Oturma Odası Dekorasyon Fikirleri
  • Facebook
  • Twitter
  • 4 Haziran 2020
  • 1
  • 239
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    4 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -
Abone Ol 

Oturma Odası Dekorasyon Fikirleri

Tarzınız geleneksel veya modern, rahat veya resmi, cesur veya bastırılmış olsun, oturma odanız rahat hissedebileceğiniz, arkadaşlarınızla, ailenizle veya sadece kendinizle kaliteli zaman geçirebileceğiniz bir yer olmalıdır. Harika görünen ve sizin için iyi çalışan bir odayı dekore etmek bir sanat. Bu yüzden oturma odanıza yeniden tasarım yapmadan önce, birkaç tasarımcı ipucu ve püf noktası ile bakış açınızı yenilemeye […]

Tarzınız geleneksel veya modern, rahat veya resmi, cesur veya bastırılmış olsun, oturma odanız rahat hissedebileceğiniz, arkadaşlarınızla, ailenizle veya sadece kendinizle kaliteli zaman geçirebileceğiniz bir yer olmalıdır. Harika görünen ve sizin için iyi çalışan bir odayı dekore etmek bir sanat. Bu yüzden oturma odanıza yeniden tasarım yapmadan önce, birkaç tasarımcı ipucu ve püf noktası ile bakış açınızı yenilemeye ne dersiniz? İşte birbirinden rahat dekorasyon fikirleri…

Ahşap Şark Köşesi Modelleri Uygun Fiyat Seçenekleriyle

Açık ve koyu renkleri karıştırın. Bir oturma odası tamamen beyaz ve aydınlık olduğunda, çok “temiz” ve erişilemez hissedebilir. Her şey karanlık olduğunda, bir mağara gibi hissedebilir. Ancak koyu ve açık renkleri karıştırmak, derinliği ve dengesi olan dinamik bir görünüm yaratır. 

Renklerinizi karıştırın. Biraz beyaz ve biraz siyah içermenin ötesinde, çeşitli zıt renklere sahip bir oturma odası dekore etmek, onu zengin ve misafirperver hissetmek için uzun bir yol kat ediyor. Bu örnekte, beyaz duvarlar, karamel deri, pirinç donanım, gri kanepe ve mavi-gri dolaplar birbirleriyle tezat oluşturuyor ve bu da farklı yüzeylerini ve alt tonlarını vurgular. 

Dekorasyon Fikirleri ve Ahşap

Biraz ahşap  Bir oturma odasına sıcaklık hissi getirmek için en iyi malzemelerden biri olan ahşaptır. Ahşap eklemenin pek çok yolu vardır, bunlardan herhangi biri bir alanı biraz daha davetkar hissettirir. Duvar panelleri, yan masalar, hareketli tabureler, resim çerçeveleri, kanepe ayakları birçok seçenekten sadece birkaçı olarak düşünün.

Desenli bir halı ekleyin. Desen, bir oturma odasına enerji aşılayan ve leke veya aşınma görünümünü en aza indiren güçlü bir tasarım aracıdır. Desenli bir halının faydaları – zemine – aynı anda bir oturma alanını sabitleyerek tüm odaya bir yaşam hissi verir. Halihazırda halılarınız olsa bile, oturma alanınıza bir halı eklemeyi düşünün. 

Ahşap Şark Köşesi Modelleri Uygun Fiyatlarla 9 Taksit İmkanı

Hareketli masa ve tabureleri seçin. Hafif masalar, tabureler ve hatta kolayca hareket ettirilebilen yan sandalyeler, bir oturma odasını çok daha rahat hale getirir, size ve ailenize ayaklarınızı koymak, bir şeyler içmek veya ekstra bir oturma için günlük olarak birçok seçenek sunar. 

Sadelik istiyorsanız eğer, mavinin farklı tonlarıyla oynayarak odanıza sıcaklık katabilirsiniz. Yine ahşabın sıcaklığıyla bir iki dokunuş odanıza çok farklı bir hava katacaktır.

Modern dokunuşlar yine ahşabın sıcaklığıyla birleşiyor ve duvardaki bir tablonun odanızı nasıl değiştirdiğini hayal edin. Modern dokunuşu veren ayaklı bir ışıklandırma sizce nasıl?

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM