İstanbul Franke Bulaşık Makinesi Servisi
Abone Ol 

İstanbul Franke Bulaşık Makinesi Servisi

Franke markasının her bir bulaşık makinesi ürünü üstün özellikleriyle hem uzun vadeli bir kullanım sunuyor hem de her zaman ilk günkü performansı yakalayabilme garantisi sunuyor. Bölgesel düzeyde satış sonrasındaki süreçte karşılaşılan sorunlara yönelik olarak Franke markasının temsilciliğini sunan firmamız, Franke bulaşık makinesi ürünlerindeki tüm arızalanmalarda profesyonel çözümler geliştirerek, markanın bu alanda sunduğu her zaman ilk […]

Franke markasının her bir bulaşık makinesi ürünü üstün özellikleriyle hem uzun vadeli bir kullanım sunuyor hem de her zaman ilk günkü performansı yakalayabilme garantisi sunuyor. Bölgesel düzeyde satış sonrasındaki süreçte karşılaşılan sorunlara yönelik olarak Franke markasının temsilciliğini sunan firmamız, Franke bulaşık makinesi ürünlerindeki tüm arızalanmalarda profesyonel çözümler geliştirerek, markanın bu alanda sunduğu her zaman ilk günkü kullanım verimliliği anlayışını sürdürüyor.

Teknolojik altyapısıyla Franke gibi ileri nesil teknolojiye hakim olan bir markanın hizmet kalitesine uygun düzeyde servis hizmeti sağlayan Franke Servis merkezimizde, tüm Franke markalı bulaşık makinesi ürünleri için profesyonel servis hizmeti sunuluyor.

Franke Servis Garantili Çözümler
Doğrudan müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde hızlı, kalıcı ve kaliteli çözümler geliştiren Franke Servis Ümraniye merkezimizde en yeni teknoloji ürünü olan cihaz ve teknik ekipmanlar ile ürünlere arıza onarım müdahalelerinde bulunuluyor.

Sürekli olarak gelişmeye devam eden bulaşık makinesi teknolojilerine anlık adapte olması ve tüm gelişmeleri yakından takip ediyor olması firmamızın bölgesel düzeyde Franke temsilciliğini en ideal hizmet kalitesi standardında gerçekleştirerek, tüketici ihtiyaçlarının her zaman hızlı ve kaliteli bir şekilde çözüme kavuşturulmasına yardımcı oluyor.

Geniş hizmet kapsamı ve kaliteli hizmet anlayışıyla sektörel anlamda bölgesinin lideri konumunda yer alan Franke Servis merkezimizin profesyonel servis desteğinden yararlanabilmek için ise tek yapılması gereken çağrı merkezimizi arayarak, Franke markalı bulaşık makinesi ürünüyle ilgili olarak ilgili arıza durumu için servis talebinde bulunulması gerekiyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM