En İyi Aamir Khan Filmleri
  • Facebook
  • Twitter
  • 18 Ocak 2023
  • 0
  • 311
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    1 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -
Abone Ol 

En İyi Aamir Khan Filmleri

En iyi Aamir Khan filmlerini sizler için derledik. Şimdiden keyifli seyirler. İşte En İyi Aamir Khan Filmleri Laal Singh Chaddha (2022) Laal Singh Chaddha, Eric Roth tarafından yazılan ve Atul Kulkarni tarafından yönetilen bir Hint Hintçe komedi-drama filmi. Filmin yapımcılığını. Kendisi Winston Groom’un 1986 yılındaki aynı adlı romanına dayanan 1994 Amerikan filmi Forrest Gump’ın yeniden […]

En iyi Aamir Khan filmlerini sizler için derledik. Şimdiden keyifli seyirler.

İşte En İyi Aamir Khan Filmleri

Laal Singh Chaddha (2022)

Laal Singh Chaddha, Eric Roth tarafından yazılan ve Atul Kulkarni tarafından yönetilen bir Hint Hintçe komedi-drama filmi. Filmin yapımcılığını. Kendisi Winston Groom’un 1986 yılındaki aynı adlı romanına dayanan 1994 Amerikan filmi Forrest Gump’ın yeniden çevrimidir.

Thugs of Hindostan (2018)

Yıl 1795 Hint Yarımadası’nın Hindostan olarak bilindiği yıllarda Kral Mirza Sikander Baig, İngiliz komutan John Clive tarafından öldürülür. Krallığın sakinleri katledilir. Hint yarım adası ingilizler tarafından işgal edilmiştir. Kralın hayatta kalan kızı Zafira Baig , General Khudabaksh tarafından büyütülür ve savaşçı olarak eğitilir. Khudabaksh (Aamir Khan) , yıllar sonra İngiliz Doğu Hindistan Şirketi’ne ciddi saldırılarda bulunan bir haydut grubunu organize eder ve Hindistan sularında tehlike yaratmaya başlar. 

Dangal (2016)

Bilmeyen yoktur. Hint sinemasının en iyi filmlerimdendir. Film Hint milli güreşçiler Geeta Phogat ve Babita Kumari’nin gerçek hikayelerini anlatılıyor.

Güreşte bölgesel olarak birçok başarı kazanmıştır . Hindistan şampiyonu olmuş Mahavir Singh (Aamir Khan) tecrübelerini aktarıp yetiştireceği; Hindistan için uluslararası güreş alanında , madalya kazanacak bir erkek çocuk sahibi olmayı her şeyden çok istemektedir. Ancak 4 kızı olmasına rağmen hiç erkek çocuğu olmamıştır. Bir gün kızları Babita ve Geeta’daki güreş alanındaki yeteneğini fark edince, onları bir erkek gibi güreş müsabakalarına hazırlamaya başlar. Mahavir’in yarım kalmış hayallerini kızları gerçekleştirecektir.

P.K. (Peekay (2014)

Uzaylı, bir insan olarak (Aamir Khan), Rajasthan’daki bir araştırma görevi için çıplak olarak Dünya’ya gelir. Fakat uzay gemisinin uzaktan kumandası bir hırsız tarafından çalınır. Hırsızdan uzaktan kumandasını geri almaya çalışırken uzaktan kumandayı alamaz ama hırsızın kaset kaydedicisini ele geçirir.

Fanaa (2006)

Zooni, görme engelli ve çok güzel bir kızdır. Bir gün bir tur rehberi olan Rehan’la karşılaşır ve Rehan ona aşık olur. Gözlerinden ameliyat olduğu sırada Rehan’ı kaybeder. Rehan’ın öldüğünü sanmaktadır yıllar sonra Rehan’ın ölümünün doğru olmadığını anlar.

Secret Superstar (2017)

Dünyanın en iyi şarkıcısı olma hayalleriyle yanıp tutuşan, Müslüman bir ailenin 14 yaşındaki kızı Insiya (Zaira Wasim), babasının engellemeleriyle bir türlü kendini gösterememektedir. Umudunu kaybetmişken tanıştığı ünlü müzik direktörü Shakti Kumaar (Aamir Khan), ona kimsenin veremeyeceği şekilde cesaret verir. Ailesinden ve tüm tanıdıklarından habersiz bir şekilde, burka giyerek şarkılarını kaydetmeye ve giderek büyüyen bir hayran kitlesi olmuştur. Insiya artık gizli bir süperstardır.

Dhoom 3 (2013)

Sihir ve akrobaside usta olan bir sirk göstericisidir. Babasının ölümünün intikamını almak için Chicago’da bir bankayı ele geçirmek üzere plan yapar. Dhoom serisinin üçüncü filmi olan Dhoom 3’nin başrollerinde Aamir Khan ile birlikte Katrina Kaif, Uday Chopra ve Abhishek Bachchan da yer alır.

Talaash (2012)

Talaash, yönetmenliğini Reema Kagti’nin üstlendiği 2012 yapımı Hint filmi. Bir polis, bir ev hanımı ve bir fahişenin hayatlarını konu alır.

Dhobi Ghat (2011)

Mumbai’de farklı yaşamları ve geçmişleri olan tesadüfen hayatları kesişen 4 kişinin hikayesidir. Arun Yalnız bir ressam, Shai bankacı ve tutkulu bir fotoğrafçı, Munna aktör olmayı isteyen bir çamaşırcıdır. Yasmin yeni evli kardeşi için video çeken bir kişidir. Film Yasmin’in kardeşine yeni geldiği Mumbai’yi videoya alarak anlatması üzerine başlamıştır.

Ressam Arun’un yeni evine taşındıktan sonra, dolapta bulduğu üç video kaseti üzerine devam eder.

3 Idiots (2009)

Hindistan’ın en iyi mühendislik okuluna başlayan öğrencilerin üniversite hayatını anlatıyor. Sistemin daima yarış üzerine kurulu olduğunu herkesin en iyi olmaya çabaladığı bir okulda sistemi değiştirmeye çalışan bir öğrenci (Aamir Khan) ve onun en yakın 2 arkadaşı konu ediliyor. Başlarından geçenler hayattan ne istediklerini anlamalarını sağlıyor. Ranco karakteri başrol olduğu film , dram ve komedi türünü en iyi şekilde harmanlanmıştır.

En İyi Aamir Khan Filmleri ardından sizler için hazırladığımız En İyi Alman Filmleri ve En İyi İngiliz Dizilerine göz atmayı unutmayın.

Sudenaz KÖŞKLÜ

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM