İstanbul Ulutaş Evden Eve Nakliyat
Abone Ol 

İstanbul Ulutaş Evden Eve Nakliyat

Ulutaş Evden Evden Eve Nakliyat Firması olarak yıllardır sadece bu işi yapmaktayız. Dolayısı ile 66 yıllık süreç içinde İstanbul şehrine ve ilçelerine en az 50 ile 60 arasında defa gelmişliğimiz bulunmaktadır. İstanbul Evden Eve Nakliyat sektörün, büyük metropol illere göre çok gerilerden takip ettiğini de farkındayız. çoğu zaman nakliyat işi halen doğu illerinin bir çoğunda […]

Ulutaş Evden Evden Eve Nakliyat Firması olarak yıllardır sadece bu işi yapmaktayız. Dolayısı ile 66 yıllık süreç içinde İstanbul şehrine ve ilçelerine en az 50 ile 60 arasında defa gelmişliğimiz bulunmaktadır. İstanbul Evden Eve Nakliyat sektörün, büyük metropol illere göre çok gerilerden takip ettiğini de farkındayız. çoğu zaman nakliyat işi halen doğu illerinin bir çoğunda at arabaları ile veya ticari araç içinde taşınarak yapıldığının da farkındayız.


Evden eve nakliyat 
Eşya depolama 
Şehirler arası nakliyat 
Ofis ve Büro taşımacılığı
Parça eşya taşıma 


Amacımız; Ulutaş Evden Eve Nakliyat firması olarak, uygun koşullarda, minimum kar amacı güderek Evden Eve Nakliyat işini İstanbul şehrinde en üst seviyelere çıkarmak. Nakliyatçılar ile ilgili insanların kafasında var olan tabuları yıkmak istiyoruz.


Müşterilerimizden aldığımız dönüşler , 66 yıldan bu yana doğru yolda olduğumuzu göstermektedir. Google haritalarında, özellikle İstanbul gibi mega bir Şehir ‘e  İstanbul Evden Eve Nakliyat yazdığınızda aramalarda ilk 3 sonucun içinde varsak nedeni 66 yıllık bilgi birikimimizden ve sizlerden aldığımız müşteri memnuniyetinden kaynaklandığının farkındayız.

İstanbul’un Bütün Bölgelerine Evden Eve Nakliyat Hizmetleri


İstanbul Evden Eve Nakliyatçılar içinde Ulutaş Nakliyat olarak var olmak istiyoruz. Biz her ne kadar İstanbul ‘da birbirinden farklı 20 şubemiz olsa’da, Türkiye firması olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Yaptığımız yatırımlar ile öngöremediğimiz bu büyüme, bizim gibi vizyon sahibi firmaların yapabileceği bir yaklaşım olduğunun farkındayız.


İstanbul – İzmir veya Ankara – İstanbul arasında Evden Eve Nakliyat ihtiyacınız olduğunda en az 4 5 farklı firmadan ambalajlama teknikleri veya paketleme yöntemleri, sigorta işlemleri, fiyatlandırma, asansör kullanılıp kullanılmayacağı, maliyetler hakkında bilgi aldıktan sonra sizi mutlaka Ulutaş Evden Eve Nakliyat firmasından da teklif almanızı rica ediyoruz. Çünkü farkımızı ancak o firmaları aradıktan sonra anlayabilirsiniz.


Şehir içinde nakliyat hizmeti dahi almak isterseniz şayet bizimle iletişime geçebilirsiniz. Çünkü bu işlemlerin nasıl ve hangi maliyetlere yapıldığını ancak ve ancak kaliteli firmalar sizinle paylaşır. Firmamızın asla kimsenin ekmeğinde veya bütün işleri biz alalım diye bir amacı veya gayesi yoktur. İstanbul şehrinde Nakliyatçılık sektörünü yerlere düşüren kayıtsız firmalara karşı dik ve eğitimli kişiler olarak karşı durabilmektir.


Biz kendimizden emin bir şekilde 66 yıldır yolumuza devam ediyoruz. Nedeni sizce de ortada değil mi? Misyon ve Vizyon sahibi sahibi firmalar yıllarca ancak ayakta kalabilir . Eşyalarınızın değerini ancak bizim gibi firmalar bilebilir. Kimileri için biliyoruz ki tek bir düğme bile değerlidir. Biz taşıdığımız iğnenin dahi size hesabı verebilecek bir firmayız.


Ulutaş Nakliyat Türkiye yollarında. Biz sadece İstanbul’a hizmet vermiyoruz. Siz neredeyseniz, bizde oradayız. Bir telefon kadar yakın olduğumuzu bilmenizi rica ederiz. İletişim 
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM