Ücretsiz Online Çekiliş Yapma Araçları
  • Facebook
  • Twitter
  • 12 Haziran 2020
  • 0
  • 330
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    1 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -
Abone Ol 

Ücretsiz Online Çekiliş Yapma Araçları

Çekiliş sonuçlarını hangi yöntemle açıklıyorsunuz? İnternet ortamında yer alan hazır çekiliş araçlarıyla mı yoksa klasik yöntem olarak tabir ettiğimiz kağıt çekme usulüyle mi? Klasik yöntem olarak tabir ettiğimiz ve insanların kullandığı en eski yöntem olan kağıt çekme usulü günümüzde hala kullanılmaktadır. Bunun yanında son yıllarda internet ortamındaki gelişmeler bu klasik yöntemi internet ortamına yani dijital […]

Çekiliş sonuçlarını hangi yöntemle açıklıyorsunuz? İnternet ortamında yer alan hazır çekiliş araçlarıyla mı yoksa klasik yöntem olarak tabir ettiğimiz kağıt çekme usulüyle mi? Klasik yöntem olarak tabir ettiğimiz ve insanların kullandığı en eski yöntem olan kağıt çekme usulü günümüzde hala kullanılmaktadır. Bunun yanında son yıllarda internet ortamındaki gelişmeler bu klasik yöntemi internet ortamına yani dijital dünyaya taşımıştır. Çeşitli sosyal medya, web sitesi veya forum sayfalarında da rastladığımız aslında birlik olma , insanları sevindirme, ihtiyacı olana el uzatma gibi anlamlardan yola çıkılarak birtakım ödül, hediye vermek için çekilişler gerçekleştirilmektedir.

Yukarıda saydığımız anlamlardan yola çıkılarak gerçekleştirilen çekilişlerin bir de insanlara duyurma safhası bulunmaktadır. Kimi çekilişleri klasik yöntem olarak tabir ettiğimiz kağıt çekme usulü ile gerçekleştirirken, kimi de birazdan anlatacağımız çekiliş araçlarıyla gerçekleştirilmektedir. Burada her iki yöntemin amacı doğru sonucu insanlara açıklamaktır. Ama internet ortamında yer alan ve çekiliş araçları / siteleri olarak tabir ettiğimiz çekiliş sonuçlarını açıklama panelleri klasik yönteme göre çok daha pratik ve hızlı bir şekilde çekiliş sonuçlarını açıklamaktadır. Öyle ya 5 milyon takipçinin katıldığı bir çekiliş sonucunu kağıt çekme usulüyle açıklayamazsınız. Bu nedenle pratik olan ve kısa sürede sonuçları açıklamanızı sağlayan online çekiliş araçları daha çok tercih noktanızda olacaktır.

Şimdi gelelim bizler için gerekli olan ve çekilişlerimizi pratik usullerle gerçekleştireceğimiz online çekiliş araçlarından bahsedelim. Genel olarak incelediğimiz de çekiliş araçlarında kullanıcıdan istenilen bilgiler aşağı yukarı aynıdır. Çekilişin yapıldığı bağlantı adresi, kaç kişinin katıldığı, asıl ve yedek üyelerin belirlenip belirlenmeyeceği, çekiliş tarihi vs. bilgiler tüm çekiliş araçlarında ortak özellikler arasında sayılabilir. Bizler birazdan sizlere hem normal hem de sosyal medya ( Genellikle İnstagram vs. ) araçları için hizmet veren çekiliş araçlarından bahsedeceğiz.

Onlinecekilisyap.Com

online-cekilis-yap

Onlinecekilisyap.com sitesi çekilişlerinizi doğru bir şekilde gerçekleştirebilmeniz adına sizlerden katılımcı listesi, çekilişin adı, çekiliş için belirlenecek olan asıl ve yedek adayların sayısı ve son olarak da tekrar eden katılımcı sayısı gibi bilgiler istenmektedir.

CekilisYap.Com

cekilisyap

Cekilisyap.com sitesi hem hızlı hem de güvenilir çekilişler yapabilmemiz adına bizlere iki seçenek sunmaktadır. Birinci seçenekte hızlı bir şekilde çekilişler yapabilmemiz adına yapılacak olan çekilişin adı, çekilişe katılanların isimleri, asıl ve yedek üyelerden oluşan 4 seçenekli sorunun cevabını yanıtlamamızı istemektedir. Diğer bir şeçenek ise daha güvenli olması adına Güvenilir çekiliş yap seçeneğidir. Burada sizden daha fazla bilgiler istenerek çekilişinizi güvenli sonuçlarla açıklamanıza yardımcı olunmaktadır.

Onlinekura.Com

online-kura

Bir diğer online çekiliş yapma aracımız Onlinekura.com sitesidir. Online Kura aracında kullanıcıdan istenilen bilgiler ise çekilişe katılan kişilerin listesi ve kazanacak olan kişi sayısının belirlenmesidir. Ayrıca online kura çekiliş aracı birden fazla ve farklı araçlarla çekiliş yapmanızı sağlayan seçeneklerde sunmaktadır. Bunları sayacak olursak;

İsim ile Kura Çek: Adayların isimlerini yazarak kura çekmenize olanak sağlar.
Sayı ile Kura Çek: Kurası çekilecek sayı aralığını seçerek kura çekmenize olanak sağlar.
Grup Kurası Çek: İsimlerini girdiğiniz adayları dilediğiniz sayıda gruplara bölmenize olanak sağlar.
Mayın Tarlası ile Kura Çek: Nostaljik mayın tarlası oyunu ile kaybedenin belirlenmesine olanak sağlar.
Tombala ile Kura Çek: Seri şekilde kura çekmenizi sağlar ve her turda çıkan sonucun elenmesi prensibine dayanır.

Simpliers.Com

simpliers

Ücretli ve ücretsiz çekiliş yapma fırsatı tanıyan bir diğer çekiliş yapma aracımız simpliers.com sitesidir. İnstagram, Facebook ve Youtube üzerinden çekiliş gerçekleştiren kullanıcıların sıkça uğradığı online çekiliş sitelerinden biri diyebiliriz. Simpliers çekiliş aracı diğer çekiliş sitelerinde olduğu gibi çekilişin yapıldığı URL adresi, çekilişin adı, asıl ve yedek talihli sayısı gibi birtakım bilgileri kullanıcıdan istemektedir.

Adtorium.Com

adtorium

İnternet ortamında birden fazla hizmet desteği sağlayan Adtorium.com kullanıcılarına ücretsiz çekiliş yapma hizmeti de sunmaktadır. Kullanışlı arayüzü ve kısa seçeneklerden oluşan çekiliş aracından yararlanmanız için çekilişe katılan katılımcı listenizi, kazanacak olan asıl talihli sayısını ve varsa yer alacak yedek talihli sayısını belirtmeniz yeterli olacaktır.

Kodvizit.Com

İnstaBom.Com

instabom

İnstagram üzerinden yapmış olduğunuz çekilişleri tek bir platformda görmek ve hızlı işlem yapmak için size önerebileceğimiz siteler arasında İnstaBom sitesi de gelmektedir. Yapmanız gereken tek işlem İnstagram’da paylaşmış olduğunuz çekiliş gönderinizin URL’sini İnstaBom sitesinde yer alan çekiliş URL sorgulama aracına girip sorgulamanız olacaktır. Ayrıca İnstaBom çekiliş aracı birden fazla çekilişinizi aynı anda sorgulatma imkanı da sunmaktadır.

Yukarıda özelliklerini saydığımız çekiliş araçları dışında;

ww.instagramcekilis.com

www.instacekilis.com

www.cekilisprogrami.com

www.kuracek.com

www.instakura.com

R10 ve Wmaracı gibi platformlardan da yararlanabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM