylere sahip mobilya parçalarını seçin.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. son zamanlarda dünya genelinde rağbet gören bir dekor insanlar artık daha sade ve ufak evler ve eşyalara yönelmeye başladı bu bağlamda güzel ve fikir verici bir yazı olmuş teşekkürler.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM